Hangi yol zorlu değil ki zaten. Cennet bahçesinden çıktım zannediyorsunuz herhalde beni. Sizin o Tanrılarınız bile benim kadar sağlık sorunlarıyla mücadele etmemiştir, üstüne üstlük diğerleri dalga onlarla sırf bu sağlık sorunları nedeniyle dalga da geçmemiştir. Ancak o dalga geçmiş bulunan tüm insanların cezalandırıldığını görmek, gerçeği görmemi de sağlıyor. Açıkçası yarı ateist yarı satanist olarak hissediyorum. Eğer ruhlar alemi ve diğer anlattıklarınız gerçekse ne ala zira görmediğim hiçbir şeye %100 şekilde inanmam mümkün değil. Satürn'ün doğası değil benim düşünce şeklim bu şekilde. Astroloji doğum haritam ise bana asla uymuyor diyebilirim. Ben başkayım doğum haritam başka. Astrolojiye de güvenmiyorum.
Şeytan ve Tanrılar, bulundukları konuma doğrudan ulaşmadılar; onlar da sayısız zorluğun üstesinden gelerek ve kendilerini geliştirerek Tanrılığa evrildiler. Haritanızın getirdiği etkilerle yaşadığınız duygusallık ile Tanrıları küçümsemeye yönelmenin hiçbir anlamı yok.
Sözlerimde atıfta bulunduğum nokta şudur: Kolay bir yaşam sürüp sürmediğiniz, zorluklarla başa çıkıp çıkmadığınız ya da ne kadar deneyim kazandığınız, bu bağlamda ikincil kalır. Sorun, her şeyi biliyor gibi davranmanız ve her konuda bir fikrinizin olmasıdır. Daha önemlisi, bu fikirlerin doğru mu yanlış mı olduğunu sorgulamamanızdır.
Hitler örneğini ele alalım. Yahudilerle ilgili gerçeği biliyorsunuz ve Hitler’in iftiralara uğradığının farkındasınız, ancak onun Türkleri sevmediği düşüncesi gibi bir iddianın doğru veya yanlış olabileceğini dahi değerlendirmeden, doğrudan yorum yaptınız. Hatalı olduğunuzda da yalnızca teşekkür edip geçtiniz, fakat bu tutum her konuda tekrarlanıyor. Elinizdeki sınırlı bilgiyle sürekli varsayımlarda bulunuyorsunuz ve bu varsayımları gerçek olarak kabul ediyorsunuz. Bu yaklaşım, yalnızca algınızı daraltmakla kalmaz, aynı zamanda gerçeği kavrama yeteneğinizi de zedeler.
İyi niyet taşıyor olabilirsiniz, insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz, fakat henüz o seviyeye ulaşmadınız ve bilmediğiniz, yanlış bildiğiniz veya yanlış anladığınız pek çok şey var. Buna rağmen, gereken önemi vermiyor ve bildiğinizi yapmaya devam ediyorsunuz.
Kimse sizden her şeye doğrudan itibar etmenizi veya her şeyi tamamen gerçek olarak kabul etmenizi beklemiyor. Beklenen şey, yalnızca okuyup öğrenmeye çaba göstermeniz ve bilmediğiniz konularda varsayımlarda bulunmaktan kaçınmanızdır. Güç meditasyonlarıyla zaman içinde birçok şeyi deneyimleyeceksiniz, ve bu deneyimler, sizi daha derin bir anlayışa ve doğru bilgiye ulaştıracaktır.
Astroloji konusunda ise basitçe, astroloji bilginiz yeterli değildir ve gerekli bağlantıyı kuramıyorsunuzdur. Ya da bazen kişiler, yeterli bilgiye sahip olsalar da, kendi haritalarını okumakta zorlanabiliyorlar; benzer bir durum olabilir.
Burada size rehberlik etmeye ve doğru yolu göstermeye çalışıyorum, fakat sürekli olarak tavsiyeleri dinlemiyor, umursamadan aynı hataları tekrarlıyorsunuz. Bu eylemlerinizin sonucunda bir tepkiyle karşılaştığınızda, kendi kendinize isyan ediyor ve anlamsız yollara sapıyorsunuz. Bu durum, sizi yalnızca daha fazla kafa karışıklığına ve yanlış yönlendirmelere sürüklüyor.
Bu nedenle, kendi iyiliğiniz için diyorum, lütfen biraz kendinize gelin ve sakinleşin. Bu duygusallığı ve bilmişliği bir kenara bırakıp gerçekten öğrenmeye çabalayın. Burada ben hiçbir şey kazanmıyor ve kaybetmiyorum, sadece size yardım etmeye ve yol göstermeye çalışıyorum. Kararınız ve eylemleriniz yalnızca sizi etkiler. Eğer oturup Satanas'ın Ebedi Yolu'nu takip etmeye karar verir ve önceki bildiğiniz her şeyi zihninizden temizleyip tertemiz bir başlangıç yaparak yükselmeyi tercih ederseniz, bu sadece sizin yararınızadır. Aksi takdirde, kendi bildiğinizi yapmaya devam ederseniz, bu da yalnızca sizin zararınıza olacaktır.