Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Çeviri] Tanrılar Sizden Asla Vazgeçmeyecek: Hayatta İnişler ve Çıkışlar

Sonne

Moderator
Bu vaaz, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Bu hayatta çok sayıda başarısızlık, zorluk ve diğer birçok sorunla karşılaşılması çok sık rastlanan bir durumdur. Bunlar kişinin üzerinde ağırlık oluşturduğunda, kişi kendi hatalarının, yanlış hesaplamalarının veya yanılgılarının ağırlığıyla karşı karşıya kalabilir. Bu durum kişiye zarar verir ve kişinin ruhu daha karanlık bir hâle gelebilir.

Bu dünyada çoğu insan sizden vazgeçecektir. Bazıları vazgeçmeyebilir ama çoğu vazgeçecektir. Spiritüel Satanizm'de geçirdiğim yıllar boyunca, özellikle büyük zorluklarla karşılaştığımızda ya da büyük planların önünde oturduğumuzda, epeyce pes eden insanla karşılaştım. Ya da yol boyunca başka engeller, sabırsızlık ve benzeri şeyler söz konusu olabilirdi. Ben hâlâ tam tersine bu insanlardan “vazgeçmiş” değilim. Yollarına devam edeceklerine inanıyorum.

Bu, insanların ezici çoğunluğunun bu yolu seçtiği anlamına gelmiyor, seçmediler. Çoğu insan bu yolda ilerledi ve bunun sonucunda muazzam bir şekilde büyüdüler.

Ve bu insanlara bu yolu seçtikleri için teşekkür ediyorum, çünkü bu Tanrılara öykünmektir. Diğer insanlar eninde sonunda fikirlerini değiştirebilirler. Bu onlar için iyi olacak, zamanı gelecek, bundan eminim.

Evrimleştikçe doğal olarak yolumuzda pek çok hata yapabiliriz. Hayatın kendisi de öngörülebilir ya da daha az öngörülebilir her türlü sorunu üzerimize yığabilir. Yine de Spiritüel Satanizm ile ilgili en iyi durum, kişinin mecazi bir şekilde değil, gerçekten Tanrıların yanında olmasıdır. Tanrılar doğru yola girmemize yardımcı olmak için buradadırlar ve biz kendimizden vazgeçmediğimiz sürece onlar da bizden vazgeçmezler. Değişmeyi ve sorunlarımızdan kurtulmayı istememiz koşuluyla, neredeyse her türlü çıkmazdan kurtulmamıza yardımcı olacaklardır.

Elbette pek çok insan Tanrıları yalnızca karanlık zamanlarda hatırlar, onlara koşar ve bu böyle devam eder. Ancak iyi zamanlarda da Tanrıların her zaman orada olduğu bilincinden uzaklaşabilirler. Her iki durumda da kişi Tanrıların her zaman orada olduğunu eşit derecede hatırlamalı ve bu konuda asla şüpheye düşmemelidir.

Kişi daha yüksekte olduğunda, Tanrılara saygı göstermeli ve iyiliği onlar için kullanmalıdır; karanlık zamanlar geldiğinde ise Tanrılar size yardım etmek için yanınızdadır. Hayattaki iniş ve çıkışlara rağmen onlar için her zaman yapmam gerekeni yaptım. Bunlar doğaldır ve gelecektir ve tüm inişlerin yerini daha iyi zamanlar alacaktır ve tüm inişlerle kişi başa çıkabilecek ve yüzleşebilecektir. Dolayısıyla kişi korkunun kontrolü ele geçirmesine izin vermemelidir.

İniliyor ya da çıkılıyor olsun, kişi Tanrıları asla unutmamalıdır, çünkü yüksek anlarda Tanrıları hatırlamak ve çökmemek için onlara yakın kalmalı ve düşük anlarda da Tanrıların yardım elini aynı şekilde hatırlamalıdır. O el her iki durumda da aynı kalır, sevgi dolu ve boyun eğmez.

Başarısızlığa ya da karanlık zamanlara yabancı olmadığımı paylaşmak istiyorum. Muhtemelen birkaç tane yaşadım. Bunlar herkesin evrimleşebilmesi için gereklidir. Tanrısallaşma sürecinde hatasız bir geçiş beklentisi, kişinin beklemesi gereken bir şey değildir. Kişi hataların veya karanlık zamanların gelmeyeceğine dair yanlış inanca ne kadar çok alışırsa, kendini o kadar çok kandırır ve gerçeklik onu çürütür.

Bugün aşılmaz bir sorun gibi görünen şey, eğer Tanrılara inanır ve yolunuzda ilerlerseniz, eninde sonunda aşılacaktır. Bu biraz zaman alacaktır ama gerçekleşecektir. Aslında bu yolun büyük bir kısmı, başarılar ve zaferler dışında, denemeler ve sıkıntılarla geçmiştir. Bu yolda birincisi olmadan ikincisi gelmeyecektir.

Ama tüm bunlardan bir şey öğrendim: Tanrılar sizden asla vazgeçmeyecek. Bildiğim kadarıyla, kendinden vazgeçmeyen hiç kimseden vazgeçmediler. Kendinizden vazgeçtiğiniz zamanlarda bile, onlar orada toparlanmanızı bekliyor olacak ve size yardım edecekler.

Herhangi bir Spiritüel Satanistin zihninde bunun gerçekleşeceğine dair hiçbir şüphe olmamalıdır. Yolda büyüdükçe ve Yolda olduğunuzu ve Yolda yürüdüğünüzü gösterdikçe, bu gerçek hakkında asla şüphe duymamalısınız. Onların sevgisine ve takdirine dair güçlü bir kesinlik olmalıdır.

Tanrılar her zaman sizin için buradadır.

-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666

Bende bu gün bunu düşündüm, insan diyorki herşey biranda güllük gülistanlık olsa, hiç dert tasa olmasa hep mutlu olsa, gönlümüzce yatıp uyusak dinlensek, otursak gezsek, hergün çalışıyorum hiç tatilim yok yaz kış, birde çakışırken kafamı demire çarptım, biz bu dünyaya çile cekmeyemi geldik? kendi kendime soruyorum, bu dünyayı hayatı bu işleyişi anlamaya çalışıyorum. Dört dörtlük meditasyonlarımı yapsam, her gece TANRI ritüeli yapsam düzenli, belkide herşey değişecek, işte bunun için de azim gerekli.Hayat beni yoruyor

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back