Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İntikam için ay koç

unforgiven

Member
Esenlikler,

Ay Koçtayken intikam buyusune baslamak uygun mudur? Yoksa 17 Nisani bekleyip Ay Akrepteyken mi yapmaliyim?

İyi aksamlar.

Esenlikler,

Koç'un bu işe yarayacağını pek sanmıyorum. Daha çok kavgacı karakteristik ile ilgili. Dediğiniz amaç için Akrep, Oğlak, Balık gibi burçlar daha iyi. İntikam dendiği için asıl olarak Akrep ancak diğerleri de lanetlemek için iyidir.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Koç'un bu işe yarayacağını pek sanmıyorum. Daha çok kavgacı karakteristik ile ilgili. Dediğiniz amaç için Akrep, Oğlak, Balık gibi burçlar daha iyi. İntikam dendiği için asıl olarak Akrep ancak diğerleri de lanetlemek için iyidir.

İyi akşamlar.
Esenlikler,

Lanetleme ve Kara Büyü arasındaki farklar nedir?

Ben intikam almak istediğim kişiye karşı Hagl + Isa kullanmayı düşünüyorum. Hagl, acı çekmesi ve şiddet dolu kayıplar yaşaması, Isa depresyona sokması, refahı engellemesi ve faaliyetine engel olması için.

İyi geceler.

unforgiven said:
Esenlikler,

Lanetleme ve Kara Büyü arasındaki farklar nedir?

Ben intikam almak istediğim kişiye karşı Hagl + Isa kullanmayı düşünüyorum. Hagl, acı çekmesi ve şiddet dolu kayıplar yaşaması, Isa depresyona sokması, refahı engellemesi ve faaliyetine engel olması için.

İyi geceler.

Esenlikler,

Kara büyü; bir şeyleri azaltmak ve bitirmekle ilgili her çalışma için kullanılan terimdir. Örneğin hastalıkları bitirmek de buna dahildir. Genel kullanımdaki "lanet = kara büyü" mantığı, bu açıdan yanlıştır.

Kısacası; lanet, bir kara büyüdür ancak kara büyü bir lanet değildir.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back