Türk olduğumuz için dilimize uygun güzel Türkçe isimler verilebilir. Yine de çocuğunuza ne isim vereceğiniz sizden ve eşinizden başkasını ilgilendirmeyecektir. kızınız Helen olsa da Gülayşe olsa da onu çok seveceksiniz, önemli olan da bu.Merhaba esenlikler
Sizce gelecekte çocuğumuza hangi ırk kökeninden isimler verebiliriz ? eğer bir gün baba olursam kızım olursa Helen oğlum olursa Hector koymayı düşünüyorum( kesin baba olamıcam )
Genel olarak Yunan kökenli isimler var aklımda
Bu daha çok siz ile eşiniz arasındaki bir karar olacaktır. Ben hiçbir zaman baba olamayacak olsamda çocuklarımın isimlerinin Türkçe olmasını isterdim.Merhaba esenlikler
Sizce gelecekte çocuğumuza hangi ırk kökeninden isimler verebiliriz ? eğer bir gün baba olursam kızım olursa Helen oğlum olursa Hector koymayı düşünüyorum( kesin baba olamıcam )
Genel olarak Yunan kökenli isimler var aklımda
Neden olamayacaksınız hocam özel değilseBu daha çok siz ile eşiniz arasındaki bir karar olacaktır. Ben hiçbir zaman baba olamayacak olsamda çocuklarımın isimlerinin Türkçe olmasını isterdim.
Neden baba olamıcakmışsınız ? bal gibide olursunuzBu daha çok siz ile eşiniz arasındaki bir karar olacaktır. Ben hiçbir zaman baba olamayacak olsamda çocuklarımın isimlerinin Türkçe olmasını isterdim.
Eşcinsellerin çocuklardaki eril-dişil dengesi için ebeveyn olması uygun değil.Neden olamayacaksınız hocam özel değilse
Eşcinsellerin bu tür ebeveynlik ilişkileri yapması doğru değil. Bunun yerine daha fazla ruhani pratik yapıp kendimizi geliştirmemiz daha uygun.Neden baba olamıcakmışsınız ? bal gibide olursunuz
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan