Akay Alaz said:
"Ya bunu Şeytanda yapıyor ve yapacak ise ? Ve bizim dünyada koyunlardan ve ineklerden farkımız yoksa ?
Şeytan düşmanın güttüğü tekniği izlemek yerine(yani çoğunluğu sömürmek), kendi tekniğini kullanıyor olabilir. Yani bizi önce besliyor, yetiştiriyor fakat sonrasında bizi sömürecek ve magnum opus dediğimiz şeyde bu."
Öncelikle böyle bir şey olsa Şeytan bireyselliği ve kendi kendimize gelişmemize, sorunlarımızı kimseden yardım almadan çözme seviyesine gelmemize müsaade etmez. Şeytan, Yhwh değildir, yarım milyon yıldan beri süregelen varlığını devam ettirmek için kimseyi "sömürmeye" ihtiyacı yoktur. Altın Çağdaki refahımızdan haberiniz yok mu? Magnum Opus bir aldatmaca olsaydı çoğu SS Adolf Hitler gibi Magnum Opusu tamamlamış Tanrılarla iletişime geçebiliyor olmazdı.
Bunun yanında, Ya ruhani bir savaş yoksa ? Fakat bize iki taraf savaşıyormuş gibi görünüyorsa ?
Sonuçta biz resmin küçük bir detayındayız ve görüşümüzde bir hayli kısıtlı. Şeytan düşmanla anlaşıp:"Sen bana şunları ver, bende sana şunları vereyim" gibisinden bir politika izliyor olabilir. Ve bu politikanın uygulanış şekli bize "savaşıyorlar" gibi görünüyor da olabilir. Olamaz mı ?
Olamaz. İmkanı yok. RTRlarımı düzenli olarak her gün yapan bir insanım ve bana olan faydasını görebiliyorum. Savaşıyor gibi mi göründüğümüzü düşünüyorsunuz? Bu yüzden mi Asurlular ve Babilliler yahudileri defalarca sürgün etti ve onlarla sürekli bir savaş içinde oldu? Bu savaş 10.000 seneden beri devam ediyor ve bunu farketmemiş olmanız sizin hatanız. Bunu görmek için Şeytandan olmaya gerek yok. Biz resmin küçük tarafında değiliz, direk resimin kendisi biziz, bir sanat eseriyiz ve bizi yok etmeye çalışan bir uzaylı ırkla savaşıyoruz. Görüşümüz kısıtlı değil, önceki yüzyıllarda spiritüel olarak bilgiye sahip insanları kilise cadı diye öldürüyordu ki insanlar dejenere kalsın. Dünyanın döndüğünün bilinmesine bile karşıydılar. Şimdi elimizde yeni çağ saçmalıklarından arınmış pür bilgelik var ve Tanrılarımızdan geliyorlar. Dünyayı ve ne olup bittiğini anlamak için sahip olunan en temiz filtre bizim elimizde. Sayımızın az olması da bizi daha sorumlu yapıyor.
Şüphelerinizi çok yersiz buldum. Spiritüel Satanizm'de ruhani olarak kendinizi her gün geliştirmiyor, RTR ve Koruma Aurası yapmıyorsanız düşman böyle anlamsız şüpheleri aklınıza sokuyor olabilir. Bu yolda ne kadar çok ilerlerseniz, önünüzü o kadar net görürsünüz.
Esenlikler,
Bende meditasyon, yoga yapıyorum ve müsait olunca da ruhani savaşa destekte bulunuyorum.
Fakat bu konuya sanırım daha entellektüel bir açıdan bakmak gerekiyor.
Şeytanın YHWH gibi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zaten, Sanırım onun tarzı daha başka. YHWH çarçur ederek sömürmek istiyor fakat şeytan özene özene yetiştiriyor ve sonrasında sömürüyor. Ayrıca şeytan neden ihtiyacını açıkça belirtsin ki bize ? Buna ihtiyacı olmasına rağmen ihtiyacı yokmuş gibi bize söyleyebilir. Veya ihtiyacı yoktur hayatta kalması için fakat ek enerji için bizi kullanacaktır ?
Magnum opusta 'nihai bir sömürülüş' olabilir ama şeytan bize bunu 'ölümsüzlüğün formülü' diye tanıtıyordur... Adolf hitler ve diğerleri de bu sistemdeki *'denetleyici'* rollerini yerine getirdikten sonra şeytana katılmış olabilir.
Ve evet, görüşümüz kısıtlı. Şuan şeytan nerede ? Ne yapıyor net olarak bilmiyoruz. Bu savaşın 10 bin yıldan beri devam ettiğinden tabii ki haberim var.Olmasaydı şüphelerimin bu kadar ileri gidebileceklerini sanmıyorum.
Savaşın burada ne zamandır sürdüğünün bir önemi yok. Dediğim gibi, bu savaştan zarar görüyor olabiliriz, veya bu bizim faydamıza oluyordur gelişiyoruzdur. Ve şeytanın istediği de budur belki de.
Önemli olan şimdi ne olduğu ve sonunda ne olacağı.
Şeytanın sonunda yani ben Magnum opusa ulaşınca beni sömürmeyeceğini nasıl bilebilirim ?
Ayrıca "şüphelerinizi düşman aklınıza sokuyor olabilir" açıkçası basitçe şüphelerden sıyrılmak gibi geldi. Şüphe ne kadar karmaşık olursa olsun net bir sonucu vardır. Şüphe benden de olsa, düşmandan da olsa bunun bir cevabı mutlaka olmalı. Bende o cevabı öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler...