Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

72 demon

Sorgucu

Member
Esenlikler sevgili kardeşlerim.

72 geotik demonlar gittikleri tüm gezegenlerde mi bu sayı ve kişiler oluyor ? Bazı demonların özellikleri özellikle insanlarla ilgili ama her gezegende insan yok
Bu durum nasıl açıklanabilir ? Bu 72 sayısı zamanla değişir-artar mı sabit mi ? Reptilianların Yahudiler aracılığı ile bizi köleleştirmek isteyişi daha önce de grilere yapıtığı gibi demi emin olmak için soruyorum griler yenildi ve köle oldu ama gri Tanrılarda var bunlar kurtulan yada köle istila gerçekleşmeden önce Tanrı olan Tanrılar o zaman demi ?

O zaman önce Tanrılar bize de yaptığı gibi o gezegene uğramış geliştirmiş ve Reptilianların saldırısı ile geri çekilmiş bu yüzden çok sayıda melek köle kazanmış reptilianlar aynısı bize de oldu Tanrılar olmadan Reptilianlar kendi başına bir gezegene gidip köle edinemiyor çünkü yeterince güçlü gelişmiş pil değiller önce Tanrıların onları güçlendirmesini bekleyip uygun zamanda dalıyorlar ve Tanrılar geri çekilmek zorunda kalıyor. Üzücü.

Kahin said:
Esenlikler sevgili kardeşlerim.

72 geotik demonlar gittikleri tüm gezegenlerde mi bu sayı ve kişiler oluyor ? Bazı demonların özellikleri özellikle insanlarla ilgili ama her gezegende insan yok
Bu durum nasıl açıklanabilir ? Bu 72 sayısı zamanla değişir-artar mı sabit mi ? Reptilianların Yahudiler aracılığı ile bizi köleleştirmek isteyişi daha önce de grilere yapıtığı gibi demi emin olmak için soruyorum griler yenildi ve köle oldu ama gri Tanrılarda var bunlar kurtulan yada köle istila gerçekleşmeden önce Tanrı olan Tanrılar o zaman demi ?

O zaman önce Tanrılar bize de yaptığı gibi o gezegene uğramış geliştirmiş ve Reptilianların saldırısı ile geri çekilmiş bu yüzden çok sayıda melek köle kazanmış reptilianlar aynısı bize de oldu Tanrılar olmadan Reptilianlar kendi başına bir gezegene gidip köle edinemiyor çünkü yeterince güçlü gelişmiş pil değiller önce Tanrıların onları güçlendirmesini bekleyip uygun zamanda dalıyorlar ve Tanrılar geri çekilmek zorunda kalıyor. Üzücü.

Esenlikler,

1- 72 Demon dediğimiz, evrendeki en güçlü 72 varlıktır. Yani evrenseldir.

2- Tam olarak "insanlarla ilgili" kısmını anlayamadım, açar mısınız?

3- Kendi görüşüme göre artabilir ancak önce arkadan gelenlerin o bilinç düzeyine çıkabilmesi gerekiyor.

4- Griler, bizim gibi değillerdi. Biz direkt Tanrıların eseri ve çocuklarıyız, Griler ise evrimini bir şekilde tamamlamayı başarabilmiş bir ırk. Durumları için tam olarak köle denmezdi. Onlar, tüm bu vahşeti bile bile Reptilyanlara katılmayı seçtiler. Grilerin %3 kadar bir kısmı ise hâlâ bizim tarafımızda. Ve evet, Lord Lucifuge Rofacale gibi Gri tanrılar da var.

5- Aslında burada ben şu gezegeni aldım, sen şu gezegeni aldım diye bir şey yok. Reptilyanların zaten Tanrılara etki edebilecek gücü yok, çünkü Tanrılar çok üst âlemlerde varlıklarını sürdürüyorlar. Buradaki olay, daha güçsüz olanların, yani bizim gibilerin hakikati bulup bulamayışı. Reptilyanlar, kendilerinden daha az gelişmişlik düzeyine sahip bizim gibi gezegenleri hedef alıyorlar. Eğer ruhani seviyemiz onlardan yukarıda olsaydı zaten bize de dokunamayacaklardı. Bu yüzden spiritüel bir dünya şart.

Grilerin gelişmişliği daha öncesinde varmışsa bile, Reptilyanlardan üste çıkabilecek potansiyellerini onlara köle olarak bir köşeye attılar.

İyi günler.

Örneğin insanlara etik öğreten demonlar. Ama dediğinizi anladım sorun yok. Grilerin kendilerini reptilianlara bile istiye köle etmeleri saçma değil mi ?
Reptilianlar onları baskıladı yada kandırdımı ? Yahweh altın çağda yok olunca reptilianlar ne zaman biticek yahweh enerji matrisinden başka güç kaynakları var mı ? 72 demonlardan biri çok çalışıp meşgul olduğundan kafa dinleyip bir müddet yada tamamen çekilmek isterse Şeytan baba buna ne der ? Evrende ki reptilianlar ile savaşımız bittince rahatlığımızdan dolayı serbestçe Tanrı dostlarımızla birlikte evrende gezip eğlenebilir miyiz ? Yeni bir olası savaş çıkana kadar en azından.

Kahin said:
Örneğin insanlara etik öğreten demonlar. Ama dediğinizi anladım sorun yok. Grilerin kendilerini reptilianlara bile istiye köle etmeleri saçma değil mi ?
Reptilianlar onları baskıladı yada kandırdımı ? Yahweh altın çağda yok olunca reptilianlar ne zaman biticek yahweh enerji matrisinden başka güç kaynakları var mı ? 72 demonlardan biri çok çalışıp meşgul olduğundan kafa dinleyip bir müddet yada tamamen çekilmek isterse Şeytan baba buna ne der ? Evrende ki reptilianlar ile savaşımız bittince rahatlığımızdan dolayı serbestçe Tanrı dostlarımızla birlikte evrende gezip eğlenebilir miyiz ? Yeni bir olası savaş çıkana kadar en azından.

Esenlikler,

1- Etik evrenseldir.

2- Bu konuda bilinen bir bilgi yok.

3- Evet, muhtemelen var. Ve yok olmaları büyük ihtimal evrenin işleyişi açısından mümkün değil. Yoksa çoktan yok edilirlerdi.

4- Tanrılar, bizim gibi düşünmezler. Onların zihinleri, bizimkinin çok üstündedir. Yani bu sorunuz zaten bizim bilinç düzeyimizle oluşturulduğu için sadece bizimle aynı bilinç düzeyindeki bir varlık için sorulabilir.

5- Bu benim ya da bir başkasının cevaplayabileceği bir soru değil. Tanrıların iradesini ve isteklerini öğrenmek için direkt kendilerine sormalısınız.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back