Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ölüm büyüsü için çalışma

Xaji

Member
Merhaba esenlikler

Doğruyu söylemek gerekirse kanlı bıçaklı olduğum insanlarla bile bir sorunum yoktur

Bazen hayatın her alanında karşımıza Andropodlar çıkabilir bu kişi random biride olabilir çok güvendiğiniz biri de olabilir
Fakat yaptıkları şeyler sadece okyanusta damla olur size zarar vermeye çalışan veya laf söyleyen böyle acınası zavallı insanlardan uzak durmak gerekir

Benim sorunum bunun çok ötesinde ve resmen bir parazit ve sadece hayatıma zarar veren biri bu kişi kimdir ne değildir detaylara girmek istemiyorum ama ölmeyi hak eden birisi

Ölüm büyüsü için bana bir çalışma önerir misiniz veya o kişinin hayatını mahvedecek bir büyü ?

Açıkçası kendim bizzat zarar vermek istemiyorum kariyerim için

Merhaba esenlikler

Doğruyu söylemek gerekirse kanlı bıçaklı olduğum insanlarla bile bir sorunum yoktur

Bazen hayatın her alanında karşımıza Andropodlar çıkabilir bu kişi random biride olabilir çok güvendiğiniz biri de olabilir
Fakat yaptıkları şeyler sadece okyanusta damla olur size zarar vermeye çalışan veya laf söyleyen böyle acınası zavallı insanlardan uzak durmak gerekir

Benim sorunum bunun çok ötesinde ve resmen bir parazit ve sadece hayatıma zarar veren biri bu kişi kimdir ne değildir detaylara girmek istemiyorum ama ölmeyi hak eden birisi

Ölüm büyüsü için bana bir çalışma önerir misiniz veya o kişinin hayatını mahvedecek bir büyü ?

Kara Büyüden uzak durun.

Gerçekten kariyeriniz için olduğunu düşünüyorsanız ölüm çözüm değil daha kötüsü olabilir. Ölüm büyüsüyle çalışmak zor bir şey. Gerçekten tehlikeli olduğunu söyleyebilirim. Eğer enerjiyi iyi yönlendiremezseniz kendiniz için problem yaşayabilirsiniz. O kişiyle alakalı probleminizi açıklarsanız daha mantıklı bir çalışma önerebiliriz forum üyeleri olarak.

Ölüm büyüsünü yapabilecek kabiliyette ve gelişmişlikte olanlar bu sorunlarını bir şekilde aşarlar, bunu da bilmelisiniz. Göremediğiniz başka çözümler olmalı.

Klasik olarak bağlama, yıkım ritüeli vs. yapabilirsiniz. Andropodlarla uğraşmayın. En kısa sürede size etki etmesini minimuma indirin ve boşverin. NPC gibi yaşıyorlar, pek iradeleri yok zaten. Kendi kendilerine zarar versinler sürünsünler. Şeytan'ın ışığı her insan için ancak o ışığı takip edenler için.

Teşekkürler sözleriniz için
Daha önce forumda sürekli hayatımda tartışmalar ve kavgalar olduğundan bahsetmiştim malesef bazı kişiler sürekli saldırılarda bulunuyorlar bana fakat bu sürekli yaşanıyor dönüşmesi bilmeyen veya zayıf biri olsaydım şuan ölmüş bile olabilirdim ve poliste ilgilenmiyor açıkçası o yüzden bende nasıl bir büyü yapabilirim diye düşündüm

esenlikler, öncelikle olaylara duygusal çerçeveden bakmak yerine duygularınıza hakim olarak mantıksal düşünmeniz gerekiyor bence, bu kişiye/kişilere zarar verdiğinizde ne kazanacak ya da ne kaybedeceksiniz? Size önerim öncelikle enerji alanınıza iyice korumaya alarak bir süre meditasyonlarınızı aksatmadan yapmanız ardından koruyucu/gardiyan demonunuzdan yardım isteyerek( burası size kalmış) bir bağ kesme çalışması yapabilir ya da şu "witch" taktiğiyle ayna ile karşıya bu büyüleri yansıtabilirsiniz ya da kötü enerji her neyse, işin vicdan kısmını geçtim çünkü bunu düşünen birisi bunu çoktan atlatmıştır ama ölüm/öldürmek bir çözüm değildir hayatınızdan def etmeniz tercihimdir. Bu konuda yardım isterseniz seve seve ederim

Teşekkürler sözleriniz için
Daha önce forumda sürekli hayatımda tartışmalar ve kavgalar olduğundan bahsetmiştim malesef bazı kişiler sürekli saldırılarda bulunuyorlar bana fakat bu sürekli yaşanıyor dönüşmesi bilmeyen veya zayıf biri olsaydım şuan ölmüş bile olabilirdim ve poliste ilgilenmiyor açıkçası o yüzden bende nasıl bir büyü yapabilirim diye düşündüm
Auranızı bu kişileri sizden uzak tutması için programlayabilirsiniz. Sorun bu denli ciddiyse, henüz yeni olduğunuzdan, dolayısıyla kara büyü ile kendinize zarar verme olasılığınız çok daha yüksek olduğundan ötürü Tanrılardan yardım isteyebilirsiniz.
Kara büyü yapabilecek olsaydınız dahi Mars şubat ayına değin retroda, ya geri tepecektir ya da işe yaramayacaktır; denemeyin.

Yerinizde olsaydım, bu gece Şeytan Baba'yı Yüksek Rahibe'nin paylaştığı program neticesinde onurlandırdıktan sonra, enerjisine odaklıyken bu konu için açıkça yardımını rica ederdim.

Bu konuları biliyorsanız tabiki yardım isterim sizden
çünkü bu basit bir kavga değil ölüm kalım meselesi
Geçmişte yaptığım işten dolayı benim amacım insanları korumak sapkın ve kendini bilmez insanlar başkalarına zarar verirse benim devreye girmem gerekiyor fakat bazı insanlar durumu yedirememiş gibi her defasında daha fazla insanla karşıma geliyor
Eğer bu durumu bitirecek ve karşımdaki insan biraz andropodluğu azalacaksa bir büyü veya çalışma yapmak isterim

Böyle tiplerle işim gereği çok uğraşıyorum çünkü fakat şuan çalışmıyorum iş arıyorum

Bu konuları biliyorsanız tabiki yardım isterim sizden
çünkü bu basit bir kavga değil ölüm kalım meselesi
Geçmişte yaptığım işten dolayı benim amacım insanları korumak sapkın ve kendini bilmez insanlar başkalarına zarar verirse benim devreye girmem gerekiyor fakat bazı insanlar durumu yedirememiş gibi her defasında daha fazla insanla karşıma geliyor
Eğer bu durumu bitirecek ve karşımdaki insan biraz andropodluğu azalacaksa bir büyü veya çalışma yapmak isterim

Böyle tiplerle işim gereği çok uğraşıyorum çünkü fakat şuan çalışmıyorum iş arıyorum
öncelikle her gün SURYA mantrasını titretmeniz önerimdir, bütün negatif varlıkları def eder ve gün içindeki enerjinizi pozitif etkiler bir başka soruda sanırım bununla alakalı bir yazınızı görmüştüm. Enerji kalkanınızı genişletmek için sitedeki mantralara bakabilirsiniz imajine olarak da kendinizi güçlü bir çeperde görüp tüm olumsuzlukların size zarar vermek isteyen insanlara geri döndüğünü burada onların da zarar gördüğünü imajine edebilirsiniz enerji alanınız korunurken ayrıca da size zarar vermek isteyenlere bir nevi karşılık vermiş olursunuz tercihinize göre eğer varsa evinizde mavi mum ve beyaz mum kullanabilirsiniz, bilmiyorum pandül çalışmayı biliyor musunuz ama bovis scale diye bir enerji olayı var karşı tarafın enerjisini boşaltıp sonrasında geri enerji yükleyebiliyorsunuz bunu kendiniz için yapmanız önerimdir hem de daha güçlü olursunuz, diğer bir konu bağ kesmek için ise
buradaki linkten deneyebilirsiniz çalışmayı, çalışmanın zamanını şöyle söyleyebilirim ayın ilk iki günü (ocak ayı için ss takviminde) bu tarz çalışmalar için uygun değil takvime erişim açıldı mı emin değilim ama bir yerde bulmuştum oradaki zamana göre en uygun zaman psişik güç ve kendi şifalanmanız için 5 ocak pazar günü, öbür çalışmanız için 21 ocak-23 ocak arası uygundur zamanlamalara dikkat etmeniz büyülerinizin tutması açısından önemlidir ama unutmayın iş sizde bitiyor
kendi bağ kopartmalarımda uyguladığım bu ritüelden bağımsız
siyah mum, beyaz mum ve kırmızı ip ile bir çalışma var ipe niyet yükleyerek ( x kişisinin hayatımdan çıkmasını istiyorum/bağımı kopartmak istiyorum diyerek iki mumun dibine bağlayarak yukardaki ritüeli tekrar edebilir ya da sadece imajine edebilirsiniz siyah mumu çalışma sonunda toprağa beyaz mumu ise büyü işleyene kadar yanınızda taşırsanız etkisi artar, hiç bunlarla uğraşamam diyorsanız sadece imajine ediniz, bazen korkunç düşüncelerin esiri olabiliyoruz eğer imkanınız varsa biliyorsanız bir büyü analizi yapabilir/ ss birisinden yapmasını talep edebilirsiniz belki de her şey sizin içinizde bitiyordur. Umarım yardımcı olabilmişimdir sorunuz varsa severek cevaplarım

Merhaba esenlikler

Bu karabüyü den, ben çok korkuyorum, adı üzerinde abi karabüyü, yanım da birisi yapsa kaçarım ordan, tehlikeli işler, herkesin başında bir bela var, bazılarının başında daha fazla var, hangi birini öldürcen, öldürmeye kalksan dünyada adam kalmaz

Merhaba esenlikler

Kişinin Sizin hayatınıza etkilerini tanrıların etik anlayışla sorguladığınızda bu kişi ölmeyi hakediyor mu? Eğer siznin hayatınızı tehlikeye sokacak seviyede işlere kalkışıyorsa "kara" büyü yapmanıza bir sorun göremiyorum.

Eğer duygularınıza kapılıp kesin sonuçlar verdiğinizi düşünüyorsanız ölüm büyüsü yalmak yerine Koruyucu Demon'ınızdan yardım isteyebilir, auranızı programlayabilir ve kovma çalışması yapabilirsiniz. Ayriyeten işinizi sadece spiritüellikle çözmenize de gerek yok. Konuşarak, tartışarak, başkalarının yarımıyla, resmi yollarla ve son olarak fiziksel yollarla çözüm bulabilirsiniz.

Not: Büyünün karası, akı, grisi yoktur büyü büyüdür. Siz nasıl programlarsanız öyle gerçekleşir, karmik etkisi vb. yoktur. Kara ve ak gibi kavramlar aptal düşmanın k**la ve h**as gibi kovan zihnine ve kovan enerjisine bağlanmış büyü çeşitlerindeki türleridir, uzak durulması gerekir.

Kişinin Sizin hayatınıza etkilerini tanrıların etik anlayışla sorguladığınızda bu kişi ölmeyi hakediyor mu? Eğer siznin hayatınızı tehlikeye sokacak seviyede işlere kalkışıyorsa "kara" büyü yapmanıza bir sorun göremiyorum.

Eğer duygularınıza kapılıp kesin sonuçlar verdiğinizi düşünüyorsanız ölüm büyüsü yalmak yerine Koruyucu Demon'ınızdan yardım isteyebilir, auranızı programlayabilir ve kovma çalışması yapabilirsiniz. Ayriyeten işinizi sadece spiritüellikle çözmenize de gerek yok. Konuşarak, tartışarak, başkalarının yarımıyla, resmi yollarla ve son olarak fiziksel yollarla çözüm bulabilirsiniz.

Not: Büyünün karası, akı, grisi yoktur büyü büyüdür. Siz nasıl programlarsanız öyle gerçekleşir, karmik etkisi vb. yoktur. Kara ve ak gibi kavramlar aptal düşmanın k**la ve h**as gibi kovan zihnine ve kovan enerjisine bağlanmış büyü çeşitlerindeki türleridir, uzak durulması gerekir.

Pek derine inmek istemedim bu konuda fakat ben eski işimde gece çalışan birisiydim bu andropod bayan arkadaşları rahatsız ediyordu ve benim buna el atmam gerekiyordu ve ertesi gün it sürüsü gibi gelmeye başladılar ve bu sürekli oluyor dediğim gibi ve açıkcası ölmesi dünyaya bir fayda sağlar kim bilir böyle insanlar başka ne tür insanları mahvediyor
ben kendimi savunabiliyorum fakat savunmasız başka birilerine bunu yaptıklarında insanlara zarar verebiliyorlar ben sadece uğraşmak istemiyorum bu tür insanlarla
ve bu kişli ölse gitse hayatın her alanında böyle insanlar var illa ki karşımıza çıkıcaktır en azından diğer üyelerde bu tür insanlarla karşılaştığında ne tür çalışmalar ve büyüler yapabileceğini öğrenir sıradan bir şey için birine kimsenin ölüm büyüsü yapcağını sanmıyorum

Merhaba esenlikler

Mars retrosu bitene kadar hiç bir lanetleme çalışması yapmamalısınız yoksa size geri sekebilir ya da çalışmaz. Bunun yerine Lord Alastor'un ritüelini yapabilir ve kendisini davet edebilirsiniz. Lord Alastor sizi düşmanlarınızdan korumakla kalmaz, aynı zamanda da size zarar verenleri cezalandırır. Tabi eğer gerçekten cezalandırılmayı hak ediyorlarsa, buna sadece tanrılar karar verebilir.

ölmeyi hak eden birisi
Bu kadar ağır bir ithamda bulunmadan önce düşünmeni tavsiye ederim. Ölüm büyüsü yerine bağ koparma yapabilirsin, koruyucundan yardım isteyebilirsin. Mamafih bir canlının ölümünü bu kadar istemek hiç sağlıklı değil. Ne yaşadın da bunları söylüyorsun bilmiyorum, fikrimce kendi ruhunu temizlemeye odaklanmalısın. Sana zarar vermesi için açık kapı bırakmamalısın, eline koz vermemelisin. Bunları yaparsan zaten sana saldıramaz. Eğer gerçekten seni taciz ediyorsa, bunu hukuksal sürece taşıyabilirsin. Birçok çözüm yolu varken direkt ölmesini istemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Pek derine inmek istemedim bu konuda fakat ben eski işimde gece çalışan birisiydim bu andropod bayan arkadaşları rahatsız ediyordu ve benim buna el atmam gerekiyordu ve ertesi gün it sürüsü gibi gelmeye başladılar ve bu sürekli oluyor dediğim gibi ve açıkcası ölmesi dünyaya bir fayda sağlar kim bilir böyle insanlar başka ne tür insanları mahvediyor
ben kendimi savunabiliyorum fakat savunmasız başka birilerine bunu yaptıklarında insanlara zarar verebiliyorlar ben sadece uğraşmak istemiyorum bu tür insanlarla
ve bu kişli ölse gitse hayatın her alanında böyle insanlar var illa ki karşımıza çıkıcaktır en azından diğer üyelerde bu tür insanlarla karşılaştığında ne tür çalışmalar ve büyüler yapabileceğini öğrenir sıradan bir şey için birine kimsenin ölüm büyüsü yapcağını sanmıyorum
Durum buysa yap dediğim her şeyi siktir et.

Kara büyü vardır. Yüksek Rahibe Maxine Dietrich ve Yüksek Rahip HoodedCobra666 da bu sınıflandırmaları kullanır. Joy of Satanas'daki eski yazılarda denk gelebilirsiniz. Kara büyü gerçekten bilgisiz ve ruhaniyette deneyimsiz biri için felaket çağrısıdır; bundan dolayı da çok dikkat edilmelidir. Bunun gibi konularda karar alınmadan önce özellikle koruyucuya danışılmalı.

Kara büyü vardır. Yüksek Rahibe Maxine Dietrich ve Yüksek Rahip HoodedCobra666 da bu sınıflandırmaları kullanır. Joy of Satanas'daki eski yazılarda denk gelebilirsiniz. Kara büyü gerçekten bilgisiz ve ruhaniyette deneyimsiz biri için felaket çağrısıdır; bundan dolayı da çok dikkat edilmelidir. Bunun gibi konularda karar alınmadan önce özellikle koruyucuya danışılmalı.
HP'nin kara büyü olarak bahsetmesinin sebebi insanların daha kolay anlayabilmesi için. Normal bir büyü ile "kara" büyü arasındaki fark kullanılan enerji türü/rengi ve programlama. İstenilirse kara ve ak büyü demek yerine gri ve sarı büyü de denilebilir. Benim anlatmak istediğim literatürdeki kara büyü kelimesinin düşman büyü türevlerinden çıkması.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back