Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İlk Ritüelim

Herainette

New member
Esenlikler.

Yüksek Rahibin son zamanlarda paylaştığı ritüel olan ''Rituel of the Great Ancestors'' ritüelini yaptım. Fakat bulunduğum aile ortamından dolayı yarıda kesildi ve sonra devam etmek zorunda kaldım. Bu bir sorun yaratır mı ? Ayrıca Rünleri olması gerektiği kadar titreştirdiğimi biliyorum fakat yinede yanlış yapmışımdır diye düşünmeden duramıyorum. Eğer ki eksik titreştirmişsem bi sorun olur mu ?

Teşekkürler.

Bu tarz şeyler hepimizin başına gelebiliyor, özellikle diğer insnalarla birlikte yaşıyorsak. Ritüel yarıda kesilirse kaldığınız yerden devam etmek yerine baştan başlayın. Titreştirme konusunda; yapabildiğinizin en iyisini yapın, zaman ve pratik sizi mükemmele götürecek. Ritüeller sizi endişelendirmesin, onları uygulama amacımız bize ve tanrılara güç vermesi.

Bu tarz şeyler hepimizin başına gelebiliyor, özellikle diğer insnalarla birlikte yaşıyorsak. Ritüel yarıda kesilirse kaldığınız yerden devam etmek yerine baştan başlayın. Titreştirme konusunda; yapabildiğinizin en iyisini yapın, zaman ve pratik sizi mükemmele götürecek. Ritüeller sizi endişelendirmesin, onları uygulama amacımız bize ve tanrılara güç vermesi.
Esenlikler.

Teşekkür ederim fakat ritüel tarihi 13-15 olduğu için hızlıca kaldığım yerden devam ederek yaptım. Eğer ki bahsettiğim ''Rituel of the Great Ancestors'' ritüelini herhangi bir tarihte yapabilecekisem yaparım bu konuda bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz.

Esenlikler.

Teşekkür ederim fakat ritüel tarihi 13-15 olduğu için hızlıca kaldığım yerden devam ederek yaptım. Eğer ki bahsettiğim ''Rituel of the Great Ancestors'' ritüelini herhangi bir tarihte yapabilecekisem yaparım bu konuda bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz.
Herhangi bir tarihte yapabilirisiniz. 13-15 tarihinin yazılı olması hepimizin aynı anda ritüeli 13-15 tarihleri arasında yaparak enerjiyi tek bir yöne odaklayarak atalarımız üzerindeki düşman gücünü kaldırmaktır. Ama dediğim gibi Ritual of the Great Ancestors sadece 13-15 tarihlerine özel deği, evrenseldir.

Herhangi bir tarihte yapabilirisiniz. 13-15 tarihinin yazılı olması hepimizin aynı anda ritüeli 13-15 tarihleri arasında yaparak enerjiyi tek bir yöne odaklayarak atalarımız üzerindeki düşman gücünü kaldırmaktır. Ama dediğim gibi Ritual of the Great Ancestors sadece 13-15 tarihlerine özel deği, evrenseldir

Herhangi bir tarihte yapabilirisiniz. 13-15 tarihinin yazılı olması hepimizin aynı anda ritüeli 13-15 tarihleri arasında yaparak enerjiyi tek bir yöne odaklayarak atalarımız üzerindeki düşman gücünü kaldırmaktır. Ama dediğim gibi Ritual of the Great Ancestors sadece 13-15 tarihlerine özel deği, evrenseldir
Esenlikler.

Dediğiniz gibi 1 saat önce tekrar yaptım ve çok iyi hissettirdi. Bu sefer asla rahatsız edilmedim ve sadece yaptım. Fakat yine böyle içimde rünleri eksik titreştirmişim gibi bir his var.
Rünleri eksik titreştirmiş isem bir sorun olur mu ?

Çok teşekkürler desteğiniz için.

Esenlikler.

Dediğiniz gibi 1 saat önce tekrar yaptım ve çok iyi hissettirdi. Bu sefer asla rahatsız edilmedim ve sadece yaptım. Fakat yine böyle içimde rünleri eksik titreştirmişim gibi bir his var.
Rünleri eksik titreştirmiş isem bir sorun olur mu ?

Çok teşekkürler desteğiniz için.
Rünleri doğru titeştirmeyi zamanla öğrenceksiniz. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece etkişi olacaktır. Kendinize güvenin. Pratik mükemmelleştirecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back