veth said:Aşk Büyüsü ne kadar etkili bu konuda bilgisi olan var mı?
Ya da daha önce Aşk Büyüsü yapan var mı aranızda? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen.
Alena666 said:veth said:Aşk Büyüsü ne kadar etkili bu konuda bilgisi olan var mı?
Ya da daha önce Aşk Büyüsü yapan var mı aranızda? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen.
Esenlikler,
Aşk büyüsü yapıp tutturan biri olduğunu düşünmüyorum. Eğer o kadar gelişmiş olsaydı zaten o büyüyü yapmazdı.
Ve küçük bir tavsiye, eğer biri gerçekten size aitse zaten kendisi gelecektir. Zorlamanın bir mantığı yok çünkü hakkın değilse her şekilde gidecektir. Bazen bazı kişiler bize bir şeyleri öğretmek için gelirler ve giderler. Bu kişinin kendi değeri olsun, imkansız diye bir seyin nadir olduğu olsun, birçok şekilde bize mesaj vermek için olabilir. Önemli olan, kişinin iradesini etkilemek isteyecek kadar takıntılı olmamak. Unutmayın ki, frekansınız arttıkça hayatınıza çekeceğiniz insanlarda buna göre değişecektir, gelecekler ve gidecekler. Bu yüzden büyü yapmak isteyeceğiniz kişi hiçbir şekilde hayatınıza girmezse üzülmeyin. Belkide daha iyileri için enerjinizi saklamanız gerekiyordur. Sakın daha iyisini istemiyorum diye düşüncelere girmeyin, enerji böyle işlemez. Ya gerilersin, ya ilerlersin.
Tabii ki senin kararın.
İyi akşamlar dilerim.
Alena666 said:Xerxes547 said:Alena666 said:Esenlikler,
Aşk büyüsü yapıp tutturan biri olduğunu düşünmüyorum. Eğer o kadar gelişmiş olsaydı zaten o büyüyü yapmazdı.
Ve küçük bir tavsiye, eğer biri gerçekten size aitse zaten kendisi gelecektir. Zorlamanın bir mantığı yok çünkü hakkın değilse her şekilde gidecektir. Bazen bazı kişiler bize bir şeyleri öğretmek için gelirler ve giderler. Bu kişinin kendi değeri olsun, imkansız diye bir seyin nadir olduğu olsun, birçok şekilde bize mesaj vermek için olabilir. Önemli olan, kişinin iradesini etkilemek isteyecek kadar takıntılı olmamak. Unutmayın ki, frekansınız arttıkça hayatınıza çekeceğiniz insanlarda buna göre değişecektir, gelecekler ve gidecekler. Bu yüzden büyü yapmak isteyeceğiniz kişi hiçbir şekilde hayatınıza girmezse üzülmeyin. Belkide daha iyileri için enerjinizi saklamanız gerekiyordur. Sakın daha iyisini istemiyorum diye düşüncelere girmeyin, enerji böyle işlemez. Ya gerilersin, ya ilerlersin.
Tabii ki senin kararın.
İyi akşamlar dilerim.
Bu kişiden kişiye değişir belki de enerjisi onu yapabilecek güçtedir. Sizin veya benim başarısız olmamız yada disiplinli birşekilde tekrar tekrar üzerinde çalışmadığımızdan kaynaklanabilir.
Ben zamanında gerek düşman programındaki insanlarla gerekte bize kafa olarak yakın kişilere ne zaman aşk büyüsünü konuştuysak. Kişiler yapılanın kötü olacağından günün sonunda aşk büyüsünün kötü sonuçlanacağını söylerlerdi. Tarif istediğimizde bize vermezlerdi.
Sizin daha önce aşk büyüsüyle ilgili tartışmalarınız olmuştu. Yaptığınız büyüler demi başarısız oldunuz yoksa bazı şeyler benim için böyle daha iyimi dediniz?
Aşk büyülerindeki temel mantık bir kadını veya erkeği kendinize çekerek bir aşk oluşturmaktır.
Gerçek hayatta imkansıza yakın birini elde etmektir. Bu kişi belki de hayatımızdaki bir çok şeyi iyi yönde değiştirecektir bilemeyiz. Her şerde bir hayır vardır iyi yada bana gelmiyorsa iyi bir sebebi vardır.
Bu uzun vadede insanı kötü etkiler. Kişi istediğini elde edemediğinde zamanla daha'da azıyla yetinmeye başlar. Bu onun için hem ruhani anlamda hemde fiziksel anlamda bir yok oluşu tetikleyebilir. Maalesef bazı insanlar bazı olayları geniş bakış açısıyla bakmıyor olabilir yada yanlış anlaya bilir. Burda yapılması gereken hedefe direk gitmektir aksi halde kişi kötüye gider.
İşin özeti yapılması gereken yapılmalıdır. Aksi takdirde her zaman kişi elinde güç olmasına rağmen hezayanlarla karşılaşır.
Esenliklerle
Esenlikler,
Hayır maalesef, dediğin şey milyonda belki birdir. Uzun yıllar SS olup günde 3 saat meditasyon yapan kişileri tanıyorum ve onlar bile bu kadar iddialı değil. Kendileri açık açık olmayacağını söylüyor. Enerji yetmesi önemli değil, onu kullanmayı iyi bilmelisin. Dikkat çekiyorum, aşk büyüleri iradeyle alakalıdır ve bu cidden hem zahmet hem de disiplin gerektirir. Ama aşkı kendine çekmek için yapılan büyünün tutma ihtimali, birini çekmek için yapılandan daha yüksektir.
Evet, oldu. Kardeşimin dediği şeyler aklıma yattı ve açıkçası birilerinin hayatına karışmak pek benlik değil, bu yüzden büyüyü tamamlamadım. Sonrasında sadece bekledim ve yıldızların ne yapacağını izledim. O kişi için uğraştım, elde ettim. Ama birlikte olmamızın amacı aşk değilmiş bunu öğrendim, sadece ders almam için gerekliymiş. Birçok şey öğrendim, bu saçmalık bana olgunluk kattı. Ama asla tavsiye etmiyorum.
Dediğin gibi bize zorla çektiğimiz kişilerde bir şeyler öğretir. Mesela hiçbir şeye zorla sahip olamayacağını, takıntının sağlıksız olduğunu, odaklanman gereken şeyin kendine ve tanrına karşı olan sevgin olduğunu vs. Yoksa bu takıntın seni içten içe bitirir, her gün daha da gerilersin. Hayatta geri gitmek diye bir şey yok. Ileri gitmek zorundasın yoksa batarsın. Sevgi gibi duygular güzeldir ama sana zarar vermedikçe. En mantıklısı kişinin kendiyle konuşup her şeyi dikkatlice ölçmesidir.
Sende şey düşüncesi olabilir, büyü yapmamın bile bir sebebi olabilir. Belki bizi birleştirecek şey büyüydü vs. Hayır, evren böyle işlemez. Onu sen kendine zorla çektin, belki senin hakkın bile değildi. Ve zorla olan şeyler genelde her zaman sahip olacağın şeyler olmaz, kısa süreli tatmin edici şeylerdir. Hem karşındaki kişi bunu öğrenince nasıl tepki verecek bilmiyorsun bile.
Ciddi söylüyorum en iyisi bu işi akışa bırakmak. Zaten biz ayrıcalıklı bir konumda bulunuyoruz, evren hep bizim lehimize işliyor. Küçük uğraşlar ve tecrübelerle elde edemeyeceğimiz bir şey yok. Olmazsa da üzülmeye gerek yok, çünkü en iyisine hazırlanıyoruz. Gözlerimizi açıp verilen mesajlara odaklanmalıyız, Çünkü etrafında kocaman bir dünya var ve onun içinde sana ait bir sürü şey.
Bilmiyorum anlatabildim mi, kafam biraz dağınık ama cevap vermek istedim. Umarım biraz işine yarar.
İyi günler dilerim.
Alena666 said:veth said:Aşk Büyüsü ne kadar etkili bu konuda bilgisi olan var mı?
Esenlikler,
Aslında büyünün etkili olması diye bir şey yok, sizin etkili olmanız var. Yoksa büyünün mantığı hepsinde birdir.
Açıkçası yeniyseniz ve neredeyse hiçbir büyü tecrübeniz yoksa girişmeyin bile derim. Enerjiyi kontrol etmek zaman ve tecrübe gerektirir. Bir çalışmayı bir sürü kez yapmanız gerekebilir. Özellikle bu etkileyen büyülerdense sizin için daha zor olacaktır. Şimdilik kendinizi geliştirmeye bakın.
Tabii ki senin kararın.
İyi akşamlar dilerim.
666t666 said:
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan