Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çocuklarımız için hangi isim kökeni daha iyi olur ?

Xaji

Member
Merhaba esenlikler
Sizce gelecekte çocuğumuza hangi ırk kökeninden isimler verebiliriz ? eğer bir gün baba olursam kızım olursa Helen oğlum olursa Hector koymayı düşünüyorum( kesin baba olamıcam :D )
Genel olarak Yunan kökenli isimler var aklımda

Merhaba esenlikler
Sizce gelecekte çocuğumuza hangi ırk kökeninden isimler verebiliriz ? eğer bir gün baba olursam kızım olursa Helen oğlum olursa Hector koymayı düşünüyorum( kesin baba olamıcam :D )
Türk olduğumuz için dilimize uygun güzel Türkçe isimler verilebilir. Yine de çocuğunuza ne isim vereceğiniz sizden ve eşinizden başkasını ilgilendirmeyecektir. kızınız Helen olsa da Gülayşe olsa da onu çok seveceksiniz, önemli olan da bu.

Merhaba esenlikler
Bu daha çok siz ile eşiniz arasındaki bir karar olacaktır. Ben hiçbir zaman baba olamayacak olsamda çocuklarımın isimlerinin Türkçe olmasını isterdim.

Bu daha çok siz ile eşiniz arasındaki bir karar olacaktır. Ben hiçbir zaman baba olamayacak olsamda çocuklarımın isimlerinin Türkçe olmasını isterdim.
Neden olamayacaksınız hocam özel değilse

Neden baba olamıcakmışsınız ? :mad: bal gibide olursunuz

Neden baba olamıcakmışsınız ? :mad: bal gibide olursunuz
Eşcinsellerin bu tür ebeveynlik ilişkileri yapması doğru değil. Bunun yerine daha fazla ruhani pratik yapıp kendimizi geliştirmemiz daha uygun.

Tek önerim şu olacaktır ki annenizin babanızın veya eşinizin annesinin babasının isim koymaya karışmasına İzin vermeyin. Hatta karışacaklarını düşünüyorsanız -eşiniz hariç- herkesten habersiz bir şekilde nüfüs müdürlüğüne gidip çocuğunuzun ismini yazdırın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back