Saulo said:Esenlikler.
Neden intihar etmemeliyim?
Baroness Blossom said:Saulo said:Esenlikler.
Neden intihar edesin ?
Ayrıca hayatta herşeye rağmen yaşamak için bir umut vardır. Tek yapman gereken gerçekleştirmek istediğin amaç için (boşa bile olsa) çabalayıp sebat etmelisin.
Umudu bulmana gerek yok kendi umudunu yaratabilirsin. Ben bunu yaptım eğer yapmasaydım şuanda burada olamazdım.
Hayattındaki başrol sensin diğer herkes sadece figüran ve sahne dekorlarından ibaret.
Tabi bu anlattıklarım diğer kardeşleriminde yazıcağı gibi olur büyük ihtimalle ve onlarda derdinin ne olduğu bilmedikleri için sana tam anlamıyla yardımcı olamayabilirler, bu yüzden derdini anlat ki derdine derman olabilelim.
Bright Truth said:Esenlikler,
İntihar edince her şey daha da kötüye saracak, bu bir kurtuluş DEĞİL. Ebedi mutluluk, gelişim, ilerleme sizin ellerinizde.
Eğer mutsuzsanız ve depresyondaysanız, şu an hâlâ elinizde fırsat varken Jüpiter karesi yapın. Ve bunu sadece mutluluğa olumlayın.
Her sorunun bir çözümü vardır. Sözde kaçış/kurtuluş yolu olarak görünen intihar ise aslında hiçbir şeyden kaçırmaz, kurtuluş sağlamaz. Aynı problemlerin katlanmış hâliyle tekrar doğarsınız.
Doğuş amacınızı oturup düşünün, Tanrıların beklentilerini oturup düşünün, elinizde ne büyük bir gücün olduğunu düşünün ve sonrasında Taç Çakranız üzerine fazladan çalışın, Jüpiter Karesi yapın.
Bir savaşta esir düşmüş durumda değilsiniz, hayatta zorluklarınız olsa bile her zaman aşılabilir. Daha fazla kaçış hayalleri kurmayı bırakın ve ne kadar zor gözükse de zorluklarla yüzleşin. Ruhaniyet bu yolda size karşı değil, aksine yanınızda. Önünüze örülmüş duvarları atomlarına ayıracak bir silah var elinizde. Bunu bilerek ilerleyin.
Diğer verdiğim tavsiyeler de zaten sizi hayata daha çok bağlayacak, yani yine o duvarları, barikatları yıkması sizin için kolaylaşacak.
İyi akşamlar.
Alterai said:Saulo said:Esenlikler.
Esenlikler,
Sorunuz çok özensiz olmuş. Kastettiğiniz ruhani intihar mı, yoksa fiziksel intihar mı tam anlamadım. Her iki durum için de cevaplayayım. Fiziksel olarak intihar etmenizi tavsiye etmiyoruz çünkü bu hayatta yüzleşmediğiniz problemlerle sonrakinde yüzleşeceksiniz yani bu hayatınızda yapmanız gerekenler yığılmış bir biçimde tekrar önünüze çıkacak tıpkı ödevlerini yapmayan bir çocuğun teslim tarihleri geldiğinde yetiştirmekte zorlanması gibi. Halbuki şu an elinizde önceki yaşamlarınızda ruhunuzu ne kadar ihmal de etmiş olsanız (varsayımsal olarak konuşuyorum) Magnum Opus'un birinci aşamasını tamamlama imkanı bulunuyor eğer daha önceki hayatlarınızda ruhani çalışmalar yapmışsanız belki direkt tanrı bile olabilirsiniz. Öte yandan hayatta pek çok dert var bunlardan beziyorsanız, şimdi yerine yarına odaklanmanız zihinsel olarak daha doğru olabilir. Bazen şimdi yanıltıcıdır, bugün üzgün olabilirsiniz bu yarın da üzgün olacağınız anlamına gelmiyor aynı şekilde bugün zayıf olabilirsiniz, bu yarın da zayıf olacağınız anlamına gelmiyor. Eğer tanrılar şimdiki zamana takılıp kalsalardı bizlere yardım etmezlerdi, hatırlarsanız tanrıların bizlere yardım etme sebepleri olduğumuz şeyden çok olabileceğimiz şey yani içimizdeki yüksek potansiyel. İnsanlık bu haliyle onların arzularını gerçekleştirmekten çok uzak ancak sırf bu potansiyeli gerçekleştirebilmemiz için bizlere yol göstermeye, yardım etmeye devam ediyorlar. Siz de benzer bir şekilde bugün dertlerinize değil, kişisel gelişiminize ve yarın olacağınız şeye odaklanmalısınız.
Samsara'dan kurtulmanın iki yolu var. Birincisi SS'in yolu yani Magnum Opus, diğeri ise ruhani intihar yani Nirvana. Eğer neden ruhani intihara yönelmemem gerek diye soruyorsanız, buna farklı farklı cevaplar verebilecek de olsam hepsi bireysel cevaplar olur. Varoluş insan zihninde kavranır ve deneyimlenir, kişi evrene anlamını kendisi verir. Üstinsan da hemen hemen budur. Kendinizi tanımaya ve anlamaya başlayıp bu evrende ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz, kendi anlamınızı kendiniz bulmalısınız.
İyi günler.
Saulo said:Meditasyon yapacak motivasyonu bulamıyorum. Sadece at ve ka yapıyorum. Yalan olmasın etki ediyor. Aslında reenkarnasyon kafamda tam olarak oturmadı yoksa intiharı tamamen kafamdan silebilirim ama dediğim gibi kafamda oturmadı. Örnek olarak yeni bir hayata geçerken ne hissediyorum? Şu an olduğu gibi bazı şeyleri hatırlamayacak mıyım? Ya da öldüm diyelim o sıra ne olacak? Bilincimin bir şeyler yapması lazım nasıl yeni bir hayata başlayacak?
Saulo said:Baroness Blossom said:Saulo said:Esenlikler.
Neden intihar edesin ?
Ayrıca hayatta herşeye rağmen yaşamak için bir umut vardır. Tek yapman gereken gerçekleştirmek istediğin amaç için (boşa bile olsa) çabalayıp sebat etmelisin.
Umudu bulmana gerek yok kendi umudunu yaratabilirsin. Ben bunu yaptım eğer yapmasaydım şuanda burada olamazdım.
Hayattındaki başrol sensin diğer herkes sadece figüran ve sahne dekorlarından ibaret.
Tabi bu anlattıklarım diğer kardeşleriminde yazıcağı gibi olur büyük ihtimalle ve onlarda derdinin ne olduğu bilmedikleri için sana tam anlamıyla yardımcı olamayabilirler, bu yüzden derdini anlat ki derdine derman olabilelim.
Kazanmam gereken bir sınav var ve eğer kazanmazsam(yüksek ihtimalle kazanamam zaten ilaçlar düşünmemi kısıtlıyor) asgari ücret kazanacağım, duygularım sürekli değişiyor, mutlu değilim, ilaçlardan dolayı düşünme yetim kısıtlı hatta zeka geriliği var bence bende ve daha birçok şey...
Boş olduğu halde neden çabalayıyım ki?
Hemen ölmek daha çözücü geliyor bana.
Bright Truth said:Saulo said:Meditasyon yapacak motivasyonu bulamıyorum. Sadece at ve ka yapıyorum. Yalan olmasın etki ediyor. Aslında reenkarnasyon kafamda tam olarak oturmadı yoksa intiharı tamamen kafamdan silebilirim ama dediğim gibi kafamda oturmadı. Örnek olarak yeni bir hayata geçerken ne hissediyorum? Şu an olduğu gibi bazı şeyleri hatırlamayacak mıyım? Ya da öldüm diyelim o sıra ne olacak? Bilincimin bir şeyler yapması lazım nasıl yeni bir hayata başlayacak?
Esenlikler,
Şizofreni hastalığı vardı sanırım sizde. Bunu çözmek için yoga yapabilirsiniz. Yapılan araştırmalar, yoganın otizm gibi hastalıklarda işe yaradığını gösteriyor. Yoga ayrıca birlik demek olduğu için beden, zihin ve ruhu aynı anda geliştirir.
Oksijen tedavisi de otizme iyi gelmektedir. Yani ateş nefesi işe yarayabilir gibime geliyor. Ancak şizofreni ile otizm farklı sinirsel bozukluklardan kaynaklanıyor. Yoga kesin bir şekilde otonom sinir bozukluklarını düzeltebilir ancak merkezi sinirsel bozukluklardan kaynaklanan şizofreni, ayrı bir şey. Yine de Hatha Yoga, yararlı olabilir, sonuç olarak materyalist bakmaya gerek yok, direkt ruhu ve zihni de iyileştirip geliştiriyor. Kundaliniye ise girişmeyin, çünkü yılanın tetiklenmemesi gerekiyor.
İlaç kullandığınız için ateş nefesini fazla riske atmanız iyi olmayabilir. Hatha Yoga'nınsa zarar getireceğini sanmıyorum.
Geri kalan konularda da Tanrılara güvenin. Gençsiniz, önünüzde hayat uzun. Ben Satanizm'i bulmadan önce her şey için çok geç kaldığımı hissederdim, tabii ki 40 yaşında değildim ancak öyle algılardım, her şeyi düzeltmek için çok geç kalmış gibi gelirdi. Bu yolda ilerledikçe hayatımdaki her elementi kontrol edebileceğimi anladım. Hayatım çok daha iyiye gidiyor.
Hayat bilinmezlerle doludur, Spiritüel Satanizm yolu ise bu bilinmezliklerin en iyilerini getirir.
İyi geceler.
Baroness Blossom said:Saulo said:Baroness Blossom said:Neden intihar edesin ?
Kazanmam gereken bir sınav var ve eğer kazanmazsam(yüksek ihtimalle kazanamam zaten ilaçlar düşünmemi kısıtlıyor) asgari ücret kazanacağım, duygularım sürekli değişiyor, mutlu değilim, ilaçlardan dolayı düşünme yetim kısıtlı hatta zeka geriliği var bence bende ve daha birçok şey...
Anlıyorum
Çabalamadan kaybedeceğini biliyorsun ama çabalarsanda küçük çok küçükte olsa bir kazancın olabilir. Ve "Çalıştım ama olmadı" diyebilirsin ve zaten saydığınız rahatsızlıklar sende varsa insanlar sizden istediği akademik başarıyı başaramadınız diye sizi darlamalamazlar bence ve hadi diyelim darladılar bu da onların yobazlığı olur yani bence öyle ve ben hayatım boyunca istediğim istemediğim herşey için çabaladım (ve halla da çabalamaya devam ediyorum ve edicem) ama hiçbir zaman "zaten kazanamazdım boşver" demedim "ben yapamam gerekeni yaptım, çalıştım ama olmadı" dedim.
Yoo herkes size bir korkak düşüncesiyle anmasına sebep olabilirsin veya başka birşey. Ve intihar edersenizde bir sonraki hayatınızın güllük gülistanlık olmaz . Yani doluya tuttulmamak için neden bir fırtınaya koşasın ?
Stonesofwisdom said:Belki sen kurtulursun ama geride ailene bırakacağın acı ve keder tarifsiz olacaktır. Seni dünyaya getirmiş beslemiş büyütmüş karşılıksız seven insanları acı ve kedere mahkum etmek ağır bir hakarettir.
raidenonna said:Saulo said:Esenlikler.
Önünüzde koca bir hayat var.Şuan ölürseniz kendi yaşamınızı seçecek kadar gelişmiş olduğunuzu da sanmıyorum (alay etmiyorum yanlış anlamayın).Söz konusu sınavın tekrarı olacağını tahmin ediyorum (bir akrabam odtü için 4 kez sınava tekrar tekrar girdi,kazandı da.) Olumlu düşünmeye çalışın,ölüm bir çözüm değil.
Saulo said:Reenkarnasyon konusunda emin olsam kesinlikle intihar düşünmem.
Saulo said:Baroness Blossom said:Saulo said:Kazanmam gereken bir sınav var ve eğer kazanmazsam(yüksek ihtimalle kazanamam zaten ilaçlar düşünmemi kısıtlıyor) asgari ücret kazanacağım, duygularım sürekli değişiyor, mutlu değilim, ilaçlardan dolayı düşünme yetim kısıtlı hatta zeka geriliği var bence bende ve daha birçok şey...
Anlıyorum
Çabalamadan kaybedeceğini biliyorsun ama çabalarsanda küçük çok küçükte olsa bir kazancın olabilir. Ve "Çalıştım ama olmadı" diyebilirsin ve zaten saydığınız rahatsızlıklar sende varsa insanlar sizden istediği akademik başarıyı başaramadınız diye sizi darlamalamazlar bence ve hadi diyelim darladılar bu da onların yobazlığı olur yani bence öyle ve ben hayatım boyunca istediğim istemediğim herşey için çabaladım (ve halla da çabalamaya devam ediyorum ve edicem) ama hiçbir zaman "zaten kazanamazdım boşver" demedim "ben yapamam gerekeni yaptım, çalıştım ama olmadı" dedim.
Yoo herkes size bir korkak düşüncesiyle anmasına sebep olabilirsin veya başka birşey. Ve intihar edersenizde bir sonraki hayatınızın güllük gülistanlık olmaz . Yani doluya tuttulmamak için neden bir fırtınaya koşasın ?
Kendimi avutmak gibi geliyor bana o. Ama sürekli duygularım değiştiği için karar verme yetim çok kötü. Bu arada en azından buraya bir şeyler yazamayacak kadar kötü değilim, bu da iyidir.
Beni kimse darlamıyor ama ben boktan bir hayat yaşamak istemiyorum yani 4500 tl. Ben öldükten sonra kim ne derse desin ne olacak ki?
Esenlikler,Saulo said:Esenlikler.
Saulo said:Aldığım ilaçlardan dolayı öğrenme güçlüğü var bende. Buna nasıl çözüm bulacağım? Yürüyen gerizekalıyım.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan