Ben işte inşaatlarda meditasyon yapıyorum ne yapalım koştura koştura sabah kalkıyorum yoruluyoruz ne yapalım herkes masabaşı işi yaparsa bu işleri kim yapacak zaten yakın bir zamanda bir usta bulmak bir beyin cerrahı bulmak kadar zorlaşacak çünkü yetişmiyor çırak yetişmiyor hep 60 70 yaşlarında ustalar kaldı en genci benim ne çalişacam inşaatda diyor gençler gider bitcoin oynarım parayı vururum diyor
Biraz uzun bir yazı oldu, fakat bunun bir şeyleri daha açığa kavuşturacağına inanıyorum.
Belki tek başımıza dünyayı kurtayamayız, fakat kesinlikle hayatımızı daha iyi hale getirebiliriz. 7 Nisan ve 14 Nisan güneş karesi için uygun tarihler.
Çok daha yüksek bir varlığa dönüşme yolundasınız. Bu bir günlük bir yolculuk değil; hayatın sınavlarından geçerek, zorlukları yenerek, anlayış kazanarak, ruhunuzun sizi zayıf kılan yönlerini daha pozitif hale getirerek yıllar sürecek bir yolculuk. Tecrübeli SS'lerden, HP Cobra'nın vaazlarından, meditasyonlardan, geçmişinizden ve Yüce Tanrılardan öğrenerek yıllar içinde daha yüksek bir hale bürüneceksiniz.
Zihninizi, benliğinizi, kendinizi ve en son da dünyayı daha iyi hale getirmek için buradasınız; öğrenmek için buradasınız, öyleyse yapın!
Önce; insanlığın, ne büyük bir dönüşümün eşiğinde olduğunu ve bu keskin dönüşümde ihtiyacımız olan en önemli niteliği kavrayın: İnanç.
İhtiyacımız olan şey bu, daha fazla inanç.
Dönüşmek istediğiniz kişiyi düşünün, fakat bundan önce kim olduğunuzu tanıyın. Benliğinizi ve duygularınızı kavrayın.
Hayatınızdaki önceliklerinizi belirleyin.
Lord Şeytan'la konuşun. Sizi duyacak ve dinliyecektir. Ona isteklerinizi, arzularınızı, hayatta ne yapmak istediğinizi anlatın.
Son olarakta, daha fazla inanın!