Ben 6 yıldır gereğinden fazla bir şekilde mastürbasyon yapıyorum ve son iki yıldır aralarında 24 saatten fazla süre olmaksızın günde 3,4,5 kere mastürbasyon yapıyorum. Son 1 yıldır ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım, gerek penis ile ilgili gerek ruhsal sıkıntılar yaşıyorum. Benim için uyuşturucu gibi bir şey oldu mastürbasyon, mastürbasyon yapmadığım zaman çok sağlıklı düşünemez olmaya başladım, düşüncelerimi tek bir noktaya odaklayamamaya başladım. Sadece mastürbasyon yaptıktan sonraki 10-15 dakika içinde zihnimin çok açıldığını fark ediyorum son günlerde. Yaklaşık 4-6 saat sonrasında ise yeniden yapma isteğim doğuyor ve bunu en fazla birkaç saat bastırabiliyorum. Bu sorun yavaş yavaş bütün hayatıma etki etmeye başlıyor, mastürbasyon yüzünden mi pek emin değilim ama kısa süreli hafıza kayıpları yaşıyoru, bazen az önce düşündüğüm şeyi unutuyorum. Boşluk meditasyonu yapmayı denedim pek bir etkisini göremeyince uzatılmış bir şekilde boşluk meditasonu yapmayı denedim ama yine pek bir etkisini göremedim. Toprak elementi invoke ettim, akaşa invoke ettim, bunlarında pek bir faydası olmadı. Ruhani çözümlerin yanı sıra internetten araştırmalarıma göre vücudu yorarsam özellikle bunu gece yatmadan önce yaparsam örneğin spora başlamak gibi veyahut yatmadan hemen önce tükenene kadar şınav çekmek gibi, bunun beni hemen uyutabileceği yazıyordu ama kendimi ne kadar yorarsam yorayım yatağa yattığımda kollarımda, bacaklarımda ağrısa, göz kapaklarım ağırlaşsa dahi bir şekilde uyanık kalıyorum ve terlemeye başlıyorum ancak mastürbasyon yapana kadar. Eğer içinizde bu kadar olmasa da mastürbasyon bağımlılığı yaşayıp atlatmış birisi varsa her türlü tavsiyesini dinlemeye hazırım çünkü yapabileceğim pek bir şey kalmamış gibi gözüküyor ve yavaş yavaş beynimin eriyip zeka seviyemin gerilediğini düşünüyorum. Sabah akşam sadece boşaldıkça dopamin hormonları artan, ara sıra düşünme kabiliyeti olan bir hayvana dönüşmek üzereyim.