Demek istediğini çok iyi anlıyorum ve YGS/LYS sınavında sayısal ilk 500e girmiş biri olarak kısaca bir şeyler söylemek isterim sana izninle. İmgeleme konusunda bilinçsizce ortaokul lise yıllarımda o kadar iyiydim ki mucizevi şeyler yaşadım diyebilirim çok rahatlıkla. Ancak üniversiteye geçtiğimde popüler kültür vs etkisiyle alkol uyyşturcu gibi şeylerle ortamlara daldım hayal kurmayı planlı çalışmayı en iyi olmayı bir kenara koydum buna rağmen başarılı bir şekilde mezun oldum derken tam Covid öncesi 30 metreden düşüp kafamı kayalara vurduğum 1 ay komada kaldığım bir olay yaşadım ve aklımı/bilincimi/ruhumu/benliğimi tamamen kaybetmiştim uzun bir süre. 1. İmgeleme yapamıyordum hayal kuramıyordum her şey berbattı, ilk imgeleme hayal kurma denemelerini çok basit tutmalısın..Mesela ben limon ile başlamıştım neden limon çünkü limonu gerçekten gerçeğe yakın bir şekilde imgelersem ağzımın sulanacağını tükürük salgılanacağını biliyorum yapabildim mi yapamadım mı anlayabilirim yani, ilk denemede mükemmel sonuç bekleme küçük başla mesela elinde görmeye çalış sarı ufak bir şey sonra tada ve diğer 5 duyuya adım adım geçmeyi dene her seferinde emin ol hiçbir denemen boşuna değil güçleniyorsun sebat et

2. Sınava çalışmayı kamp şeklinde yapmalısın i mean net bir hedef net bir bitiş tarihi ve çevreden kopup tmamen buna vermen gerek kendini... Özellikle sınav sürecin için mail atabilirsin yardımcı olmak isterim elimden geldiğince
[email protected] BAŞARILAR VE ESENLİKLER