Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aşk büyüsü zamanı 🤗😇

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Yarın Venüs Karesine başlamak için son gün. Terazi'de olduğu için doğrudan aşk ve partner gibi konularda yardımcı olacaktır.

Ayrıca olumlamanıza "takıntılı" gibi şeyler eklemeyin. Siz kendi niyetinizle kontrol altında tuttuğunuzu sanabilirsiniz veya ileride bunu kıracağınızı düşünebilirsiniz ancak siz daha ne olduğunu anlamadan karşı tarafta çoktan "ya benimsin ya kara toprağın" mentalitesi gelişmiş olabilir ve bunu uygulamaya da dökebilir, veya kin güdebilir. Ayrıca üstüne bu kişide zaten tehlikeli Plüton yerleşimleri varsa veya onun Plüton'u, sizin Venüs'ünüze veya Ay'ınıza, belki Güneş'inize açılar yapıyorsa bunu tetikleyebilirsiniz.

Plütonyen ve derin, tutkulu bir aşk başlatmak istiyorsanız bunun sınırını daha doğru sözcüklerle çekin.

İyi akşamlar.

Alena666 said:
Esenlikler,

Aklıma geçenlerde büyü yapacağım dediğim kişiyle tarot falıma bakmak geldi. Bunu neden önceden düşünmedim bilmiyorum...

Baktım ve şu an ki ilişkisinin aşırı kötü olduğunu gördüm, ya ayrıldılar ya ayrılacaklar anlayacağınız. Ve ilişkiye 3. Bir kişi girecekti, ben olduğumu anladım. Çünkü 5 ayrı fal baktım ve sürekli değnek yedilisi ve birkaç kart daha ayrı ayrı fallarda çıktı. Bunlar üçümüzünde falında vardı. Enerjiler birbirini tamamlıyordu.

İkimizinde ayrı ayrı fallarına baktığımda aşk hayatımızda, 7. kartta çok benzer enerjilere sahip olduğu için ben olduğum kesinleşti.

Onda hangi kart gelmişti hatırlamıyorum ama onun 7. kartının anlamı, kalpsizlik ve öfke ile sadist şehvet duygusuydu sanırım. Benim 7. kartım şeytan kartıydı. Anlamı ise, herhangi boyutta sağlıksız ilerleme, şehvet ateşi ile şefkati kaybetmeydi...

Benzerlik çok fazla sadece bu değil sürekli değnek yedilisi çıkıyordu, aşırı verimli bir faldı. Ayıptır söylemesi çok iyi fal bakarım...

Bu son kart ve ilişki sonu kartlarımın afirmasyonuma eklediğim şeylerden kaynaklanabileceğini düşündüm. "Bana takıntılı " gibi bir cümleyi eklememeliyim sanırım. Ama toxiclik beni ilişkiye bağlayan şey olduğu için düşünmem gerekiyor.

Bu şeyler bağlantılımı bilmiyorum ama falda da çıktığı için bir şans vermek istedim😇😇😘😘😻😻. Ve namaz kılmadığını, dersten kaçmak için orada oturduğunu düşünmeye başladım. Çünkü aynısını bende yapıyorum, hadi ama kim Kur'an dersine girmek ister ki????

Aşk büyüsü için yakınlarda bir zaman yok maalesef, aşk büyüsü venüs karesi, arkadaşlık ilişkileri ya da ak büyü zamanında yapılabilir mi? Olmazsa en yakın ne zaman yapabilirim?

İyi geceler kardeşlerim.

Esenlikler,

Kardeş Alena, lütfen bana mail gönderin.
[email protected]

İyi geceler.

Alena666 said:
Esenlikler,

Bilgiler için minnettarım Bright Bey.

Olumlama konusunda pek iyi değilim açıkçası ama şöyle bir afirmasyon olur mu?

"Venüs karesinin enerjileri, "... "nın her gün bana derinden, tutkuyla ve sadık bir şekilde aşık olmasını sağlıyor. "..." beni kalıcı olarak her şekilde karşı konulamaz buluyor. "

Çok uzun ya da kalabalık mı oldu? Yanında auramı kullanarak onu kendime çekme çalışması yapsam daha etkili olur mu?
...

Esenlikler,

"Pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak "X", tutkulu ve derin bir şekilde bana aşık oluyor." x9

Bu olumlama işinizi görecektir.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back