Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Τι είναι η "Κλίποθ"

Skull

New member
Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί "σατανιστές" εκτός της JoS ασχολούνται με κάτι που ονομάζεται "Κλίποθ". Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό, και για ποιον λόγο το απορρίπτετε?

Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί "σατανιστές" εκτός της JoS ασχολούνται με κάτι που ονομάζεται "Κλίποθ". Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό, και για ποιον λόγο το απορρίπτετε?
Είναι εβραϊκή μαγεία με το κάλυμμα του "Σατανισμού". Δεν έχει καμία πνευματική αξία, καθώς όχι μόνο επικαλείται εβραϊκές ενέργειες (λ.χ. αγγέλους), αλλά περιέχει και "επικλήσεις" Δαιμόνων οι οποίες είναι βλάσφημες προς Αυτούς και που, στην πραγματικότητα, δεσμεύουν ενεργειακά τους Δαίμονες.

Είναι εβραϊκες βλασφημίες εναντίων των Θεών μας, τις οποίες τις εφεύραν κάποιοι εβραίοι καμπαλιστές ραβίνοι για να εξηγήσουν το λόγο ύπαρξης του κακού σύμφωνα με την "καμπάλα" τους. Μιλάμε όμως για πολύ εξωφρενικές και προσβλητικές βλασφημίες, τις οποίες ακολουθούν κάποιοι ψευδοσατανιστές που έχουν την λάθος ιδέα για τον Σατανά και τους Θεούς μας.

Το απορρίπτουμε για 2 λόγους:

1. Είναι εβραϊκό (οι εβραίοι είναι εχθροί του Σατανά και δικοί μας)
  2. Είναι βλάσφημο και προσβλητικό.

Τα Κλιποθ και τα παρεμφερή προωθούνται ανοιχτά και ανενόχλητα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο ως δήθεν Σατανισμός ή Εωσφορισμος, παραπλανωντας όλους αυτούς που πραγματικά αναζητούν την αλήθεια του Σατανά. Βέβαια οποίος διαθέτει έστω και λίγο νοημοσύνη θα καταλάβει αμέσως ότι αυτές οι πρακτικές και διδασκαλίες είναι καταστροφικές και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα μαζικά προγράμματα καταστροφής του Χριστιανισμού του Ισλάμ του Κομμουνισμού που δημιούργησαν οι Εβραίοι για να μας μετατρέψουν σε δούλους.
Καλώς ήρθατε στην Joy of Satan διαβάστε το υλικό που διαθέτουμε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back