Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

40 gün boyunca Lord Thoth'un gücü meditasyonu yapmalı mıyım?

Esenlikler, bugünlerde yoğun bir ders temposundayım. Bilişsel yeteneklerim için Lord Thoth dan yardım istiyorum (güç ritüelini yaparak). 40 gün boyunca bu ritüeli her gün yapmam bana ekstra bir fayda sağlar mı ?
Kendinize, İnsanlığa ve dünyaya muazzam büyüklükte bir iyilik yapmış olursunuz. Kesinlikle yapın, sonuna kadar arkanızdayım.

Diyelim bir insan hergün TANRI/ÇA ritüeli yapsa ne olur ? ben üst üste 9 gün yaptım tabiki faydası oluyor, tam açık değilim ruhsal olarak, hergün yapsam ritüel fazlamı abartmış olurum, ritüel yaptığımızda TANRI/ÇALARI çağırıyoruz, rahatsız mı etmiş oluruz sürekli?

Esenlikler, bugün 3. Ritüelimi de yaptım. Gerçekten huzurluyum ve zihnimin açıldığının farkındayım. Lord Thoth ritüelini yaptığımda bunu 40 gün tekrarlamak istediğimi farkettim. Boşuna değilmiş. Yazdıklarınız tuhaf şekilde motive etti. Teşekkür ederim.

Diyelim bir insan hergün TANRI/ÇA ritüeli yapsa ne olur ? ben üst üste 9 gün yaptım tabiki faydası oluyor, tam açık değilim ruhsal olarak, hergün yapsam ritüel fazlamı abartmış olurum, ritüel yaptığımızda TANRI/ÇALARI çağırıyoruz, rahatsız mı etmiş oluruz sürekli?
Tanrı/çalarımızın adını anmanın ve dünyada onları tekrar etkin kılmak için emek vermenin, onları meşgul etmekten çok hoşnut edeceğini düşünüyorum.

Güç ritüeli yaptığınız zaman Tanrıları çağırmış olmuyorsunuz, sadece onlara seslenmiş ve onları yüceltmiş oluyorsunuz, onlara rahatsızlık verici bir durum bulunmamaktadır.

Düzenli olarak her gün Tanrılardan birinin güç ritüelini yaparsanız eğer kendi bilincinize, ruhunuza, dünyaya ve İnsanlığa muazzam büyüklükte fayda sağlamış olursunuz. Günde 1 tane güç ritüeli fazlasıyla yeterlidir. Yapabiliyorsanız her gün 1 tane yapmaya çalışın, kısa süre içerisinde yoğun etkilerini hissetmeye başlayacaksınız.

Bir Tanrının ritüelini yaptığınızda, ruhunuzda, o Tanrının enerjisini tezahür ettirmiş oluyorsunuz.

İleri düzey açıklığınız olduğunda tek bir ritüel bile hayat değiştirici bir deneyimdir. Açıklığın olmadığı veya çok az olduğu durumlarda, ritüellerin etkisini çok daha net hissetmek için daha yoğun şekilde veya daha uzun süreler yapmanız gerekebilir. Kendinizi geliştirmeniz gereken bir alan düşünün, o alanı yöneten Tanrının ritüelini 40 gün yapın. Hayatınız değişir.

Bu "değişim" gözle görülebilir ya da görülmeyebilir veyahut daha sonraki zamanlarda kendini gösterebilir.

Teşekkürler arkadaşlar, tabi ritüel öncesi dişlerimizi fırçalıyoruz üstümüz başımız temiz olacak, boşluk meditasyonları aura temizliği çakra temizliği koruma Aurasi ondan sonra ritüele geçiyoruz böyle yapıyorum ben Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back