Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Üşengeçlik

Baron Hope Von Blossom

Well-known member
Esenlikler
Üşengeçlikten kurtulmam lazım tavsiyesi olan var mı ? Ve illet şey yorgunlukla birleşince çok zararlı oluyor bu yüzden tavsiyesiniz varsa bana iletir misiniz rica etsem ?

Esenlikler,

Canlılığı ve enerjiyi ateş sağlar. Ayrıca diğer elementlerin vücut içinde yenilenmesinden de sorumludur. Güneş Kareleri her zaman yapılabilir. Şimdi ateş burcu olan Yay'da iken yapmanız daha iyi olur. Kova ve Terazi hariç tüm burçlarda yapabilirsiniz.

Ateş rünleri olan Sowilo, Uruz, Kenaz da kullanılabilir tahminimce. Ancak sadece ateş diyorsak Sowilo daha çok işe yarayacaktır. Satanas da ayrıca işinizi görecektir.

İyi akşamlar.

Esenlikler,
Gece yatmadan öncesinde de kendinize bunu olumlayabilirsiniz.
"Her daim çok çalışkanım asla sorumluluklarımı aksatmıyorum" benzer tarzı olumlamalar iyi gelecektir diye umuyorum.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Canlılığı ve enerjiyi ateş sağlar. Ayrıca diğer elementlerin vücut içinde yenilenmesinden de sorumludur. Güneş Kareleri her zaman yapılabilir. Şimdi ateş burcu olan Yay'da iken yapmanız daha iyi olur. Kova ve Terazi hariç tüm burçlarda yapabilirsiniz.

Ateş rünleri olan Sowilo, Uruz, Kenaz da kullanılabilir tahminimce. Ancak sadece ateş diyorsak Sowilo daha çok işe yarayacaktır. Satanas da ayrıca işinizi görecektir.

İyi akşamlar.

Merhaba, Sowilo'yu tam olarak nasıl kullanacağız, Auramıza mı titretmemiz gerekiyor?

Apollo's Lyre said:
Merhaba, Sowilo'yu tam olarak nasıl kullanacağız, Auramıza mı titretmemiz gerekiyor?

Esenlikler,

Auranıza ya da enerji bedeninize titretebilirsiniz.

İyi akşamlar.

Enerjini yükseltmek için fazladan yoga yapmanı ve en azından haftanın üç günü spor yapmanı tavsiye ederim.Ayrıca günlük rutinine ateş nefesi eklemen de çok yardımcı olacaktır.
İrade için de en önemli şeyin hedefler olduğunu düşünüyorum.Kendine yıllık bir plan oluşturabilirsin.Hayatında olmasını istediğin şeyleri yıllık planına ekle ve her dolunayda gelecek olan diğer dolunaya kadar hedefinin bir parçası üzerinde çalış.Diğer dolunaya geldiğinde ne kadar ilerlediğine bak,seni engelleyen şeyleri tespit et ve onları günlüğüne yaz.Böylece ne zaman hata yapacağını ve bunun nasıl olucağını bildiğin için önlemler alabilirsin .
Eğer büyü ile ilgili bir tavsiye istiyorsan Eihwaz veya Nauthız ile bir çalışma başlatabilirsin.Ay Oğlak burcunda ve büyümekte iken bu çalışmaya başlayabilirsin.

Ayrıca hedeflerini gerçekleştirirken niceliğe değil niteliğe odaklan.Hedefin 1 saat boşluk meditasyonu yapmak olmasın,5 dakika "BAŞARILI" bir şekilde boşluk meditasyonu yapmak olsun.

Kitlesel İlerleme said:
Enerjini yükseltmek için fazladan yoga yapmanı ve en azından haftanın üç günü spor yapmanı tavsiye ederim.Ayrıca günlük rutinine ateş nefesi eklemen de çok yardımcı olacaktır.
İrade için de en önemli şeyin hedefler olduğunu düşünüyorum.Kendine yıllık bir plan oluşturabilirsin.Hayatında olmasını istediğin şeyleri yıllık planına ekle ve her dolunayda gelecek olan diğer dolunaya kadar hedefinin bir parçası üzerinde çalış.Diğer dolunaya geldiğinde ne kadar ilerlediğine bak,seni engelleyen şeyleri tespit et ve onları günlüğüne yaz.Böylece ne zaman hata yapacağını ve bunun nasıl olucağını bildiğin için önlemler alabilirsin .
Eğer büyü ile ilgili bir tavsiye istiyorsan Eihwaz veya Nauthız ile bir çalışma başlatabilirsin.Ay Oğlak burcunda ve büyümekte iken bu çalışmaya başlayabilirsin.

Ateş nefesi çok fark edilir bu yüzden çakralarda mudaralar ve özel nefesler kullanamıyorum ama yinede tavsiyeleriniz için teşekkürler bunları dikkate alıcam

Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi akşamlar.
Güneş mantralarını gün içinde tekrar etsem olur mu yani ?

Mugetsu said:
Esenlikler,
"Her daim çok çalışkanım asla sorumluluklarımı aksatmıyorum" benzer tarzı olumlamalar iyi gelecektir diye umuyorum.

Hımmm evet olabilir tavsiyen için teşekkürler mugetsu ^^

Baroness Blossom said:
Mugetsu said:
Esenlikler,

Hımmm evet olabilir tavsiyen için teşekkürler mugetsu ^^

Rica ederim barroness :)

Alena666 said:
Baroness Blossom said:
Esenlikler
Üşengeçlikten kurtulmam lazım tavsiyesi olan var mı ? Ve illet şey yorgunlukla birleşince çok zararlı oluyor bu yüzden tavsiyesiniz varsa bana iletir misiniz rica etsem ?
Merhaba, umarım iyisinizdir. Eğer üşengeçliğiniz ruhani konularla ilgiliyse birkaç şey söyleyebilirim. Zaten arkadaşlarımız birçok şeyi söylemiş. Benim uyguladığım bir yöntem var. Gardiyan Demonını seviyor musun? . Hem diğer tanrılarımızı hemde sana çok yakın olan ve yardımlarını eksik etmeyip sana zarar gelmesini engelleyen G.D.'ını gururlandırmak seninde hoşuna gitmez mi? Açıkçası benim çook hoşuma gider. Ben kendim için bir şeyler yapmak istemediğim zaman G. Demonum için yaparım. Sanada tavsiye ederim. Birde havaya sokan şarkılarda iyi gelicektir. Hepimizin içinde küçükte olsa çok gelişmiş kişilere karşı tatlı bir imrenme duygusu vardır. Onlar gibi olmak isteriz. Bunun için çalışacak mısın? Yoksa belki de ilerki zamanlarda tamamiyle ruhaniyetten kopmuş, koyun gibi yaşayan bir insana mı dönüşeceksin? Bence her SS bir kez bile olsa meditasyonlarından kopmuştur. Ve her anlamda sıkıntılı günler geçirmiştir. Böyle düşünmen ve her iki düzlemde de başarılı olmak istemen yorgunluğunuda üşengeçliğinide alııırr götürür. Acı ve fedakarlık olmadan başarı olmaz. Anlatımım biraz kaymış olabilir kusura bakmayın. İyi günler dilerim.
Tabiki evet hangi ss G demon/ess'ini sevmez ki ama gardiyanım sanırım fazlasıyla meşgul evet beni fazlasıyla koruyor hatta şuanda bile burdaysam bunu ona borçluyum ve evet isterim kesinlikle . Gardiyanım , Annemiz Leydi Lilith ve Babamız Lord Şeytan benim için paha biçilmez derecede değerli ve onları çok seviyorum ama bazen tam meditasyon yapmak isteyeceğim zaman oluyor aklıma bir meşgulliyet geliyor o istek havada kalıyor sonra günün yorucu aktiviteleri ve bi bakmışsın hava kararmış yani bence cidden üşengeçlik ve yorgunluk bir SS'ın başına gelen en kötü şey . Herneyse tavsiyen için teşekkürler

Baroness Blossom said:
Esenlikler

Merhabalar, ben de birçok kez meditasyonlarımı uzun süreler boyunca aksattım. Şimdi ise elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayım. Ve ne zaman aksatmak aklıma gelirse kendime hep şunu diyorum.

Ölümsüzlük ve mükemmellik sadece g*tünün üstüne oturmaktan geçiyorsa bahane aramayacaksın. Üşengeçlik bir sebep değil çünkü yapman gereken tek şey oturmak ve hayal kurmak. Bizim bildiğimiz şeyler birçok insan için Kocakarı hikayesi, tanrılarımız ve diğer birçok şey onlar için mitolojiden ibaretken sen, ben, biz onlar(tanrılar) tarafından korunuyoruz. Ve tanrıları memnun etmek ve onlardan biri olmak günde sadece 15 dakika, yarım saat, 1 veya 2 saat oturmakla beraber geliyorsa asla şikayet etmemelisin.

Buradakileri ben kendime söylüyorum, üstüne alınma lütfen:)

Ποσειδών666 said:
Baroness Blossom said:
Esenlikler

Merhabalar, ben de birçok kez meditasyonlarımı uzun süreler boyunca aksattım. Şimdi ise elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayım. Ve ne zaman aksatmak aklıma gelirse kendime hep şunu diyorum.

Ölümsüzlük ve mükemmellik sadece g*tünün üstüne oturmaktan geçiyorsa bahane aramayacaksın. Üşengeçlik bir sebep değil çünkü yapman gereken tek şey oturmak ve hayal kurmak. Bizim bildiğimiz şeyler birçok insan için Kocakarı hikayesi, tanrılarımız ve diğer birçok şey onlar için mitolojiden ibaretken sen, ben, biz onlar(tanrılar) tarafından korunuyoruz. Ve tanrıları memnun etmek ve onlardan biri olmak günde sadece 15 dakika, yarım saat, 1 veya 2 saat oturmakla beraber geliyorsa asla şikayet etmemelisin.

Buradakileri ben kendime söylüyorum, üstüne alınma lütfen:)

Evet bende buna benzer bir motivasyon cümlesi yaratabilirim şöyle :
"Düşmanının senin olduğun güçe sahip değil ama bilinçli olmalısın ne kadar ondan daha bilgili ve güçlü olsanda kullanmayı bilmezsen elindeki yeteneği boşa hacarsın ve o kendi dünyasında polyanacılık oynarken sana hükmetmeye çalışıyor ve bu dinmeyecek onu sonsuzadek yenmek için kendini bilinçli bir şekilde geliştir sonrasında ona ne yapacağını biliyorsun baroness "
Evet tanrı olmak amacım ama öncesinde kurtulmam gereken birkaç kişi var ve zaten intikam için büyü rituel vb şey yapmak en doğal hakkım ve bu konuda güçlenmek istiyorum

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back