Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aşk ve aile hakkında

Elite

Well-known member
YONE666 said:
Esenlikler,
Kafama takılan benim gibi ss dostlarıma sormak istediklerim var.
1- Aşk denilen duygu hakkında ne düşünüyorsunuz?
2- Ruhani anlamda böyle bir şey var mı? Yoksa sadece hormonların oyunu mu?
3- Ben magnum opusu tamamlayamadan ölürsem aileme ne olacak? Onlar ss değiller.
4- Bir ss in musluman bir centile aşık olması (belki ilerde musluman kisi dinden çıkıp ss olabilir) doğru mu?
5- Aşk büyüleri etik midir?(aşkı hayatımıza çeken değil, bir kişiyi kendimize aşık ettirmek için olanı kastettim.)
6- Ailemin gerçekleri görmesi için bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabilirim?

Esenlikler,

2- Var.

3- Tanrılar bütün sevdiklerinizi korumaları altına alacaktır.

4- Seküler bir insansa, 5 vakit negatif enerji arttırma seansı yapmıyorsa; yani kısacası size bu açıdan zarar getirmeyecekse zamanla onu da dinimize çekebilirsiniz.

5- Şimdi, burada bir uyarı geçeyim. Bu konular genelde sayfalar dolusu tartışmalara sarmaya meyilli oluyor. O açıdan, yeniden aynı şeyleri diriltmek yerine üyelerimizden ricamız arama fonksiyonunu kullanarak eski tartışmalara bakıp, kendi inisiyatifleriyle kanaat getirmeleridir.

6- Gerçeğin Dini olarak hassas bir konumdayız. Ailenize bunlardan bahsetmemelisiniz. Zamanı gelince kendileri doğru yolu bulacaklardır.

İyi akşamlar.

1. Her insanın sağlıklı bir şekilde deneyimlemesi gereken, çok güzel bir duygudur.

2. Aşkın ruhani anlamda da karşılığı vardır.

3. Adandığınız taktirde Şeytan'ın ve Tanrıların koruması altına girersiniz. Magnum Opus'u bu ömrünüzde tamamlayamasanız dahi ruhunuz korunur ve Du'at'a alınır. Aileniz de yine koruma altında olacaktır ama bunun sınırlarını kendi zihninizde iyi çizmelisiniz. Eğer aileniz koyu bir Müslüman ise, burada da mutlak bir sınır olacaktır.

Bu konuda daha detaylı bilgi için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

4. Bu karşınızdaki kişinin, İslam ile olan bağlantısına göre değişir. Eğer koyu bir Müslüman değilse, "normal" olarak tabir ettiğimiz, sadece adı Müslüman olan biriyse çok sıkıntı olmayacaktır. Zaten yakınlaştıkça anlarsınız. Lâkin yine de "İleride nasıl olsa Spiritüel Satanist/Ateist yaparım." şeklinde düşünüp, gidip şeriatçıya da aşık olmayın. Yahudi birine hiç aşık olmayın.

5. sorunuz hakkında:
Spine said:
Aşk büyüsünün etik açıdan doğru olup olmadığı üzerinde konsensüse varılamamış bir tartışma konusudur. Sonuç olarak böyle bir büyü vardır, kullanılabilir ve başarıya ulaşılabilir. Bunun doğruluğu ve yanlışlığı, iyiliği ve kötülüğü tamamen insanların ne düşündüğüne göre değişir. Sonuç olarak bu, büyüyü yapanı ve büyünün yapıldığı kişiyi ilgilendirir.

Bunun dışında belli bir kişiyi hedeflemeyen ve uygun partnerler çekmek için yapılan aşk büyüleri de vardır. Bu konuda bu kadar radikal bir yaklaşım sergilenmesinin, günün sonunda daha fazla problem yaratacağını düşünüyorum. Sonuna kadar gidildiğinde, tüm büyüler için bu tartışma yapılabilir ama büyülerin işe yaradığı ve insanların kendilerine daha iyi bir hayat yaratmak için kullanabileceği gerçeği değişmez. Ayrıca ilişkiler, kişi büyü yapmasa dahi yine farklı faktörler tarafından müdahaleye uğrayacaktır.

6. Gerçek hayattaki kimseye kendinizi ifşa etmeyin. Ne olursa olsun.
YONE666 said:
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim. Önceki okulumda hoşlandığım bir hanimefendi vardı. Artik aynı okulda değiliz ben okul değiştirdim. Kendisine hiç duygularımı açmadım. Ama sanırım ona karşı hala bazı duygular beslemekteyim. Tanrilar onuda korur mu? Sebebini bilmiyorum ama o benim için çok değerli.
Bu kadar geniş bir yelpazede koruma sağlayacaklarını düşünmüyorum. Bir ilişkide olsaydınız muhtemelen ama platonik aşkınıza kadar da koruma sağlamalarını beklemek gerçekçi bir yaklaşım olmaz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back