Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

1700 Yıl Sonra İlk Antik Yunan Tapınağı

Yunanistan’da, 1700 yıl sonra ilk defa inşa edilmiş ve Tanrımız Zeus ve Pan’a adanmış ilk Antik Yunan tapınağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çıkan haberleri detaylıca okumadım, o yüzden burada bir tartışma konusu açarak fikirlerinizi almak istedim.

Selametle.

Gelecekte biz de böyle bir şey yapamaz mıyız acaba? Büyük ihtimalle, kendi özel mülklerine böyle bir amaç için inşaat yapmışlar. Aynı inanca sahip insanları topluyorlar. Umarım biz de bir gün böyle toplanabiliriz dileğiyle. 🙏 🌟

Gelecekte biz de böyle bir şey yapamaz mıyız acaba? Büyük ihtimalle, kendi özel mülklerine böyle bir amaç için inşaat yapmışlar. Aynı inanca sahip insanları topluyorlar. Umarım biz de bir gün böyle toplanabiliriz dileğiyle. 🙏 🌟
Bu gün arkeoloji müzesine gittim, Lord Zeusun heykeli Büyük iskenderin heykeli, bir sürü lahit m.ö 7 yüzyıllardaki eşyalar resimleri çektim atmaya çalışacam

Teşekkürler abi, çok hoş bir resim çekmişsiniz. Fırsat bulunca ben de gidip mutlaka göreceğim. O zamanki insanlar gerçekten çok yetenekliymiş; günümüzde bile bu kadar güzel heykel yapan yok.
bu büyük iskender çok resim çektim yalnız forum hepsini kopyalamıyor, geçen birisi burda arkeooji müzesinden bahsetti bir baktım, bana çok yakın hemen gittim, çocuğu da görürdüm bu arkeoloji müzesi gerçekten bir şaheser, yanıbaşımızda bir hazine varmış haberimiz yok, ordaki güvenlik sohbet ettik, bana diyorki ilerdede türkislam müzesi var, topkapı sarayı var odaları da gez dedi işim olmaz dedim, ben zaten onları biliyorum dedim, neler var orada tamamen roma döneminden kalma eserler Lord Zeusun heykeli var

Bu yazı kafamı karıştırdı, burda Thales ten bahsediyor, Thales diyorki şimşek çakması denizlerin dalgalanması bunlar doğa yasaları, yani bunların Zeusla Posedionla bir alakası yoktur, orda yazıyor Thales antik roma bilim adamıymış Esenlikler

Bu yazı kafamı karıştırdı, burda Thales ten bahsediyor, Thales diyorki şimşek çakması denizlerin dalgalanması bunlar doğa yasaları, yani bunların Zeusla Posedionla bir alakası yoktur, orda yazıyor Thales antik roma bilim adamıymış Esenlikler
Thales, "Yıldırım çarpıyor, bunu Zeus yapıyor." anlayışının yanlış olduğunu belirtiyor ki bunda haklıdır. Yıldırımın çarpması, depremin olması veya denizin dalgalanması doğal olaylardır ve kendiliğinden gerçekleşirler. Ancak Zeus ve yıldırım bağdaştırmasında olayın kendisi değil, kavram ele alınır. Yıldırım, biyoelektrik ve yaşamın kökeni ile ilişkilidir.

Eğer bir gün param olursa özel mülkümde bu tarz bir şey düşünüyorum. Yabancıların organize olması haliyle daha kolay oluyor. Mevcut Türkiye şertlarında ''Pagan'' kelimesi bile insanları korkutuyor. BeyazTV kanalına hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama ben gördüğümde saçma sapan bir adam eurovisiondaki kelt mitolojisi temalı gurubun ayin yaptığını ve portal falan açtığını söylüyordu.

Bir de bunlar böyle sıfırdan başlamıyor, önce kamuya açık yeşillik alanlarda toplanıp ritüeller yapıyorlar, bir topluluk oluşuyor böyle büyüyorlar.

Bu vidoya aşığım. Bir kere toplanıp şöyle bir kutlama falan yapsak gözüm açık gitmem. Gelin damat bile var çok şekerler...

Profil fotoğrafınızdaki gerçek yüzünüz ise bir an önce güvenliğiniz için kaldırmalısınız.
Sonne bey, Thoth ritüeli ve mediyasyonları düzene koymaya başladım. Thoth özellikle 3 tekrar, 5 tekrar, 7 tekrar en son 10 şeklinde yapacağım. 7'ye geçiyorum yarın. Meditasyonlar da başladıkça kolaylaştı.

Hayal ettim de mutlu oldum bir an. Çok güzel bir festival olurdu, ailece toplanıp, ben hepinizin toplu şekilde fotoğraflarınızı çekerdim. İki tane Zevisti evlendirmek hoş olurdu, onların evlilik törenlerine katılırdık. Hadi bakalım, umarım gelecekte her şey güzel olur. En azından bir dahaki yaşamda birbirimizi yeniden bulacağımıza inanıyorum.

Hayal ettim de mutlu oldum bir an. Çok güzel bir festival olurdu, ailece toplanıp, ben hepinizin toplu şekilde fotoğraflarınızı çekerdim.
Yaa çok tatlı olur cidden. Hayal edince içim ısındı💕
En azından bir dahaki yaşamda birbirimizi yeniden bulacağımıza inanıyorum.
Ağzından yel alsın. O kadar uzak olmaz bence. İyi düşünelim iyi olsun. Belki çok yakın zamanda olur. Bir tapınağımız olmasa da buluşma alanı gibi bir şey olur belki? Arkadaş gurubu adı altında buluşursak sorun da olmaz belki?

Yaa çok tatlı olur cidden. Hayal edince içim ısındı💕

Ağzından yel alsın. O kadar uzak olmaz bence. İyi düşünelim iyi olsun. Belki çok yakın zamanda olur. Bir tapınağımız olmasa da buluşma alanı gibi bir şey olur belki? Arkadaş gurubu adı altında buluşursak sorun da olmaz belki?

Umarım dediğiniz gibi, erkenden her şey çok güzel olur ve yeni bir çağ başlatırız. Buluşma konusunda ise, bunu gelecekte bir gün yapacağımıza inanıyorum, insanların ruhlarını bu düşman etkisinden çıkardığımız zaman. Ama şu an, Sonne abinin dediği gibi, kime güveneceğimizi şaşırdık artık; insanlar bizim gibi düşünmüyor. 3. ve 4. şahıslar zarar vermek için gelir o buluşmaya. Benim kimseden korkum yok ama sevdiğim insanların, Zevistlerin zarar görmesini istemem. Ama bir gün bu da bitecek, tüm kalbimle inanıyorum. Fakat bir şekilde az bir vaktim kalmış gibi hissediyorum; bu, birkaç yıldır üstümde var, sanki birkaç yıl ötesini bile göremeyecekmişim gibi hissediyorum. Bakalım.

Yunanistan’da, 1700 yıl sonra ilk defa inşa edilmiş ve Tanrımız Zeus ve Pan’a adanmış ilk Antik Yunan tapınağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çıkan haberleri detaylıca okumadım, o yüzden burada bir tartışma konusu açarak fikirlerinizi almak istedim.

Selametle.
Son yıllarda alınan en güzel haber. Çok mutlu oldum. Orada o insanlarla beraber olmayı hayal ettiğim de muazzam bir enerji hissettim <3
Klise ve hükümet buna karşı çıkmış. Buradaki cübbeli sarıklılardan bir farkı yok. Yunanistan artık böyle bir ülke, bize çok yakın. Eğer düzelirse ve gitme fırsatım olursa ziyaret etmek isterim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back