Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İş hayatımı nasıl ilerletirim?

Lucy66613

New member
Selam herkese arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun. Kendi işimi yapıyorum uzun süre gayet iyi giderken son birkaç ayda neredeyse attığım her adım terse dönüyor bu normal bir durum değil yaklaşık 6 yıldır rayına oturmuş profesyonel bir sistem söz konusu ve hiçbir zaman bu kadar down olmadım üstümdeki uğursuzkuj mu şanssızlık mı musallat mı bilemiyorum ama bir şey var bundan eminim. Bu konuya yardımcı olacak bir ritüel veya büyü yöntemi vs bilen arkadaşlar ne önerir ne yapmalıyım...

Kardeşim iş adamı iş adamı herkes iş adamı olmak zorunda değil canın sağ bunla teselli bul illa yaptığınız işi yapmak zorunda değilsiniz aman patron olayım ofiste klimanın altında oturayım rahat rahat böyle yaparak kendinizi rahatlığa alıştırıyorsunuz oysa hareket etmeli bizzat kendiniz çalışmalısınız kar ve zarar kardeştir iş iyi olduğu zamanlar kenara para koymalısınız yatırım yapmalısınız para geliyorken parayı bol bol harcarsanız sıkıntıya düşersiniz paranın yüzü sıcaktır insanı çeker para karıyla kocanın kardeşle kardeşin arasını açar parayı tutun elinizin altinda herzaman para olsun iş yapıyorsanız ben iktisat okumadım okusaydım ekonomist olurdum şu anda kimse parasını işe bağlamak istemiyor 1 milyona aylık 50 bin faiz alırım diyor adam ne çalışacam para parayı çekiyor anladınızmı?

Selam herkese arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun. Kendi işimi yapıyorum uzun süre gayet iyi giderken son birkaç ayda neredeyse attığım her adım terse dönüyor bu normal bir durum değil yaklaşık 6 yıldır rayına oturmuş profesyonel bir sistem söz konusu ve hiçbir zaman bu kadar down olmadım üstümdeki uğursuzkuj mu şanssızlık mı musallat mı bilemiyorum ama bir şey var bundan eminim. Bu konuya yardımcı olacak bir ritüel veya büyü yöntemi vs bilen arkadaşlar ne önerir ne yapmalıyım...
Çok bilgili değilim ama gezegen kareleri var sitede, inceleyip size uygun olanı ay boşlukta değilken ve gezegenlerin uygun konumda olduğu bir zamanda yapabilirsiniz. Bilgili olanlar yardımcı olacaklardır sorularınıza. Dilerim şansınız açılır.

RTR ve Lanetleri Geri Çevirme ritüellerini aksatmadan yapın ve koruma auranızı Algiz, Tyr, Sowilo, Ansuz veya Berkano rünleriyle güçlendirin.

İş konularında yardım isteyebileceğiniz Tanrılar da var.

1 gün içinde hemen sonuç alacak bir çalışma var mı?
Yeterli güce sahip bir ruh olursanız, düşünceleriniz ile kısa sürede bile belirli bir etki yaratabilirsiniz.

Ancak burada spiritüel satanistlere saldırmak, kendinizle ilgili sorunları tanrılara bağlamak yapabileceğiniz en büyük hatalardan oluyor.

İnsanlar sizin önünüze en büyük kanıtları koysa bile, kendiniz deneyimlemediğiniz sürece bu sizin için yüzeysel kalır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back