Spine said:
Şeytan ve Tanrılarla ilişkilerimizi nasıl geliştirebiliriz? Hatta hangi Tanrı veya Tanrılar ile geliştirmeliyiz, buna nasıl karar verebiliriz? Sonuçta çok fazla Tanrı var. İsimlerini, onlar hakkındaki hikayeleri okuyup, yakınlık hissetiklerimize odaklanmamız daha uygun mu olur? Ayrıca bununla ilgili hangi yöntemler kullanılıyor, siz kullanıyorsunuz? Birinin her gece onlara hayatını anlattığını okumuştum, bunun işe yaradığını söylemişti. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dua etmek, mühürlerini odaklanmak, isimlerini titretmek.
Bunları farklı kombinasyonlar halinde yapabilirsin.
Diyelim ki aşk konusunda biraz daha şanslı olmak istiyorsun o zaman örnek vermek gerekirse Leydi Gremory ile ilişkini iyileştirmek için yukarıda verdiğim yöntemleri tek tek veya farklı kombinasyonlar halinde kullanabilirsin. Bu arada Tanrı/çalar sana yardımcı olabilir ama seninde kendin için birşeyler yapman lazım örneğin auranı programlayabilirsin veya hoşlandığın kişiyi etkilemek için güzel kokular yapabilirsin, kendini hoş gösterebilirsin.
Örnek: ben sınava son hafta çalışan bir öğrenciyimdir bu yüzden leydi vapuladan yardım isterim ama sadece istemeklede kalmam sınavıma çalışırım ve güzel geçeceğine dair olumlamalarda yaparım. Ve sınıf 1.siyim.
Yardım ettikten sonra yardımları için teşekkür etmeyi unutmayın.
İyi günler. ^^