Merhaba esenlikler
1) Çoğu antik çağ heykellerinde özellikle Yunanistan da heykellerin hiçbiri ereksiyon halinde değil ve burda asıl anlatılmak istenen cinsel dürtülere hakim olmak anlamına geldiğini düşünüyorum
Peki sizce bir erkek nasıl libidosunu düşürebilir hatta tamamen en alt seviyeye getirebilir ?
2) Gece uyurken istediğimiz bir rüyayı görmek mümkün mü ? mesela bu gece rüyamda paris sokaklarında geziyorum diyip bir olumlama sayesinde olabilir mi ?
3) Kara büyüleri gösteren bir yazı yeri var mı acaba ? ve bir SS başka bir SS'e yönelik büyü yaparsa nolur ? ve yanlış anlaşılma olmasın aile üyemize büyü yapmak değil amacım fakat her insanın iyisi de var kötüsü de
O yüzden genel olarak sormak istedim
4) Dijital resim yapmayı bilen biri bana özelden veya bu konu başlığından adım adım bu işe nasıl başlıcağımı söylüyebilir mi ? bende açıkcası başlamak istiyorum
Helenistik dönemde heykel işi sanattan ziyade zanaat olarak uygulanıyordu, yani peynir ekmek satar gibi heykel yapılıp satılıyordu. Tanrı heykellerinde ise ideal form yakalanmaya çalışıyordu. Çok fazla heykeltıraş olduğu için bazı heykellerde ruhani mesaj aramak doğru olmayabilir. Mesela günümüzde de bir SS ile sıradan bir heykeltıraşın yapacağı Apollo heykeli farklı olacaktır. Elbette Helenistik dönemde ruhani açıdan gelişmiş insanlar çok daha fazlaydı, fakat sadece parası için bu işi yapan kişilerin eserleri de günümüze gelmiştir. Bu kişiler de muhtemelen devasa fallus yapıp odağı orada toplamaktansa vücudun diğer parçalarını ön plana atmaya çalışıyorlardı. Sanatta odağı belli bir yerde toplamak gerekir, üstüne çok düşünmediğiniz sürece gözünüz eserdeki belirsiz bırakılmış 'kusurları' görmezden gelir.
Rüya konusunda dua edebilir, olumlama yapabilir, Tanrılardan rica edebilir veya direkt olarak
Lord Klepoth isimli Tanrımızdan isteyebilirsiniz. Lord Klepoth ayrıca diğer insanlara da 'istediğiniz' rüyaları gösterebilir.
Sitede büyüler var fakat size gerekli spesifik çalışmaları kendiniz yaratmalısınız, bunun için araştırma yapıp ruhani seviyenize göre ayarlama yapın. Bir SS'e de büyü yapmayın, SS'ler arasındaki anlaşmazlıkları Tanrılar kendileri çözecektir; vakit birlik olma zamanı, birbirimize kara büyü yollama zamanı değil.
Eğer sanatla hiç ilginiz yoksa dijital çizim ile başlamayın, geleneksel sanat yöntemleri ile bir kaç ay haşır neşir olursanız ve hoşunuza giderse dijital sanata geçebilirsiniz. Dijital sanat çizim konusunda biraz ileri bir şeydir, eğer ille de dijital sanatla başlayacağım derseniz bu araba sürmeyi bilmeyip en pahalı arabayı satın alıp onunla sürüş öğrenen kişilerin durumuna benzeyebilir; çünkü dijital çizime başlamak biraz 'pahalı' gelebilir.
Eğer sanat geçmişiniz varsa kaliteli bir tablet veya çizim tableti alabilirsiniz, başta kendinizi zorlamayın çünkü uygulamaları öğrenmek ve tablete alışmak farklı gelebilir; devam ettikçe alışacaksınız. Geri kalan şeyler ise farklı değil, renk teorisine odaklanabilir; anatomi, ışık gölge, şekil dili, perspektif, arka plan, desen ve kompozisyon bilginiz -eğer varsa- üstünden geçebilirsiniz. Unutmayın, sanat heves değil hayat boyu üstünüze yapışacak bir şeydir. Eğer bugün kötü çizerseniz, 5 yıl sonra böyle çizmeyeceğinizin farkında olun. 5 yıl uzun bir süre gibi gözükebilir, değil.
Eğer çizim konusunda bilginiz yoksa size 1 yıllık çalışma programı atabilirim, bu program sayesinde pratikte dilediğiniz her şeyi orta seviyede çizebilir hale gelebilirsiniz. Fakat çok çalışmak gerek, her gün ufak da olsa bir şeyler karalayıp çizmeniz işin püf noktası. Bir gün 1 saat, diğer gün 4-5 saat çalışabilirsiniz fakat düzenli olduğunuz, keyif aldığınız ve hevesli olduğunuz sürece çok rahat edeceksiniz. Ayrıca sakın; sakın kendinizi zorlamayın, çizim yaparken rahat olun ve her gün 8 saat çizeceğim gibi garip hedefler koymayın. Ben yaptım, siz yapmayın.