Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

31 Οκτώβρη;

Gar.F

New member
Καλησπέρα σε όλους στις 31 Οκτώβρη δλδ μεθαύριο τι προσφορές μπορουμε να κάνουμε προς το πατέρα μας τι είναι αυτό που πρέπει να τελέσουμε ρωτάω γιατί είμαι νέος στο σατανισμό!

Καλησπέρα, το Χάλογουιν/Σάμχαϊν είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα υγιής συνήθεια, όπως ο διαλογισμός και η γυμναστική, ή η απάλλαξη από αρνητικές συνήθειες του παρελθόντος. Οι Θεοί δεν απαιτούν κάτι συγκεκριμένο.

Καλησπέρα, το Χάλογουιν/Σάμχαϊν είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα υγιής συνήθεια, όπως ο διαλογισμός και η γυμναστική, ή η απάλλαξη από αρνητικές συνήθειες του παρελθόντος. Οι Θεοί δεν απαιτούν κάτι συγκεκριμένο.
Ερώτηση: Πότε είναι καλύτερα να γίνει η προσφορά ξημερώματα της επομένης, δηλαδή μετά τις 12 που ξεκινά η νέα μέρα 31 Οκτωβρίου ή στο τέλος της που ξεκινά η 1η του Νοέμβρη; Ρωτάω γιατί εκείνες τις ώρες έχω τον χρόνο μου ελεύθερο. Από 11.30 έως 6.00. Ευχαριστώ.

Ερώτηση: Πότε είναι καλύτερα να γίνει η προσφορά ξημερώματα της επομένης, δηλαδή μετά τις 12 που ξεκινά η νέα μέρα 31 Οκτωβρίου ή στο τέλος της που ξεκινά η 1η του Νοέμβρη; Ρωτάω γιατί εκείνες τις ώρες έχω τον χρόνο μου ελεύθερο. Από 11.30 έως 6.00. Ευχαριστώ.
Στο τέλος.

Κάποια ευχαριστεία ας πούμε;
Μπορείς να ευχαριστήσεις τους Θεούς προσευχόμενος σε αυτούς ή κάνοντας τις Τελετουργίες τους. Μπορείς επίσης να κάνεις κάτι που θα βοηθήσει την Χαρά του Σατανά, όπως μια δωρεά. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις για να ευχαριστήσεις τους Θεούς, εφόσον φυσικά δεν είναι βλάσφημο προς αυτούς και δεν είναι εις βάρος κάποιου άλλου.

Διάβασα τη συγκεκριμένη τελετουργία που μου έστειλες προς τιμήν των θεών μας και με έπιασε ένα αδιευκρίνιστο Χασμουρητό και μια ζαλάδα προς τι οφείλονται

Διάβασα τη συγκεκριμένη τελετουργία που μου έστειλες προς τιμήν των θεών μας και με έπιασε ένα αδιευκρίνιστο Χασμουρητό και μια ζαλάδα προς τι οφείλονται
Μην ανησυχείς καθόλου, όλοι το παθαίναμε στην αρχή. Αυτό γίνεται λόγω της ενέργειας που προκαλούν οι Τελετουργίες, μιας και ο άνθρωπος έχει προγραμματιστεί από τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ να βρίσκεται σε χαμηλά ενεργειακά επίπεδα. Έτσι, οτιδήποτε ανεβάζει τις ενέργειες του ανθρώπου μπορεί να φαίνεται κουραστικό, αλλά είναι θέμα συνήθειας και χρόνου μέχρι να προσαρμοστεί κανείς στα ανώτερα πνευματικά επίπεδα.

Μην ανησυχείς καθόλου, όλοι το παθαίναμε στην αρχή. Αυτό γίνεται λόγω της ενέργειας που προκαλούν οι Τελετουργίες, μιας και ο άνθρωπος έχει προγραμματιστεί από τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ να βρίσκεται σε χαμηλά ενεργειακά επίπεδα. Έτσι, οτιδήποτε ανεβάζει τις ενέργειες του ανθρώπου μπορεί να φαίνεται κουραστικό, αλλά είναι θέμα συνήθειας και χρόνου μέχρι να προσαρμοστεί κανείς στα ανώτερα πνευματικά επίπεδα.
Καλησπέρα αδελφέ.

Μία ερώτηση και πάλι: Στην ενότητα με τις τελετουργίες όλες έχουν να κάνουν με τον κάθε ένα Θεό ξεχωριστά. Υπάρχει τελετουργία που να είναι αφιερωμένη σε όλους; Επίσης μπορώ να τη μεταφράσω και να την απαγγείλω στα ελληνικά ή μόνο στα αγγλικά; Τέλος μπορώ να σου στείλω το email μου ώστε αν έχεις κάτι να μου το στείλεις; Ευχαριστώ και πάλι.

Υπάρχει τελετουργία που να είναι αφιερωμένη σε όλους;
Όχι.

Επίσης μπορώ να τη μεταφράσω και να την απαγγείλω στα ελληνικά ή μόνο στα αγγλικά;
Προς το παρόν μόνο στα Αγγλικά, ωστόσο κάποια στιγμή όλες οι Τελετουργίες των Θεών θα μεταφραστούν στα Αρχαία Ελληνικά.

Τέλος μπορώ να σου στείλω το email μου ώστε αν έχεις κάτι να μου το στείλεις; Ευχαριστώ και πάλι.
Για οτιδήποτε χρειαστείς, μπορείς να μου στείλεις στην διεύθυνση [email protected]

Όχι.

Προς το παρόν μόνο στα Αγγλικά, ωστόσο κάποια στιγμή όλες οι Τελετουργίες των Θεών θα μεταφραστούν στα Αρχαία Ελληνικά.

Για οτιδήποτε χρειαστείς, μπορείς να μου στείλεις στην διεύθυνση [email protected]
Καλησπέρα αδελφέ. Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για το email.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back