Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ülkemizin başkanı ve Ülkenin durumu hakkında.

_PotestasDea_

Member
(Herhangi bir hakaret tarzı içermemektedir. Şahıs vermiyorum.)

Esenlikler sevgili SS kardeşlerim,

Türkiye cumhuriyeti şuanda kötü bir durumda. Hem ekonomik, Hem sosyal hem de insanlarımız olarak.
Her yer Tecavüzcü, Hayvanlara ve kadınlara şiddet uygulayan, Çocukları döven insanlarla dolu.
Aşırı cahil bir halk var. Bir şey diyorsun, Asla inanmıyor ve saygı göstermiyor, Kendi bildiğini okuyor.

Zaten SS kardeşlerimiz hiçbir zaman böyle yada bu tür tarzı kötülükler yaşamamıştı, Yaşayanların çoğu tanrılara şükür bu tür durumları atlattı.

Yönetim zaten berbat bir halde. eğitim-öğretim, Ekonomi, Mülteciler... Vesaire Vesaire...
Her yer isl*m dinini baskılamaya çalışıyor. MMTI Psikiyatrik soruları, Matematik gibi öğrenim test kitapları... Her alanda varlar. Yine y*hudiler kadar kötü değiller fakat yine de kötüler.

Zaten şuan ki son durumda y*hudi başkanı ile Türkiye başkanı arasında bir çatışma ve hakaret tarzı bir şey oldu.
Genel soru; Sizce Türkiye bir savaşa girdiğinde Tanrıların görüşü ne olur? "görüş" kelimesi, Birazcık genel bir anlam taşıyor. Yapacakları şeyler, Yapmamızı istedikleri şeyler.
Tanrıların Türkiye ve Türkiye'nin iç yapısı hakkında ki görüşleri, Bizim düşündüğümüz gibi. "normal olmayan şeyler var." Fakat zorluklar ve engeller her zaman Kaldırılabilir. Dayanmak, Sabretmek En önemli şeydir.

Türk SS kardeşlerimiz çok az. Ama her 1 birinin böyle "olağanüstü" durumlardan kurtulacağına eminim. Tanrılar her zaman bizi üstesinden gelemediğimiz durumlardan koruyacaktır.

Hayvanlara ötenazi yapacaklar, Tabii her hayvana yapmayacaklarını söylüyorlar. Sadece "hastalıklı olanlara." Fakat gerçekten kim inanır ki.

Biz meditasyonlarımıza odaklandığımız sürece, Kendimizi geliştirdiğimiz sürece, Sadece Türkiye'yi değil, Dünyayı çok güzel bir yer haline getireceğiz. Her şeyin başı gerçekten "sabretmek."
Sabredin SS kardeşlerim....

Türkiye cumhuriyeti şuanda kötü bir durumda. Hem ekonomik, Hem sosyal hem de insanlarımız olarak.
Her yer Tecavüzcü, Hayvanlara ve kadınlara şiddet uygulayan, Çocukları döven insanlarla dolu.
Aşırı cahil bir halk var. Bir şey diyorsun, Asla inanmıyor ve saygı göstermiyor, Kendi bildiğini okuyor.

Zaten SS kardeşlerimiz hiçbir zaman böyle yada bu tür tarzı kötülükler yaşamamıştı, Yaşayanların çoğu tanrılara şükür bu tür durumları atlattı.

Yönetim zaten berbat bir halde. eğitim-öğretim, Ekonomi, Mülteciler... Vesaire Vesaire...
Her yer isl*m dinini baskılamaya çalışıyor. MMTI Psikiyatrik soruları, Matematik gibi öğrenim test kitapları... Her alanda varlar. Yine y*hudiler kadar kötü değiller fakat yine de kötüler.

Zaten şuan ki son durumda y*hudi başkanı ile Türkiye başkanı arasında bir çatışma ve hakaret tarzı bir şey oldu.
Genel soru; Sizce Türkiye bir savaşa girdiğinde Tanrıların görüşü ne olur? "görüş" kelimesi, Birazcık genel bir anlam taşıyor. Yapacakları şeyler, Yapmamızı istedikleri şeyler.
Tanrıların Türkiye ve Türkiye'nin iç yapısı hakkında ki görüşleri, Bizim düşündüğümüz gibi. "normal olmayan şeyler var." Fakat zorluklar ve engeller her zaman Kaldırılabilir. Dayanmak, Sabretmek En önemli şeydir.

Türk SS kardeşlerimiz çok az. Ama her 1 birinin böyle "olağanüstü" durumlardan kurtulacağına eminim. Tanrılar her zaman bizi üstesinden gelemediğimiz durumlardan koruyacaktır.

Hayvanlara ötenazi yapacaklar, Tabii her hayvana yapmayacaklarını söylüyorlar. Sadece "hastalıklı olanlara." Fakat gerçekten kim inanır ki.

Biz meditasyonlarımıza odaklandığımız sürece, Kendimizi geliştirdiğimiz sürece, Sadece Türkiye'yi değil, Dünyayı çok güzel bir yer haline getireceğiz. Her şeyin başı gerçekten "sabretmek."
evet haklısınız, helede benim gibi toplumun, en alt tabakasının yaşadığı yerlerde yaşayanlar için.Inanmazsınız bu gün ne gördüm sokak başı cami derler ya gerçektende iki cami gördüm aralarında 50 metre var öyle birbirlerine yakınlar.Daha bu insanlardan ne beklersin her taraf cami, aslında çok güzel yüzme havuzu olur oralar bu sıcak ta insanlar serinler... esenlikler

Kesinlikle, Bende toplumun öyle güzel yerlerinde yaşamıyorum.

Her tarafı cami doldurmuşlar gerçekten her 100 metrede 1 cami görmek mümkün.

İnançlarını öyle bir her tarafa empoze etmişler ki...

:) gerçekten yüzme havuzu gibi serin ve eğlendirici yerler olsa gerçekten çok güzel olurdu, fakat bizi dinleyen yok ki... Anca tarikat kur, hoca getir (özellikle t*cavüzcü), cami yap.

O camilerde ne kadar fazla çocuk tecavüz edildi, Kadınlara "büyü" var denilerek kadınlara t*cavüz edildi... Birde görsen "Evrensel hoşgörü dini" alakası yok. Hem dış görünüşten, Hem de ruhani açıdan.

Kendi milletinden olanların kendilerine zarar verdiklerini görmek elbette ki hepimiz için acı verici; bu yüzden başkalarından çok daha fazla çalışmak zorundayız.
Muhtemelen her şeyin bitmesine az kaldı, bu yüzden şimdi son kez hayatımızı ortaya koyma vakti.

"Hayatınızı ortaya koymazsanız, hiçbir zaman hayatınızı kazanamazsınız" - Wallenstein Kampı Zırhlı Süvarilerinin Şarkısı

Bu insanların değişebilmesi için onlara uygun gerekli alanı sağlamak gerektiğini kabul ediyorum. Fakat diyanet işlerinin bütçesinin çok küçük bir kısmıyla bile ülkedeki eğitim sorununu çözebileceğimizi düşündükçe sinir olmamak mümkün değil.

Bu para gençlerin iş ve dil öğrenmesi için eğitimlerine kullanılabilirdi, fakat devlet cami yapmakla meşgul.

Savaştan sadece 10 yıl sonra, Atatürk 750 genci yurt dışına eğitim için göndermişti.

Evet, Herşeyin bitmesine ve yeni çağ'a çok az kaldığını herkes hissedebiliyor...🧘⚕️

Gerçekten çok haklısınız. ATATÜRK'ÜN yaptığı 1 şeyin yarısını bile bu devlet yapmadı. dil kursları aşırı pahalı.

Diyanet başkanı Arapça bile bilmiyor. açıkçası g*riz*kalının teki. Çok fazla para harcıyor kendi için. Çok boş konuşuyor. Bunları söylemesem olmazdı..

Esenlikler,
Efendim herşey algı operasyonu sadece başkanımız ile itrail devlet başkanı bir birine laf attılar. Bizim başkanda Türklerin ne kadar milliyetçi bir halk olduğun herşeyi geçtim islam dinine neredeyse ölesiye bağlı olduğunu biliyor. Ölesiye dedim yanlış anlamayın bizim millette hep racon 0 icraat vardır. Gazzeye gemi kalksa personel alıyoruz savaşmak için kimse gitmez o derece. Neyse uzatmak istemiyorum kısaca başkan halkımızın damarını, frekansını biliyor nasıl kullanması gerektiğinide biliyor. Savaş çıktıktan 8 ay sonra itrail ambargo uyguladı niyeyse. Dediğim gibi algı operasyonu zaten hepsi y*hudilerin yakın dostlarıdır.

Kesinlikle, İşin böyle bir tarafı da var. Çok konuşuyorlar fakat yaptıkları birşey yok. boş.

Kesinlikle, İşin böyle bir tarafı da var. Çok konuşuyorlar fakat yaptıkları birşey yok. boş.
Yok hocam biz islama geçtikten sonra böyle olduk niyeyse yada islamla alakası yok kültürümüzü kaybettikten sonra böyle oldu herhalde. Orta asya Türk tarihinde hem racon hem icraat var. Anadoludaki Türklerin tarihine bakarsak ancak göz korkutmaya çalışıyorlsr. Artisleniyorlar bu artık yüzyıllardır gelen bir alışkanlık ayrıca başkanımızın Türk olmadığını belirtmem gerekir.

Esenlikler...

Kesinlikle, Gök-Tengrizm dinini bıraktıktan çok sonraki yıllarda çok şey değişti.

Tabii müslümanlar inanmayanları öldürdükleri için...

Doğru diyorsunuz, toplumsal olarak çökmüş bir ülkeye sahibiz. Buna çok fazla sebep-sonuç ilişkisi neden oldu, bunlara değinsem 200 paragraflık devasa bir yazı dahi çıkarabilirim fakat buradaki hemen herkes her şeyin farkında; yani böyle bir yazı yazmaya gerek duymuyorum. Her neyse, toplumsal olarak çökmüş olsak da; dünya üzerindeki en aktif SS topluluklarından birisine sahibiz, yani Tanrıların korumasında olan nispeten fazla sayıda insan var ülkemizde. Tanrıların sözcüsü değilim lakin ülke olarak Türkiye'yi sevdikleri kanaatindeyim; evet çökmüş bir toplum olsa da gözleri hızlı açılan ve Tanrıları bulan ve ülkesini geliştirmek için uğraşan aydın bir kesim mevcut. Olası bir Türkiye-İsrail savaşında da Tanrıların Türkiye'nin tarafında olacağı açık; hatta sadece Türkiye değil, İsrail'in karşısında rastgele bir ülke olsa Tanrılar o rastgele ülkenin tarafında olur.

Güncel olayda ise korkmaya gerek yok, malum şahsın y*hudilerle süper kanka olduğunu biliyoruz; muhtemelen kendisi de onlardan biri. Y*hudi başkanla aralarındaki husumet ise danışıklı dövüşten ibaret. Malum tayfanın konuşmaya değecek konuların üstünü böyle gereksiz konularla kapatıp tüm halkı galeyana getirmesine alışığız; aynısı 2 ay önce de oldu, 6 ay önce de, 1 yıl önce de, 3 yıl önce de... Affınızı dileyerek söylemek istiyorum, halkımız da böyle şeylere tuzla koşmaktan yıllardır usanmadı. Bu yüzden 1.5-2 yıldır ülke gündemini takip bile etmiyorum, değmez. Sadece insanı mutsuz ve sinirli etme üzerine kurulu bir gündeme sahibiz, ülkemizdeki çoğu SS kardeşimin de bunu yapmasını ve bizi ilgilendirmeyen şeylerle uğraşmak yerine ruhaniyete odaklanmasını canı gönülden istiyor ve tavsiye ediyorum.

Kesinlikle çok haklısınız. Erdoğan da aynı, Y*hudi. Kendi içlerinde bile amansız kavga ediyorlar.

Toplum Yavaş Yavaş da olsa uyanıyor. Gerçekten eskisi gibi değil.
Meditasyonlarımıza ve Rtr'lerimize devam ettiğimiz sürece önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır.
Evet çok farkındayım, Ülke gündeminde sürekli kötü şeyler var... İnsanda "moral" denilen şey kalmıyor.

Tanrılar Ve Tanrıçalar Hepimizi Korusun Ve Kutsasın.

Daha tayyip hakkında konuşmam beni cezaevine atarlar, işlerim kalır. Banane ben boyaciyim, siyasetten anlamam ben parama bakarım parayı verenin işini yaparım sağciyla sağcı solcuyla solcu olurum.Ben menfaatçiyim kendi menfaatimi, düşünürüm benim memleketim norveç buralı değilim.Emekli olunca memleketime dönecem. Çok ezildim burda esir köleler gibi çalışıyorum bu sıcaklarda az kaldı kurtulcam norvece dönecem serin serin yatarım norvecte....

Esenlikler, İnanın ki o şahısa çok fazla küfürler ettim sosyal medyadan. Hiçbir şey olmadı, Olmayacak. Bir üst kişiyse, yaptığı şeylerin karşılığı almak, linçleri kaldırmak zorundadır.
Fakat çok çok fazla ileri giderseniz, Tabii ki bazı yaptırımlar oluyor...

Ve evet, Öyle durumlarda Sağcı ile sağcı, Solcu ile solcu olmak zorunda kalıyorsunuz... Kendi fikrinizi belirtirseniz başka muameleler görmeye başlıyorsunuz...

Norveç çok güzel bir yer. Aşırı seviyorum. Aşırı huzur verici bir yer, Zaten çoğu uçta bucakta yaşayanlar pagan kişilerden oluşuyor.

Esenlikler, İnanın ki o şahısa çok fazla küfürler ettim sosyal medyadan. Hiçbir şey olmadı, Olmayacak. Bir üst kişiyse, yaptığı şeylerin karşılığı almak, linçleri kaldırmak zorundadır.
Fakat çok çok fazla ileri giderseniz, Tabii ki bazı yaptırımlar oluyor...

Ve evet, Öyle durumlarda Sağcı ile sağcı, Solcu ile solcu olmak zorunda kalıyorsunuz... Kendi fikrinizi belirtirseniz başka muameleler görmeye başlıyorsunuz...

Norveç çok güzel bir yer. Aşırı seviyorum. Aşırı huzur verici bir yer, Zaten çoğu uçta bucakta yaşayanlar pagan kişilerden oluşuyor.
Haklısınız ben ormanı seviyorum gürgen meşe ormanlarını, hatta bir şiiri var. Gürgen ormanın serin gölgesi olur derin .O şahsa küfür edipte kendinizi yormayın değmez; o yahudiyi TANRILAR yargilayacak. Ölüm ona ödül olacak, bu arada Hasat Bayramınızı kutlarım keyfinize bakın şimdi karpuz zamanı bol bol yiyin Mutlu bayramlar

:):) Sizinde Lamas Bayramınızı kutlarım!! Karpuz severim, Bir çakra için çok iyiydi Fakat hangisi olduğunu tam hatırlayamadım. Galiba kök çakraydı.
Gerçekten tanrılar o adamı çok kötü yargılayacaklar, Kaç tane çocuğun gençliğini bozdu.
"Gürgen ormanın serin gölgesi olur derin" Güzel bir Şiirmiş... Defterime yazacağım!!

(Herhangi bir yaşam tarzı içermemektedir. Şahıs sunmuyorum.)

Türkiye Cumhuriyeti şu anda kötü bir durumda. Hem ekonomik, Hem sosyal hem de insanlarımız olarak.
Her yer Tecavüzcü, Hayvanlara ve kadına şiddet uygulayan, Çocukları döven insanlarla dolu.

Zaten SS kardeşlerimiz hiçbir zaman böyle yada bu türden kötülükler yaşamamıştı, Yaşayanların çoğu tanrılara şükürler olsun bu tür olayları atlattı.

Her yer isl*m dinini baskılamaya çalışıyor. MMTI Psikiyatrik bilgiler, Matematik gibi geliştirilebilecek test kitapları... Her alanda varlar. Yine y*hudiler kadar kötü değiller ama yine de kötüler.

Zaten şu anda ki son durumda y*hudi başkanı ile Türkiye başkanı arasında bir çatışma ve çelişki tarzı bir şey oldu.
Genel soru; Sizce Türkiye'de bir savaşa katılan Tanrıların görüşü ne olur? "görüş" değişkenliği, Birazcık genel bir anlam taşır. Yapacakları şeyler, Yapmamızı istediklerimiz şeyler.
Tanrıların Türkiye ve Türkiye'nin iç yapısı hakkında ki davranıyor, Bizim yaptığımız gibi. "normal olmayan şeyler var." Ancak zorluklar ve engeller her zaman kaldırılabilir. Dayanmak, Sabretmek En önemlisi.

Türk SS kardeşlerimiz çok az. Ama her 1 birinin böyle "olağanüstü" bulunacağından eminim. Tanrılar her zaman bizi geliştirdiklerimiz bolluklardır.

Hayvanlara ötenazi yapacaklar, Tabii her hayvana yapmayacaklarını söylüyorlar. Sadece "hastalıklı olanlara." Fakat gerçekte kim inanır ki.

Biz haklarımıza odaklandığımız süreç, Kendimizi geliştirdiğimiz süreç, Sadece Türkiye'yi değil, Dünyayı çok güzel bir yer haline getireniz. Her şeyin başı gerçekten "sabretmek."
Sabredin SS kardeşlerim...

Bizi kötü günler bekliyor... Bu işin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum ama Türkiye Cumhuriyetini korumak adina Türk SS topluluğu olarak ayriyetten +1 fazla yapacak bir şey var mı ? Her gün kötüye gitmenin içimde yarattığı; hüzün, korku, endişe, utanç daha da artıyor. Ülkemi seviyorum ve ülkem iyi olsun istiyorum.

Bizi kötü günler bekliyor... Bu işin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum ama Türkiye Cumhuriyetini korumak adina Türk SS topluluğu olarak ayriyetten +1 fazla yapacak bir şey var mı ? Her gün kötüye gitmenin içimde yarattığı; hüzün, korku, endişe, utanç daha da artıyor. Ülkemi seviyorum ve ülkem iyi olsun istiyorum.
Korkunç meşguliyetlerim olsa dahi günde +1 FRTR yapıyorum, özellikle son zamanlarda Astral'de negatif şeyler sezinliyorum ve bu yüzden fazladan FRTR yapmayı sorumluluk olarak görmeye başladım. Siz de bunu yapabilirsiniz, ayrıca toplum içine çıktığımda üstüme diğer insanların negatif enerjisi de yapışıyor gibi hissediyorum; toplumsal olarak iyi durumda olduğumuz bir dönemde değiliz. Bu yüzden, toplum içine çıkmadan önce çakralarınızı kapatmanızı da tavsiye ederim; yeni bir ritüel programı başlayana kadar bundan daha iyi bir şey yapamayız. Ara sıra da Koruyucu Demonunuzun veya Şeytan Babamızın sigilleri üzerine meditasyon yapmak da içinizi rahatlatacaktır.

Negatiflik var, Doğrudur.

En azından Türkiye'nin bulunduğu bölgede çok fazla var.
Zaten Yüksek Rahip Hooded Cobra bize; Son hızla Rtr'lere, Meditasyonlara, Tanrı ritüellerine devam etmemizi söyledi.

Korkunç meşguliyetlerim olsa dahi günde +1 FRTR yapıyorum, özellikle son zamanlarda Astral'de negatif şeyler sezinliyorum ve bu yüzden fazladan FRTR yapmayı sorumluluk olarak görmeye başladım. Siz de bunu yapabilirsiniz, ayrıca toplum içine çıktığımda üstüme diğer insanların negatif enerjisi de yapışıyor gibi hissediyorum; toplumsal olarak iyi durumda olduğumuz bir dönemde değiliz. Bu yüzden, toplum içine çıkmadan önce çakralarınızı kapatmanızı da tavsiye ederim; yeni bir ritüel programı başlayana kadar bundan daha iyi bir şey yapamayız. Ara sıra da Koruyucu Demonunuzun veya Şeytan Babamızın sigilleri üzerine meditasyon yapmak da içinizi rahatlatacaktır.
Esenlikler,

Ne kadar temizlenme, korunma yaparsam yapayım üzerimde negatif enerji hissediyorum. Bu sizin yaşadığınız gibi bir durumdan olabilir mi? RTR yapıp temizlendiğimde daha iyi hissediyorum gibi, kendimi mi kandırıyorum diye merak ediyorum. Evet, RTR'lerin üzerimizdeki lanetleri vs. kaldırmada etkisi var fakat bu anlamda etki edebiliyor mu emin değilim.

Çakra kapatma nasıl oluyor bu arada? Çalışma vs. yaparken geri mi açmalıyım?

Esenlikler,

Ne kadar temizlenme, korunma yaparsam yapayım üzerimde negatif enerji hissediyorum. Bu sizin yaşadığınız gibi bir durumdan olabilir mi? RTR yapıp temizlendiğimde daha iyi hissediyorum gibi, kendimi mi kandırıyorum diye merak ediyorum. Evet, RTR'lerin üzerimizdeki lanetleri vs. kaldırmada etkisi var fakat bu anlamda etki edebiliyor mu emin değilim.

Çakra kapatma nasıl oluyor bu arada? Çalışma vs. yaparken geri mi açmalıyım?

AskSatan forumunda sorduğum soruya gezegenlerin konumları yüzünden de son günlerde negatiflik sezebileceğimiz konusunda bir dönüt aldım. RTR'lar doğru yapıldığında gerçekten stres atmaya yarıyor. Kendinizi kandırma konusunda da şunu söyleyeyim, öyle bir şey olmasa da kendinizi kandırıyorsanız dahi sonuç olarak iyi hissediyorsunuz; önemli olan da bu.

Çakra kapatmak için, çakralarınızı yavaşlatıp durduğunu imgelemeli; ardından da etraflarını küp veya kapı gibi bir şeyle kapandığını düşünmeli ve çakralardan yayılan enerjilerin dışarı çıkmadığına, dışarıdan da enerji gelmediğine odaklanmalısınız. Bir süre sonra üstünüze rahatlık hissi gelecek, buna kısa süre de olsa odaklanıp dışarı çıkabilirsiniz. Ben çakralarımı hiç kendim açmak durumunda kalmadım, kendiliğinden açılan şeyler; fakat acil durumlarda çakraların etrafındaki küpü erittiğini veya kapıları çatlattığını, en sonunda da kendi renkleriyle parladığını imgeleyebilirsiniz.

AskSatan forumunda sorduğum soruya gezegenlerin konumları yüzünden de son günlerde negatiflik sezebileceğimiz konusunda bir dönüt aldım. RTR'lar doğru yapıldığında gerçekten stres atmaya yarıyor. Kendinizi kandırma konusunda da şunu söyleyeyim, öyle bir şey olmasa da kendinizi kandırıyorsanız dahi sonuç olarak iyi hissediyorsunuz; önemli olan da bu.

Çakra kapatmak için, çakralarınızı yavaşlatıp durduğunu imgelemeli; ardından da etraflarını küp veya kapı gibi bir şeyle kapandığını düşünmeli ve çakralardan yayılan enerjilerin dışarı çıkmadığına, dışarıdan da enerji gelmediğine odaklanmalısınız. Bir süre sonra üstünüze rahatlık hissi gelecek, buna kısa süre de olsa odaklanıp dışarı çıkabilirsiniz. Ben çakralarımı hiç kendim açmak durumunda kalmadım, kendiliğinden açılan şeyler; fakat acil durumlarda çakraların etrafındaki küpü erittiğini veya kapıları çatlattığını, en sonunda da kendi renkleriyle parladığını imgeleyebilirsiniz.

Çakraları yavaşlatma konusunda bir şey sormak istiyorum. Normalde çakralar dönem şeyler mi, ben hep aklımda dümdüz duran diye canlandırıyordum çakra döndürme hariç.

Aşırı sürelerim olsa dahi günde +1 FRTR yapıyorum, özellikle son zamanlarda Astral'de olumsuz şeyleri sezinliyorum ve bu yüzden fazladan FRTR yapma sorumluluğu olarak görmeye başladım. Siz de bunu yapabilirsiniz, ayrıca toplumun içine girdiğiniz üstüme diğer insanların negatif enerjisi de yapışıyor gibi bölümlere ayırın; Toplumsal olarak iyi durumda olduğumuz bir dönemdeyiz. Bu yüzden, toplum içine çıkmadan önce çakralarınızı kapatmanızı da tavsiye ederim; yeni bir ritüel programı başlayana kadar bundan daha iyi bir şey yapamayız. Ara sıra da Koruyucu Demonunuzun veya Şeytan Babamızın mühürleri üzerinde ilerlemek da içinizi rahatlatacaktır.
Cakra kapatma nasıl yapılıyor acaba

Negatiflere çok takılmamak gereksede, bu tür şeyler gerçekten iz bırakıcı ve can sıkıcı olabiliyor. Gerçekten haberler artık sadece kadın, hayvan şiddeti ve tecavüzden söz ediyor. İnsanlık psikolojisini son derece bozabiliyor, travma yaratabiliyor. Yinede kardeşim senin dediğin gibi geliştiğimiz sürece sadece Türkiye değil, Dünya daha güzel bir yer olabilir.

Negatiflere çok takılmamak gereksede, bu tür şeyler gerçekten iz bırakıcı ve can sıkıcı olabiliyor. Gerçekten haberler artık sadece kadın, hayvan şiddeti ve tecavüzden söz ediyor. İnsanlık psikolojisini son derece bozabiliyor, travma yaratabiliyor. Yinede kardeşim senin dediğin gibi geliştiğimiz sürece sadece Türkiye değil, Dünya daha güzel bir yer olabilir.
Ne zaman olacak, ne zaman düzelecek, ne zaman, yüzümüz gülecek, ne zaman dinleneceğiz, ne zaman mutlu olacağız, herşey benim elimde mi? Benmi yarattım, kötülüğü benmi yarattım ihaneti? Aşkı benmi yarattım? Sonra hayal kırıklığına uğramayı ? Bende mutlu olmak isterim, şu kalabalığın içinde,nefes almak isterim, bağnazlığın içinde, yok olmak istemem bu pisliğin içinde, yükselmek isterim TANRILARIN katına, gitmek isterim yıldızların içine, kurtulmak isterim, samsaradan rotardan uçmak isterim sonsuz özgürlüğe........Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back