Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Γειά σας

whiteshark666

New member
Μόλις άρχισα το ταξίδι μου στον κόσμο του σατανισμού και είμαι ενθουσιασμένος να εξερευνήσω αυτήν την μοναδική φιλοσοφία και πνευματικότητα. Είμαι ακόμα στην αρχή της πορείας μου και αναζητώ κατευθύνσεις και προτάσεις για να κατανοήσω καλύτερα αυτήν την εναλλακτική πίστη.

Αναρωτιέμαι επίσης αν υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές ή τελετουργίες που θα με βοηθήσουν να εμβαθύνω την εμπειρία μου και να συνδεθώ καλύτερα με τις δικές μου πεποιθήσεις. Επιπλέον, θα εκτιμούσα οποιεσδήποτε συμβουλές για το πώς να συνδυάσω τον σατανισμό με την καθημερινή μου ζωή και πώς να αναπτύξω τη δική μου πνευματική πρακτική.

Αν έχετε κάποιες προτάσεις ή προσωπικές εμπειρίες που θα μπορούσατε να μοιραστείτε, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια ή καθοδήγηση.

Με εκτίμηση,

Καλημέρα, χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σου για τον Σατανισμό!

Προς το παρόν θα σου πρότεινα να αφήσεις στην άκρη τα όποια στερεότυπα και αντιλήψεις για τον Σατανά, τους Δαίμονες και τον Σατανισμό. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Σατανάς και οι Δαίμονες είναι οι Αρχαίοι Θεοί μας και δεν έχουν σχέση με το "κακό". Μια κοινώς αποδεκτή αντίληψη είναι ότι "πουλάς" την ψυχή σου στον Σατανά, ή ότι ο Σατανάς κρύβεται πίσω από την "Νέα Τάξη Πραγμάτων", αλλά αυτά ισχύουν μόνο για τον ιουδαιο-χριστιανικό "θεό". Γενικά, κατηγορούν τον Σατανά για ό,τι είναι ο εβραϊκός "θεός", ώστε να απομακρύνουν την Ανθρωπότητα από τον πραγματικό Δημιουργό της. Για να μάθεις περισσότερα, σου προτείνω να μελετήσεις εις βάθος τις ιστοσελίδες μας. Πάρε όσο χρόνο χρειαστείς.

Όσον αφορά το κομμάτι των διαλογισμών και της πνευματικότητας, η Χαρά του Σατανά προσφέρει ένα ευρύ υλικό για την ανέλιξη της ψυχής. Όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, Αιγύπτιοι, Ινδοί και πολλοί άλλοι, πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι ψυχές μας δημιουργήθηκαν για την Θέωση και ότι, με την βελτίωση της ψυχής μας σε κάθε ενσάρκωση, θα φτάσουμε επιτέλους σε Αυτήν. Περά από αυτό, οι διαλογισμοί αυτοί βοηθούν και σε καθημερινά ζητήματα, όπως στην συγκέντρωση, στην εξάσκηση του νου και στην ευημερία.

Ελπίζουμε να μείνεις και να συνεχίσεις να αναζητάς την Αλήθεια!

Γεια σου και καλωσήρθες! :)

Ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει κανείς σ' αυτό το μονοπάτι είναι ξεκινώντας το 40ήμερο πρόγραμμα διαλογισμών του Ιερέα HoodedCobra, το οποίο θα σου δώσει μία βάση όσων αφορά την πνευματική σου ανάπτυξη αλλά και τα πνευματικά σου βιώματα. (Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: https://www.docdroid.net/rFrySwo/hp-hooded-cobra-40-day-meditation-program-3-pdf -είναι στα αγγλικά, αλλά μπορείς εύκολα να το μεταφράσεις ονλάιν)

Επίσης, είναι σημαντικό να ξεκινήσεις με το άνοιγμα των τσάκρα (εμπεριέχονται στο 40ήμερο πρόγραμμα), κάτι το οποίο θα ενισχύσει την αντίληψή σου σχετικά με τους Θεούς και τις Θεές μας, καθώς και με τα ψέματα του εχθρού και το πως η ανθρωπότητα έχει πέσει θύμα σ' αυτά.

Ταυτόχρονα, είναι πολύ σημαντικό να μελετήσεις τις ιστοσελίδες μας για παραπάνω πληροφορίες: https://satanismos.gr/JLinks.html
Λάβε υπόψιν σου πως ακόμη δουλεύουμε με τις μεταφράσεις των αρχικών αγγλικών κειμένων. Αν νιώθεις πιο άνετος με την αγγλική γλώσσα, μπορείς να βρεις τα αντίστοιχα στην αγγλική ιστοσελίδα: https://joyofsatan.org/JLinks.html

Υπάρχουν και βίντεο (στα αγγλικά) που είχε δημιουργήσει ο HoodedCobra κι είναι ανεβασμένα στην πλατφόρμα βίντεο Odysee: https://odysee.com/@Commander.Cobra.666:5

Όσων αφορά το μονοπάτι της αυτογνωσίας σου (σχετικά με τις προσωπικές σου πεποιθήσεις), υπάρχουν διάφορα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις. Αφού έχεις ολοκληρώσει το πρόγραμμα, κι έχεις ανοίξει όλα τα τσάκρα σου, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ρούνους για να απαλλαγείς από ξένες αντιλήψεις, πιστεύω και σκεπτομορφές που σου έχουν δώσει άλλοι (είτε σε αυτή τη ζωή, είτε σε προηγούμενες).

Αντίστοιχα, θα μπορούσες να κάνεις τον διαλογισμό μούνκα για τον ίδιο σκοπό: https://satanismos.gr/Words-of-Power.html
(Στην ιστοσελίδα αναγράφει να το κάνεις για 108 επαναλήψεις, αλλά θα ήταν προτιμότερο να το κάνεις για 90)
Ο διαλογισμός αυτός όμως είναι για πιο προχωρημένους, οπότε θα μπορούσες να ξεκινήσεις με τους ρούνους.

Ένας Αδερφός μου είχε πει κάποτε πως για να θεραπεύσεις μία πληγή, πρέπει πρώτα να την καθαρίσεις. Όταν ξεκινάμε στο μονοπάτι των διαλογισμών, μπορεί να βγούνε στην επιφάνεια συναισθήματα που είχαμε καταπιεσμένα μέσα μας. Ιδίως με διαλογισμούς που "αφαιρούν" κάτι από μέσα μας (είτε είναι καθαρισμός αύρας και τσάκρα, είτε είναι ρούνοι που αφαιρούν ξένες αντιλήψεις και "καίνε" το λεγόμενο κάρμα), αυτά τα συναισθήματα (κι ίσως διάφορες σκέψεις) είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια. Μην εστιάζεις σε αυτά, αλλά και μην τα καταπιέζεις. Είναι σημαντικό να τα σημειώνεις σε ένα τετράδιο, έτσι ώστε να έχεις μια καταγραφή της ανάπτυξής σου, καθώς και να μπορέσεις σιγά-σιγά να "ενώσεις το παζλ" - το οποίο θα είναι το μονοπάτι που η ίδια η ψυχή σου έχει διανύσει. :)
Ακόμη κι αν ζήσεις κάτι πολύ έντονο και πιστεύεις πως θα το θυμάσαι για πάντα, θα αποκτάς συνέχεια καινούριες εμπειρίες, και πολλά απ' αυτά θα τα ξεχάσεις.
Αυτή η πρακτική βοηθάει επίσης στο να ερχόμαστε σε συμπεράσματα σχετικά με τον εαυτό μας (όταν γράφουμε κάτι και το αναλύουμε στο μυαλό μας, μπορεί να έχουμε στιγμές επιφοίτησης) και να βλέπουμε τι διαλογισμοί λειτούργησαν πιο αποτελεσματικά στο πνευματικό μας μονοπάτι.

Τέλος, να θυμάσαι πως οι καλύτεροι καθοδηγητές και δάσκαλοι σε αυτό το μονοπάτι δεν είναι κανένας άλλος πέρα από τους ίδιους τους Θεούς μας. Υπάρχουν κάποιες τελετουργίες που μας ενώνουν με αυτούς, και μπορείς να τις βρεις εδώ (στα αγγλικά): https://josrituals.org/

Αυτές οι τελετές ευλογούν τους Θεούς μας και φέρνουν την επιρροή τους στον κόσμο μας (καθώς και στη ψυχή μας). Μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν ριζικά στην πνευματική σου ανάπτυξη.

Ελπίζω να σε βοήθησα! Πρότεινα πολλά πράγματα, αλλά δε σημαίνει πως θα τα κάνεις όλα ταυτόχρονα! 😅
Ξεκινά με το 40ημερο πρόγραμμα και την μελέτη των ιστοσελίδων μας. Έπειτα, πειραματίσου με τους ρούνους.

Τις τελετές των Θεών μας μπορείς να τις ξεκινήσεις αφού ολοκληρώσεις το 40ημερο πρόγραμμα.

*Ένα σημαντικό πράγμα που ξέχασα να αναφέρω είναι η αστρολογία! Αυτή θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και δυνατότητες κι αδυναμίες που έχεις μέσα σου και μπορεί να μη γνωρίζεις. Όταν τα εντοπίσεις αυτά στο χάρτη σου, μετά μπορείς να κάνεις τις αντίστοιχες λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν!

Αν πχ έχεις μια πλανητική τοποθεσία που σε κάνει να ελκύεις αρνητικούς ανθρώπους ως φίλους ή συντρόφους στη ζωή σου, θα μπορούσες να κάνεις τον διαλογισμό μούνκα ή να χρησιμοποιήσεις ρούνους για να απαλλαγείς από αυτό το κάρμα, και μετά να κάνεις έναν διαλογισμό (με ρούνους ή ακόμη και με τα τετράγωνα του Σατανά- θα τα βρεις στο λινκ της μαγείας), τα οποία θα φέρουν θετικούς ανθρώπους στη ζωή σου. :)

Το όμορφο με τον πνευματικό Σατανισμό είναι πως δεν υπάρχουν όρια σ' αυτά που μπορείς να πετύχεις. Παίρνουμε πραγματικά τη ζωή στα χέρια μας και παύουμε να είμαστε θύματα της "τύχης" και των "συγκυριών" που συμβαίνουν στη ζωή του μέσου ανθρώπου. Ανακαλύπτουμε την πραγματική πηγή των προβλημάτων και με τη βοήθεια των διαλογισμών, της μαγείας αλλά και της βοήθειας και καθοδήγησης των ίδιων των Θεών μας, λύνουμε τα προβλήματα και ζούμε ελεύθεροι αναπτύσσοντας τις καλύτερες συνθήκες για την ευημερία μας.

Καλώς ήρθες στην κοινότητα, "whiteshark66"

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάσεις πλήρως την ιστοσελίδα "Joy of Satan" και μετά μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στην ιστοσελίδα "satanslibrary". Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση, μην διστάσεις να ρωτήσεις στο φόρουμ.

Με εκτίμηση,

Καλώς ήρθες whiteshark666 στην κοινότητά μας. Οι αδελφοί μου σε καθοδήγησαν σωστά. Ξεκίνησε αυτό το ταξίδι γνώσης, εμπειριών και εξέλιξης. Ότι απορία έχεις, μην διστάσεις να ρωτήσεις.

Καλώς ήρθες στο μονοπάτι της αλήθειας Whiteshark666 . Μπορείς εκτός όλων των προαναφερθέντων να συμπεριλάβεις στο καθημερινό σου διαλογιστικο πρόγραμμα πρακτικές Hatha Yoga και Kundalini Yoga που κατ εμένα βοηθήσανε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην πρόοδο της ψυχής

Καλώς ήρθες whiteshark! Συμφωνώ με όλα τα ανωτέρω, γενικά αυτό που χρειάζεται είναι πολύ διάβασμα, υπομονή και πίστη στις δυνατότητές σου!

Θα είναι ένα δύσκολο και μοναχικό μονοπάτι όπου θα έρθεις σε σύγκρουση με τον εαυτό σου και τους γύρω σου (ειδικά το τελευταίο προσπάθησε να το αποφύγεις καθώς δεν θα βγάλεις άκρη..) αλλά θα έχεις πάντα κάτι πολύ σημαντικότερο, αληθινούς συντρόφους και συμμάχους (έστω online για τα λίγα επόμενα χρόνια.. λέω λίγα γιατί με τις νέες εξελίξεις στη γάζα νομίζω είναι θέμα χρόνου να κάνει άλματα ο Σατανισμός).

Επίσης, στο joy of satan library μπορείς να δείς το ακόλουθο βίντεο(σε περίπτωση που δεν το είδες) που προσωπικά με έπεισε να γίνω και εγώ σατανιστής μετά από πολύ σκεπτικισμό. Είναι eye opener.

Και μία συμβουλή, καλό είναι να μην μοιράζεσαι τις γνώσεις που θα αποκτάς εδώ με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν για τον σατανισμό.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα βέβαια όταν θα έχεις ασχοληθεί αρκετά μπορείς να κάνεις και offline ακτιβισμό εάν το θελήσεις (απλώς το επισημαίνω καθώς όλοι με το που μαθαίνουμε για τον σατανισμό ενθουσιαζόμαστε και θέλουμε να μοιραστούμε τις πληροφορίες και την πίστη μας και πολλές φορές ή μάλλον πάντα, εάν ο άλλος δεν είναι Σατανιστής θα βρεθείς σε σύγκρουση).

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back