Şeytana inanmayarak ölürsem yine de Şeytanın cennetine girebilir miyim?
Şeytan'ın cenneti diye bir şey yoktur. Spiritüel Satanizm'in amacı ruhani açıdan güçlenmek ve Tanrı/çalarla aynı konuma gelebilmektir. Cenneti oluşturacağımız yer, yaşadığımız Dünya'dır. İbrahimi dinlerdeki cennet ya da cehennem kavramları tamamen sahtedir.Şeytana inanmayarak ölürsem yine de Şeytanın cennetine girebilir miyim?
JOS sitesinin ölüm sonrası metninde şeytanın cenneti geçiyor ondan sormuştum reenkarne olabilmem için şeytandan bir şekil onay görmem gerekmiyor mu?Şeytan'ın cenneti diye bir şey yoktur. Spiritüel Satanizm'in amacı ruhani açıdan güçlenmek ve Tanrı/çalarla aynı konuma gelebilmektir. Cenneti oluşturacağımız yer, yaşadığımız Dünya'dır. İbrahimi dinlerdeki cennet ya da cehennem kavramları tamamen sahtedir.
Güç meditasyonlarına başlayın ve zaman kaybetmeden ruhsal olarak güçlenin. Ayrıca Spiritüel Satanizm'i gerçek manada öğrenmek için JOS sitesi üzerinde çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. JOS harici diğer kaynaklardan edinilen bilgiler güvenilirlik açısından risk taşır.
Tanrı/çaların korunmasını edinmek için adanmayı unutmayın. Adandığınızda bir koruyucu demona sahip olacaksınız. Ayrıca öldüğünüzde Tanrı/çalar sizi reenkarne olana kadar Du'at'a alacaklardır. Adanmak ruhani gelişim için çok önemlidir, adanma olmadan düşmanın saldırılarına maruz kalabilirsiniz.
Adanma olmadan öldüğünüzde ruhunuz kendi başına reenkarne olacaktır. Fakat, adandığınızda Tanrı/çalar sizi Du'at'a alacaklardır ve reenkarne olana kadar Du'at'ta kalacaksınız.JOS sitesinin ölüm sonrası metninde şeytanın cenneti geçiyor ondan sormuştum reenkarne olabilmem için şeytandan bir şekil onay görmem gerekmiyor mu?
JOS dan okumuştum ama teşekkür ederim.Ölüm ve Sonrası – Spiritüel Satanizm
Öldükten sonra ne olur? Ölüm sonrasında ruh nereye gider? Cennet veya Cehennem var mıdır? Ölen Satanistlere ne olur? Hepsi ve fazlası burada!spirituelsatanizm.org
teşekkürlerAdanma olmadan öldüğünüzde ruhunuz kendi başına reenkarne olacaktır. Fakat, adandığınızda Tanrı/çalar sizi Du'at'a alacaklardır ve reenkarne olana kadar Du'at'ta kalacaksınız.
Başıboş ruhların Du'at'a alınmamasının sebebi nedir?Adanma olmadan öldüğünüzde ruhunuz kendi başına reenkarne olacaktır. Fakat, adandığınızda Tanrı/çalar sizi Du'at'a alacaklardır ve reenkarne olana kadar Du'at'ta kalacaksınız.
Rica ederim. Topluluğumuza hoşgeldiniz.teşekkürler
Herkes kendi yolunu kendi seçer. Yanlış seçimlerin ve yanlış yolların da bir sonucu olacaktır. Eğer kişi hayatı boyunca YHWH'i tanrısı olarak gördüyse Tanrı/çalar neden yardım etsin ve Du'at'a alsın? Sizce de mantıksız olmaz mı. Mesela bir lider olduğunuzu düşünün ama karşıdaki kişi başkasını lideri olarak görüyor. Gün geliyor bu kişi yakalanıyor ve kurtarmanız için yalvarıyor. Cevabınız ne olurdu? Ona, kendisini liderinin kurtarmasını söylerdiniz, değil mi? Aynı bu duruma benzer olarak düşünebiliriz.Başıboş ruhların Du'at'a alınmamasının sebebi nedir?
Sorun şu ki YHWH inancım yok tam anlamıyla materyalistim de diyemem ama yakınımda materyalistliğe sadece belkide öldükten sonra bir şeyler olabilir diye düşünüyorum YHWH değil ama altını çizeyim ona net olarak inanmıyorum ve güvenmiyorum tanrım olarakta görmüyorum bu durumda yinede başıboş bir ruh olmam ne kadar doğru?Herkes kendi yolunu kendi seçer. Yanlış seçimlerin ve yanlış yolların da bir sonucu olacaktır. Eğer kişi hayatı boyunca YHWH'i tanrısı olarak gördüyse Tanrı/çalar neden yardım etsin ve Du'at'a alsın? Sizce de mantıksız olmaz mı. Mesela bir lider olduğunuzu düşünün ama karşıdaki kişi başkasını lideri olarak görüyor. Gün geliyor bu kişi yakalanıyor ve kurtarmanız için yalvarıyor. Cevabınız ne olurdu? Ona, kendisini liderinin kurtarmasını söylerdiniz, değil mi? Aynı bu duruma benzer olarak düşünebiliriz.
Başıboş bir ruh olmanız doğru değildir. Dünyanın tek gerçek olan antik dininin kapısına geldiniz. Gerçek Tanrı/çaların aktif olarak yönettiği bir dinin forumunda bu soruyu sordunuz. Artık gerçeği biliyorsunuz. Materyalist olmak size ne kazandırır? Gün gelecek vücudunuz toprak olacak, neyiniz kalacak elinizde? Sizce de her şey sadece görebildiğinizden mi ibarettir?Sorun şu ki YHWH inancım yok tam anlamıyla materyalistim de diyemem ama yakınımda materyalistliğe sadece belkide öldükten sonra bir şeyler olabilir diye düşünüyorum YHWH değil ama altını çizeyim ona net olarak inanmıyorum ve güvenmiyorum tanrım olarakta görmüyorum bu durumda yinede başıboş bir ruh olmam ne kadar doğru?
teşekkürler ama istediğim cevabı alamadım ben ne kadar doğru Du'at'a alınmayışım bunu soruyorum aslında sizler Du'at'a girip reenkarnenizi daha avantajlı şekilde başlatıp tanrı olmaya daha çok yaklaşırken ben hep geride kalacağım Du'at'a giremediğim sürece belkide benim ruhumun sınırı budur ve hiç gelişemez ve hiç bir zaman Du'at'a giremem bu durumda reenkarne olup olup duracak mıyım ya yeni reenkarne sürecimde bu sefer YHYW tarafından aklım çelinirse nolacak?Başıboş bir ruh olmanız doğru değildir. Dünyanın tek gerçek olan antik dininin kapısına geldiniz. Gerçek Tanrı/çaların aktif olarak yönettiği bir dinin forumunda bu soruyu sordunuz. Artık gerçeği biliyorsunuz. Materyalist olmak size ne kazandırır? Gün gelecek vücudunuz toprak olacak, neyiniz kalacak elinizde? Sizce de her şey sadece görebildiğinizden mi ibarettir?
Kendinize bir iyilik yapın ve adanmanızı gerçekleştirin. Ruhsal açıdan geliştirin. Gelişmenin ve korunmanın size zararı nedir? Sevgi dolu olan insanlığın gerçek Tanrı/çalarından yardım alın ve Tanrı/çalık yoluna adım atın.
Sizi koruyabilecek Tanrı/çalar var iken neden başıboş kalasınız? Sizin ruhunuz da Du'at'ta kalmayı hak ediyor. Sizin ruhunuz da diğerleri kadar değerli.
Zincirlerden birini de kırmışsınız, sizin adınıza gerçekten de çok sevindim. Ölüm tuzağı olan YHWH'i de reddetmişsiniz. Gerçekliğe ve doğruluğa 1 adım kadar uzak iken yolunuzdan dönmeyin. En yakın zamanda adanın ve kendinize en büyük iyiliği yapın.
ve şunu da eklemek istiyorum ruhu adamakta bir sorun yok sorun ruhumu adamış olsam bile gönülden tam olarak inanmayacağım şeytana sorun bu aslındateşekkürler ama istediğim cevabı alamadım ben ne kadar doğru Du'at'a alınmayışım bunu soruyorum aslında sizler Du'at'a girip reenkarnenizi daha avantajlı şekilde başlatıp tanrı olmaya daha çok yaklaşırken ben hep geride kalacağım Du'at'a giremediğim sürece belkide benim ruhumun sınırı budur ve hiç gelişemez ve hiç bir zaman Du'at'a giremem bu durumda reenkarne olup olup duracak mıyım ya yeni reenkarne sürecimde bu sefer YHYW tarafından aklım çelinirse nolacak?
Size sınır koyan yok. Kendinize sınır koyan sizsiniz. Bizler de sizin gibi insanız. Bakın, açıkçası ben çok eskiden İslam'ı gerçek din sanan bir aptaldım. Her zaman bunu açık açık söylüyorum. Ancak ben de sizin gibi Spiritüel Satanizm'i keşfettim ve adanmaya karar verdim. Sonrasında ise ruhsal gelişimlerimi sürdürdüm. Gerçekliğin kapısına gelmiş iken kapıyı açıp adanarak ruhsal gelişimlerinizi tamamlarsanız sizin ruhunuz da gelişir aynı bizler gibi.teşekkürler ama istediğim cevabı alamadım ben ne kadar doğru Du'at'a alınmayışım bunu soruyorum aslında sizler Du'at'a girip reenkarnenizi daha avantajlı şekilde başlatıp tanrı olmaya daha çok yaklaşırken ben hep geride kalacağım Du'at'a giremediğim sürece belkide benim ruhumun sınırı budur ve hiç gelişemez ve hiç bir zaman Du'at'a giremem bu durumda reenkarne olup olup duracak mıyım ya yeni reenkarne sürecimde bu sefer YHYW tarafından aklım çelinirse nolacak?
yardımların için çok teşekkürler fakat istediğim cevabı hala alamıyorum dediğim gibi kendimi adamış olsam bile %100 olarak gönülden inanmayacağım şeytana fakat YHWH ye tamamen inanmıyorum bu durum üzerinden giderek Du'at'a alınmayacak oluşumun ve yeni reenkarne sürecimde YHWH nin aklımın çalabilecek oluşu ve onun kölesi olabileceğim ihtimalinin oluşu hiç aklıma yatmıyorSize sınır koyan yok. Kendinize sınır koyan sizsiniz. Bizler de sizin gibi insanız. Bakın, açıkçası ben çok eskiden İslam'ı gerçek din sanan bir aptaldım. Her zaman bunu açık açık söylüyorum. Ancak ben de sizin gibi Spiritüel Satanizm'i keşfettim ve adanmaya karar verdim. Sonrasında ise ruhsal gelişimlerimi sürdürdüm. Gerçekliğin kapısına gelmiş iken kapıyı açıp adanarak ruhsal gelişimlerinizi tamamlarsanız sizin ruhunuz da gelişir aynı bizler gibi.
Sizin bizden bir eksiğiniz yok, bir artınız da yok. Hepimiz centil ruhlara sahibiz. Ve hepimiz burada gerçekleri konuşup birbirimize yardımcı olarak ruhsal gelişimlerimizi sürdürüyoruz. Kimse sizi asla dışlamıyor ve dışlayamaz da. Sizin önünüzde duran bir sınır yok. Tek sınır kendinize koyduğunuz sınırdır o kadar. Tek yapmanız gereken adanmak ve ruhsal gelişiminizi sürdürmek.
Kimse sizi Du'at'tan geri çevirmiyor ancak Du'at'a alınmanın şartı adanmış olmak. Bakın, açıkçası ben sizin asla geride kalmanızı istemediğim için burada size yardımcı olup tavsiyelerde bulunuyorum. Sizin iyiliğinizi düşünüyorum. Lütfen siz de kendi iyiliğinizi düşünerek kendi önünüze koyduğunuz sınırları kaldırın. En kısa sürede adanın ve gelişin. Ve kendinize önünüzde bir sınır olmadığını ve ruhunuzun sınırı olmadığını hatırlatın. Tek sınır kendi belirlediğiniz sınırdır.
YHWH ondan korkmadığınız ve ona inanmayıp itibar etmediğiniz sürece size karşı hiçbir eylemde bulunamaz. Ancak her zaman yine de risk vardır. Ruhunuzun, kendinizin iyiliği için en kısa sürede adanın ve gelişmeye başlayın.
İnanmasanız bile adanmış olacaksınız, geliştikçe ve gerçekleri fark etmeye başladıkça ister istemez inanacaksınız. İnanmasanız bile en azından kendinizi geliştirmiş olacaksınız. Tanrı/çalar bizler inanmasak bile sonsuza kadar var olmaya devam edeceklerdir. Bizleri her zaman destekleyecek ve yardım istediğimizde yardımcı olacaklardır. Ancak en önemlisi ruhani gelişimdir.ve şunu da eklemek istiyorum ruhu adamakta bir sorun yok sorun ruhumu adamış olsam bile gönülden tam olarak inanmayacağım şeytana sorun bu aslında
tam inanmıyor olsam bile adanma yeter mi sanmıyorum net bir bilgi sahibi misin bu konudaİnanmasanız bile adanmış olacaksınız, geliştikçe ve gerçekleri fark etmeye başladıkça ister istemez inanacaksınız. İnanmasanız bile en azından kendinizi geliştirmiş olacaksınız. Tanrı/çalar bizler inanmasak bile sonsuza kadar var olmaya devam edeceklerdir. Bizleri her zaman destekleyecek ve yardım istediğimizde yardımcı olacaklardır. Ancak en önemlisi ruhani gelişimdir.
Tanrı Lucifer siz adandıktan ve gelişiminize başladıktan sonra ona inanmasanız bile sizi asla bırakmayacaktır. Yani Du'at'a alınıp güvenli bir şekilde reenkarne olacaksınız. Tanrı/çalar sevgi dolu varlıklardır ve daima sizin iyiliğinizi gözetirler. Sizi asla tehlikenin içine bırakmazlar, bu konuda şüpheniz olmasın.yardımların için çok teşekkürler fakat istediğim cevabı hala alamıyorum dediğim gibi kendimi adamış olsam bile %100 olarak gönülden inanmayacağım şeytana fakat YHWH ye tamamen inanmıyorum bu durum üzerinden giderek Du'at'a alınmayacak oluşumun ve yeni reenkarne sürecimde YHWH nin aklımın çalabilecek oluşu ve onun kölesi olabileceğim ihtimalinin oluşu hiç aklıma yatmıyor
haklısın mantıklı evet fakat bir adanma şartı koymasıyla YHWH nin bakara 207 de belirttiği gibi kafirler cennete giremez sözüyle ne farkı kalıyor şeytanın adanmayan Du'at'a giremez demesinin veya böyle bir şey hiç demedi ve adanmadan da girebilme ihtimalimiz var mı Du'at'a biraz net cevaplara ihtiyacım var benim ve tam inanmadan adanmanın da yeterli olması durumunun bir netliği var mı aynı şekildeTanrı Lucifer siz adandıktan ve gelişiminize başladıktan sonra ona inanmasanız bile sizi asla bırakmayacaktır. Yani Du'at'a alınıp güvenli bir şekilde reenkarne olacaksınız. Tanrı/çalar sevgi dolu varlıklardır ve daima sizin iyiliğinizi gözetirler. Sizi asla tehlikenin içine bırakmazlar, bu konuda şüpheniz olmasın.
Şeytan, adanmayan Du'at'a giremez gibi bir sözde bulunmamıştır fakat genel bilgilere göre adandıktan sonra ruhların Du'at'a alındığını biliyoruz. Asla yanlış anlaşılma olmasın.haklısın mantıklı evet fakat bir adanma şartı koymasıyla YHWH nin bakara 207 de belirttiği gibi kafirler cennete giremez sözüyle ne farkı kalıyor şeytanın adanmayan Du'at'a giremez demesinin veya böyle bir şey hiç demedi ve adanmadan da girebilme ihtimalimiz var mı Du'at'a biraz net cevaplara ihtiyacım var benim ve tam inanmadan adanmanın da yeterli olması durumunun bir netliği var mı aynı şekilde
haklısın mantıklı evet fakat bir adanma şartı koymasıyla YHWH nin bakara 207 de belirttiği gibi kafirler cennete giremez sözüyle ne farkı kalıyor şeytanın adanmayan Du'at'a giremez demesinin veya böyle bir şey hiç demedi ve adanmadan da girebilme ihtimalimiz var mı Du'at'a biraz net cevaplara ihtiyacım var benim ve tam inanmadan adanmanın da yeterli olması durumunun bir netliği var mı aynı şekilde
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan