ay lambasi
New member
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyleyebilirim ki buraya yazmak büyük bir cesaret istedi çünkü bunları utanarak anlatacağım çünkü birine içimi dökmeyi çok ihtiyacım var tavsiye almaya çok ihtiyacım var benim 3 yıl 2 yıllık bir ilişkim vardı ve bu ilişkimde defalarca kez aldatıldım defalarca kez yarı yolda bırakıldım defalarca kez yalan söyledi ve defalarca kez gururum ayaklar altına alın ve defalarca kez bana sayısız kötülük yaptı buna rağmen ben ondan hala ve hala kopamıyorum ben ne yapabilirim lütfen bana yardım edin ben eski ilişkilerinde böyle değildim insanlara çok kolay yol verebiliyordum ama bu çocuk da takılı kaldım lütfen bana yardım edin her şeyimi engelliyor kendimi olamıyorum artık dayanamıyorum lütfen bana yardım eder misiniz sizce neden böyle oluyor böyle pişman olmasan onu da beni çok sevmesini istiyorum böyle geri dönmesini hayatına hani ayaklarıma yalvarmasın böyle hani yıllarca sadece beni sevmesini istiyorum hiçbiri sadece ve sadece ben olmasını istiyorum bilmiyorum neden böyle düşünüyorum ama lütfen objektif olun ve bana güzelce bir şekilde tavsiyeler verin bununla buna ihtiyacım var ve bekliyorum