Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İslamik okul

Herainette

New member
Merhaba.

Yakında okul açılıyor ve zaten çok sorunum var iken okulumda islamik okul olması çıktı. Okulda kuran dersleri peygamberlerin hayatları ve benzeri farklı farklı ek dersler var ve zorunlu ayrıca cuma günleri zorla namaz kıldırılıyor. Din derslerinde zorla islam duaları öğretiliyor. Bu okulda 2. yılım ve bu okula gitmeme gibi bir şansım yok. Bu yıl Spiritüel Satanist oldum o yüzden bu okul yılında istemesemde duaları ezberledim. Fakat bundan öncesinde bile istemiyoken şu an bir hayli istemiyorum. Zaten şu sıralar kendime zaman ayırma şansım olmadığı için kendimi kötü hissediyorum (meditasyon falan yapamıyorum bulunduğum ortamdan dolayı, aile sorunları) bu cidden beni çok üzüyor, inisiye oldum fakat boş boş oturmaya zorlanıyorum resmen. Yakın zamanda beni bu duruma sokanlara bağlama büyüsü yapıcam ve umarım kurtulucam fakat asıl sorum şu; Zorla islamik dualar öğrenmem benim için ve Şeytan için sorunlar yaratır mı ? Hatta ben bu yıl okul açıkken Spiritüel Satanist oldum ve dinimden şüphelenen aptallar bana zorla işte müslüman olmak için okunan dua mıdır nedir onu okuttular. Bunun tekrar yaşanmasından aşırı endişeliyim ve iğreniyorum. Kısacası bunun gibi iğrençlikler benim için sorun yaratır mı ?

Şeytan baba açısından hiçbir sorun olmaz merak etme, bol bol koruma aurası yap. Namaz kılarken de hiçbir şey söyleme, kim anlayacak ki?
Namazdan kaçabilirim fakat işte asıl sorunlar şu bahsettiğim müslüman olmak için söylenen dua artık her ne ise onu zorla söyletiyolar. Ayrıca bi soru sorabilir miyim ?

Okulunuzu değiştirme şansınız var mı?
Ayrıca burada her soruyu sorabilirsiniz.

Okulunuzu değiştirme şansınız var mı?
Ayrıca burada her soruyu sorabilirsiniz.
Maalesef öyle bir şansım yok. Anlatmayı o kadar istiyorum ki okumak size kalmış birazcık özetlicem. Bir kaç ay önce babam telefonumu aldı ve bende onun ters düştüğü her şeyi yaptığım için (bazıları yanlış şeyler ama bu normal bir tepki değil) beni öldürmek istiyor bunlar olduğunda zaten bu okula gidiyodum ama seneye değişicektim okulumu ama işte bunlar olduktan sonra bu okulda kalmak zorunda kaldım.

Sorum ise dediğim gibi bağlama büyüsü yapıcam fakat kukla nasıl yapılır falan bilmiyorum. Bu bağlama büyüsü ile ilgili makaleyi okudum fakat o kadar fazla şey gerekli ve o kadar fazla adım var ki çok kafam karıştı. Makaleye girince ordan bir kaç makaleye çıkıyorsun. O yüzden bana ihtiyacım olan şeyleri hariç(onları not aldım) yapılması gerekenleri özetleyerek anlatır mısınız ? Bahsettiğim makaleye girince bir kaç makaleye çıkıyorsun ise Ayin falan. Siz sadece bana söylerseniz ben öğrenme kısmını hallederim. Teşekkürler.

Merhaba.

Yakında okul açılıyor ve zaten çok sorunum var iken okulumda islamik okul olması çıktı. Okulda kuran dersleri peygamberlerin hayatları ve benzeri farklı farklı ek dersler var ve zorunlu ayrıca cuma günleri zorla namaz kıldırılıyor. Din derslerinde zorla islam duaları öğretiliyor. Bu okulda 2. yılım ve bu okula gitmeme gibi bir şansım yok. Bu yıl Spiritüel Satanist oldum o yüzden bu okul yılında istemesemde duaları ezberledim. Fakat bundan öncesinde bile istemiyoken şu an bir hayli istemiyorum. Zaten şu sıralar kendime zaman ayırma şansım olmadığı için kendimi kötü hissediyorum (meditasyon falan yapamıyorum bulunduğum ortamdan dolayı, aile sorunları) bu cidden beni çok üzüyor, inisiye oldum fakat boş boş oturmaya zorlanıyorum resmen. Yakın zamanda beni bu duruma sokanlara bağlama büyüsü yapıcam ve umarım kurtulucam fakat asıl sorum şu; Zorla islamik dualar öğrenmem benim için ve Şeytan için sorunlar yaratır mı ? Hatta ben bu yıl okul açıkken Spiritüel Satanist oldum ve dinimden şüphelenen aptallar bana zorla işte müslüman olmak için okunan dua mıdır nedir onu okuttular. Bunun tekrar yaşanmasından aşırı endişeliyim ve iğreniyorum. Kısacası bunun gibi iğrençlikler benim için sorun yaratır mı ?
Okul değiştirmek için çabalamak en doğru seçenek olacaktır. Bu zaman alabilir ama uygun bir çaba ile mümkün. Doğru büyüler, doğru davranışlar ile...

Eğer bunu yapmanız mümkün değilse şuanda, merak etmeyin. İçtenlik ile yapmadığınız ibadetler, içtenlik ile okumadığınız dualar düzenli bir şekilde meditasyonlarınızı yapıyorsanız önemli bir durum değil.

Elbette bunu yapmamak en iyisi olacaktır ama gerçeklik bu ise bunu kabul etmek ve mevcut durumda yapabileceklerinize odaklanmak gerekli.

Asla unutmayın ki, insana en büyük güçleri katan durumlar, zor durumlardır. Bu durumu değiştirecek yola sahipsiniz. Sakin kalın ve çaba gösterin...

Bol şanslar. 🕊

Büyü için gerekli olan ruh gücüdür, malzemeler değil. Malzemeler katılarak da büyüler yapılabilir tabiki. Ama büyü yapma olayını yüzeysel ele almamalısınız.

Eğer bu yolda gelişmek istiyorsanız, bu konuda Tanrılardan yardım isteyebilirsiniz.
Maalesef öyle bir şansım yok. Anlatmayı o kadar istiyorum ki okumak size kalmış birazcık özetlicem. Bir kaç ay önce babam telefonumu aldı ve bende onun ters düştüğü her şeyi yaptığım için (bazıları yanlış şeyler ama bu normal bir tepki değil) beni öldürmek istiyor bunlar olduğunda zaten bu okula gidiyodum ama seneye değişicektim okulumu ama işte bunlar olduktan sonra bu okulda kalmak zorunda kaldım.

Sorum ise dediğim gibi bağlama büyüsü yapıcam fakat kukla nasıl yapılır falan bilmiyorum. Bu bağlama büyüsü ile ilgili makaleyi okudum fakat o kadar fazla şey gerekli ve o kadar fazla adım var ki çok kafam karıştı. Makaleye girince ordan bir kaç makaleye çıkıyorsun. O yüzden bana ihtiyacım olan şeyleri hariç(onları not aldım) yapılması gerekenleri özetleyerek anlatır mısınız ? Bahsettiğim makaleye girince bir kaç makaleye çıkıyorsun ise Ayin falan. Siz sadece bana söylerseniz ben öğrenme kısmını hallederim. Teşekkürler.
Büyü için gerekli olan ruh gücüdür, malzemeler değil. Malzemeler katılarak da büyüler yapılabilir tabiki. Ama büyü yapma olayını yüzeysel ele almamalısınız.

Eğer bu yolda gelişmek istiyorsanız, bu konuda Tanrılardan yardım isteyebilirsiniz.

Bu da size en uygun büyü olacak sanırım. Ancak büyü hakkında biraz daha bilgi edinmenizi ve fırsat buldukça kendinizi geliştirmek için uğraşmanızı öneriyorum.

Biraz karışmış kusura bakmayın, gönderdiğim konuşmada bağlama büyüsünü bulabilirsiniz.

Merhaba.

İmamHatip gerçekten iğrenç ve can sıkıcı bir yer, anlayabiliyorum ortaokulum öyle yerlerde geçti, namaz kılarken birşey söyleme kimsenin umrunda değil zaten orada namaz.

Esenlikler,

Bu tür olaylar yüzünden canınızı sıkmamalısınız. Böyle durumlarda önemli olan, söylenenlerden ziyade söylenenin altında yatan niyettir. Siz o cümleyi kurarken aslında hiçbir şey düşünmüyordunuz ve Şeytan Baba'ya sıkı sıkıya bağlıydınız. Dolayısıyla ortada herhangi bir problem yok.

Auranızın temizliğine ve korunmasına odaklandığınız sürece bu tarz yerlerden size hiçbir şekilde zarar gelmez. Elinizden geldiğince hiçbir şey düşünmeyin ve zihninizi tamamen kapayın. Kötü hissettiğiniz durumlarda koruyucunuzun ya da Şeytan Baba'nın mührüne odaklanıp boşluk meditasyonu yapabilirsiniz. Stresli durumlarda bunu yapmak insanı ziyadesiyle rahatlatıyor.

İyi günler.

Merhaba.

İmam-hatip'te okuyor olmanız büyük bir sorun. Tanrılardan okulunuzu değiştirmesi için dua ediniz. İlk yılımda bana da kuran okutmaya çalışırlardı, o an içimden Tanrılara bunu istemediğimi belirtirdim. Normalde okumama gibi bir şansım olmazdı. O abdest alınacak (sahte olsa bile) o kuran bağırarak okunacaktı. Tanrılara dua etmeye başladıktan sonra hiç sorunsuz akıllarından siliniyordu resmen. Siz de dua edin, hatta Şeytan'a ayin yapın.
Kelime-i şehadet getirmeye zorlandığınız durumlarda da dua edebilirsiniz. Zamanla bu tür dertlerinizin kalmayacağına ümit ediyorum.

Namazdan kaçabilirim fakat işte asıl sorunlar şu bahsettiğim müslüman olmak için söylenen dua artık her ne ise onu zorla söyletiyolar. Ayrıca bi soru sorabilir miyim ?
müslüman olmak için söylenen duayı söylemen bir sakınca yaratmaz senin için. Sonuçta artık bir SS'sin ve Şeytan baba anlayışla karşılar. Ailen konusunda olumlama yapabilirsin, büyü hakkında pek fazla bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla arkadaşlar zaten bilgi vermiş. İçini ferah tut, bol bol koruma aurası yap.

Merhaba.

Okula gidiyorum... İyi dilekleriniz benim için çok önemli. Bu islamik çukurdan kurtulmam lazım.

esenlikler.
şeytan konusundan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. kişisel hayatta özellikle Türkiye gibi bir ülkede ''laiklik'' adı altında islamik bir hayat yaşanıyor. bu senin notların için ve dahasında geleceğin var. şeytan gibi merhametle anılan bir tanrıda bunu anlayacaktır, anlayış gösterecektir. kişisel hayatın da spritüel hayatını etkiler. sağlığın ve fiziksel açıdan gücün oldukça önemlidir. inancında merhamet ve anlayış var bunu unutmamalısın. :)

Ruhaniyette önemli olan şey niyettir, halihazırda dejenere bir sistem olan Pislam nasıl becerdiyse daha da yozlaşmayı başarmış. Mesela Pislam için kutsal olan şey Kelime-i Şehadet değil, onu söylerken ki samimiyetin ve niyetinin sağlamlığıdır. Yine Pislam için kutsal olan Kabe değil, Kabe'nin bulunduğu konumdur. Unutma, bunlar düşmanın yarattığı osuruktan sistemler; Pislam'dan cidden koptuysan (onlara göre eğer kalbine mühür vurulduysa) ve Şeytana adandıysan, bir daha Müslüman olman veya ettiğin Pislami duaların işe yaraması pek ihtimal dahilinde değil zaten.

Ruhaniyette önemli olan şey niyettir, halihazırda dejenere bir sistem olan Pislam nasıl becerdiyse daha da yozlaşmayı başarmış. Mesela Pislam için kutsal olan şey Kelime-i Şehadet değil, onu söylerken ki samimiyetin ve niyetinin sağlamlığıdır. Yine Pislam için kutsal olan Kabe değil, Kabe'nin bulunduğu konumdur. Unutma, bunlar düşmanın yarattığı osuruktan sistemler; Pislam'dan cidden koptuysan (onlara göre eğer kalbine mühür vurulduysa) ve Şeytana adandıysan, bir daha Müslüman olman veya ettiğin Pislami duaların işe yaraması pek ihtimal dahilinde değil zaten.
Biliyorum sadece ragatsız hissettiriyor.

Biliyorum sadece ragatsız hissettiriyor.
Rahatsız olman çok doğal, düşman nasıl bizim pratiklerimizden ölesiye korkuyorsa; biz de onların pratiklerinden korkmuyoruz ama ciddi bir rahatsızlık ve tiksinti hissediyoruz. Bir de yaşınızın çok büyük olmadığını varsayarak şöyle bir hayat tavsiyesi vermek istiyorum, hakkını savunmayı öğren; gerekirse çirkeflik yap ama telefonunu al, 'dini' kısımlara girmeden okulla ilgili rahatsızlıklarını belli et. Gerekirse küçük yalanlar söyle, kendi iyiliğin için söylediğin yalan kimseye zarar vermez.

Rahatsız olman çok doğal, düşman nasıl bizim pratiklerimizden ölesiye korkuyorsa; biz de onların pratiklerinden korkmuyoruz ama ciddi bir rahatsızlık ve tiksinti hissediyoruz. Bir de yaşınızın çok büyük olmadığını varsayarak şöyle bir hayat tavsiyesi vermek istiyorum, hakkını savunmayı öğren; gerekirse çirkeflik yap ama telefonunu al, 'dini' kısımlara girmeden okulla ilgili rahatsızlıklarını belli et. Gerekirse küçük yalanlar söyle, kendi iyiliğin için söylediğin yalan kimseye zarar vermez.
Aşırı mutlu oldum bu sözleriniz için çok ama çokkk düşüncelisiniz. Maalesef ki aşırı çaresizim bizden birinden yardım aldım bir büyü için yaptım fakat meditasyon yapmadığım için ne kadar etkili oldu bilemiyorum. Bu gün bile cesaretimi toplayıp sordum ''babama'' telefonum için telefon konuşmasında tek söylediği şey şunlar oldu ''Saçını siyaha boyadığını ve kıllarını aldığını duyarsam seni öldürürüm. ''Düzelmez isen ( Düzelmekten ne kast ediyor ise artık ) bu dünya ikimizden birine dar gelir''... Miğdem bulandı ve napıcağımı bilmiyorum. Bağlama büyüsü yapsam da ne kadar etkili olur ne kadar yararı olur bilemiyorum sadece artık özgür olmak istiyorum. Gidicek kimsemde yok ve iğrenç ''ailem'' babamı savunuyor. Çok yalnızım ve çaresiz. Çok üzücü maalesef.

Aşırı mutlu oldum bu sözleriniz için çok ama çokkk düşüncelisiniz. Maalesef ki aşırı çaresizim bizden birinden yardım aldım bir büyü için yaptım fakat meditasyon yapmadığım için ne kadar etkili oldu bilemiyorum. Bu gün bile cesaretimi toplayıp sordum ''babama'' telefonum için telefon konuşmasında tek söylediği şey şunlar oldu ''Saçını siyaha boyadığını ve kıllarını aldığını duyarsam seni öldürürüm. ''Düzelmez isen ( Düzelmekten ne kast ediyor ise artık ) bu dünya ikimizden birine dar gelir''... Miğdem bulandı ve napıcağımı bilmiyorum. Bağlama büyüsü yapsam da ne kadar etkili olur ne kadar yararı olur bilemiyorum sadece artık özgür olmak istiyorum. Gidicek kimsemde yok ve iğrenç ''ailem'' babamı savunuyor. Çok yalnızım ve çaresiz. Çok üzücü maalesef.
Aileniz hakkında söylediklerinizi duymak üzücü. Özellikle de ailenizin bu hurafelere tamamiyle inanması en üzücü şey. Fakat onları dinlerinden vurmayı deneyebilirsiniz. Onlar sizi nasıl tehdit ediyorsa siz de onları hadislerle (özellikle çocuklara merhamet ve sevgiyi işleyen) manipüle edebilirsiniz diye düşünüyorum. Dine girmiş numarası yapıp ailenizin her ortak olduğu alanda "anne, baba bugün peygamberimizin bazı hadislerini öğrendim." diyip konuya yukarıda bahsettiğim tür hadisleri sayıklayabilirsiniz. Sonra da şunu söylersiniz: "Peygamber çocuklara çok iyi davranırdı ama maalesef bana iyi davranan yok." diyip yalancıktan ağlarsınız sonra odanıza gidersiniz. Bence bu yöntem ve bunun gibi yöntemler çok yararlı olabilir, aileniz dinine tamamen bağlı olduğu için din üzerinden manipüle etmek çok daha basit olacaktır diye düşünüyorum. Umarım aileniz bu saçmalıklarına bir son verir. Hepinize sağlıklı ve iyi günler dilerim.

Müslümanmış gibi davranması, normalde karşılaşmayacağı başka sorunlarla da karşılaşmasına sebep olabilir. Yerinizde olsam, yobaz olarak nitelendirilebilecek bir ailenin çocuğuna müslüman gibi davranması önerisinde bulunmazdım.

Müslümanmış gibi davranması, normalde karşılaşmayacağı başka sorunlarla da karşılaşmasına sebep olabilir. Yerinizde olsam, yobaz olarak nitelendirilebilecek bir ailenin çocuğuna müslüman gibi davranması önerisinde bulunmazdım.
Haklısınız fakat aklıma gelen en iyi öneriyi buraya yardımcı olması için yazmak istemiştim. Kötü bir niyetim yoktu. Dediğiniz gibi evet daha çok sorunla karşılaşabilir bu nedenle şuanda bu önerimi geri almak istiyorum. Bir dahaki önerilerimde daha dikkatli olacağımdan şüpheniz olmasın ve durumu bildirdiğiniz için teşekkür ederim. İstemeden yanlış şeylerin olmasına sebep olabilirdim. Yeniden çok teşekkürlerimi sunuyorum bildirdiğiniz için. İyi akşamlar dilerim, sağlıklı ve mutlu kalın.

Bu da size en uygun büyü olacak sanırım. Ancak büyü hakkında biraz daha bilgi edinmenizi ve fırsat buldukça kendinizi geliştirmek için uğraşmanızı öneriyorum.
Ufak bir şey eklemek istiyorum. Haklısınız ruh gücü kısmında ancak bir yazıda odak noktası olarak nesne vb. kullanılabilir yazıyordu. Bir çalışmamda odak noktası olarak kullanmaya karar verdim ve bu işe yaramaya başladı. Tabi bu kişinin düşünme şekliyle doğru orantılı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back