SEDİ LUCİFER 666 said:
Ben joS'taki meditasyonları vs. Yapmıştım ve etkisini birazçık görmüştüm ama joS' a yinede pek inanmamişdım ve pek bana göre bir inanç değil gibiydi, internetteki joS hakkındaki yazılarda joSun gerçek olmadığına emin oldum sonra meditasyonları ve RTRleri yapmayı kestim, deist oldum tevratı incili okdum önçe hristiyan oldum daha sonrada Yahudiligi benimsedim Yahudi olmadan sadeçe yahudiliği benimseyerek çok kısa bir süre YHWH' ye ibadet ettim sonrada satanist eköller arasında gelib geldim joS'un metidasyonları işe yarayınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, Yahudi olmayan sonradan kısa bir süre yahudiliği benimsemiş biri geri spirituel satanist olabilirmi
Lütfen çevaplayın.
Esenlikler,
Evet, her ''İnsan'' ruh kurtarılabilir.
Altın, çamura ne kadar batmış olsa da Altın'dır. Biz centiller tanrıların kanını taşıyoruz. Altın biziz, kimimiz henüz toprağın altında, kimimiz de göklerdeki tanrılarımızın taçlarını süslüyor.
Siz ne kadar yahudi çamuruna batmış olsanız da, eğer tanrılarımızın kanını taşıyan bir Centil'seniz Satanizm'in kapıları her daim size açıktır. Siz geçmişi unutup yükselmeye, tanrılarımızın ve insanlarınızın davasına katılmaya rıza gösterin yeter. Şeytan bizim babamızdır. Affedicidir. Yeri geldiğinde tavır da alır, ders de verir. Ancak bir baba asla çocuklarını sevmeyi bırakmaz. Her şeyi onların iyiliği için yapar.
Önemli not: Tabiki Şeytan babamız, iğrenç sürüngenlerin saçma kitaplarındaki canavar gibi ''her şeyi affeden, uslu çocukların tanrısı'' değildir. Sizin dediğiniz gibi, sadece kafa karışıklığı yüzünden düşman programlarına girmiş insanlar kurtarılabilir. Fakat gerçeği bildiği halde, gerçeklerin gayet farkında olduğu halde, bile bile düşmanla anlaşma yapan, doğasını ve tanrıları reddeden ve ihanet eden insanlar... Onları İnsan saymıyoruz. Du'at'ın alevleri onları da yakacaktır. Şeytanın şafağı geldiğinde, düşman ve düşmandan olanlar hak ettikleri şekilde cezalandırılacaklar.
Babamıza bolca dua edin, ondan rehberlik isteyin, Ruhunuzu iğrenç yahudi majisinden arındırın.
40 günlük programa başlayın, ardından RTR yapmaya başlayın ve ruhunuzu temizleyin. Şeytan'ın gücü ritüelini yapın. Bu sizin ruhunuzu ve zihninizi babamıza açacaktır. O bizim karanlıktaki güneşimizdir. En körler bile görebilir onun ışığını. Parlak ve ışık saçıcı olduğu kadar da karanlıktır, Örter gece gibi çocuklarının üstlerini, korur onları, geceyle kör olur düşmanlar. Bir çok şeyin olduğu gibi, dengenin de Tanrısıdır Şeytan, ışığın ve karanlığın, yaratmanın ve yok etmenin tanrısıdır.
Eğer gerçek niyetiniz buysa, tanrılar size ne kadar dibe batmış olsanız da yol göstereceklerdir. Merak etmeyin, onlara güvenin ve size rehberlik etmelerine izin verin.
İyi geceler.