Esenlikler.
Bir süre önce burada,
Kişisel Düşmanlar ve
Galiba Hayatım Tehlikede başlıklı iki adet gönderi paylaştım. Detayları merak ederseniz açıp okuyabilirsiniz, fakat ufak bir özet geçeyim:
Bir yaratık, hem bana hem de sevdiğim insana ölüm tehditleri yağdırıp arkamızdan inanılmaz iftiralar attı. Bu kertenkelenin beynindeki ve ruhundaki sıkıntılar yüzünden sevdiğim insana daha da bağlandım, o da bana bağlandı. Bu yaratık arkamızdan öyle iftiralar atmıştı ki ikimiz de başka insanların yüzüne bakamaz hale geldik. Ayrıca açık açık konuşayım, canımdan çok sevdiğim bir insan ölüm tehdidi alırken karşı tarafın sözde 'psikolojik sorunları' yüzünden ona karşı hiç bir eylemde bulunamamak erkeklik onurumu zedeliyordu. Halen daha sevdiğim kişinin kollarımda ağladığı günler aklıma geliyor ve kan beynime sıçrıyor. Birbirimizden başka kimsemiz olmadığı için de doğru düzgün harekete geçemiyorduk.
Ben bu gönderileri paylaştıktan sonra bir sürü SS kardeşim bana yardım etti. Hatta yehoFCKER kardeşim sağ olsun, aylarca ona yazdığım koca koca paragrafları okuyup bana elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı. Bu süre zarfında artık duruma katlanamadığım için, daha önce hiç böyle bir şey yapacağımı düşünmesem de karşı taraf için hayatı zehir edecek çalışmalara başladım. Bazen bana zarar verdiğini hissetsem bile
Energy Ripping yaptım, Lord Andras'a saatlerce ritüeller yaptım, RTR sonrası element invoke edip bunları malum tipe yönlendirdim ve tabi ki Standart Yıkım Ritüeli yaptım.
Standart Ritüel sırasında Babamızdan ve Tanrılardan bu tarz konularda yardım isteyebilirsiniz, fakat Yıkım Ritüeli esnasında içinizdeki nefreti açığa çıkarırsınız ve Tanrılar sizin için bu yıkıcı gücü yönlendirir. Ben Yıkım Ritüelini yaptığımda hüngür hüngür ağlıyordum, zaten bu hissi bir kez yaşayınca ritüelin gücünü az çok sezebiliyorsunuz.
Şimdi sorunuzu cevaplayayım, bunda benim yaptığım diğer çalışmaların da etkisi olabilir fakat yine de karşı tarafın başına gelen şeyleri sıralayayım:
- Akli dengesini daha da yitirmeye başladı.
- Bir kaç kez intihar etmeyi denedi (Bu durum, karşı taraf bizi suçladığı için az kalsın bizim de başımızı yakacaktı).
- Çevresindeki herkesin nefretini kazandı ve bel bağlayabileceği kimse kalmadı.
- Bildiğiniz toplum içinde linç edildi.
- Tüm bunların sonucu olarak ailesinin evine taşınmak zorunda kaldı, bildiğim kadarıyla ailesi de kendisini toplum içine çıkarmıyor.
Bakın, bu şahıs bana gerçekten hayatımı zehir etti. Sevdiğim insan da, ben de halen ara sıra bunun acısını çekiyoruz. Ben bu tarz şeyleri ya hukuki yollarla, ya da fiziksel yöntemlerle halletmeyi savunurdum fakat benim durumumda Tanrılardan başka yardım isteyebileceğim kimse yoktu. Hukuki yollarla hallolsaydı bu iş kökten çözülür müydü bilmiyorum, fakat Tanrılar sayesinde karşı taraf hak ettiğini buldu ve iş kökten çözüldü diyebilirim. Sonuçta hiç kimse, özellikle de hiç bir kanca burunlu y*hudi Şeytana kanıyla adanmış bir Sataniste böyle
d a v r a n a m a z. Bu durumda hepimiz benim yaptığımı yapardı, çünkü karşı taraf kendini bir şekilde dokunulmaz kılmayı başarmış.
Şunu demeye getiriyorum, eğer siz de cidden böyle bir durumdaysanız benim gibi düzenli olarak karşı tarafa ruhani olarak saldırabilirsiniz. Sonuçları yazdım, intihar etmeyi deneyip günlerce komaya girmek inanılmaz büyük ve hak edilmiş bir ceza. Fakat sadece size 2-3 kötü söz söyledi, zorbalık yaptı gibi şeyler yüzünden de bu kadar ağır bir şekilde cezalandırılmayı yalnızca y*hudiler hak eder.
Ben sadece tek bir kişi üzerinde bunu kullandığım için diğer türlüsünü bilemeyeceğim, ama muhtemelen Standart Yıkım Ritüeli ve diğer çalışmalar yapılan kişiye göre bir kalıba girip o kişiye özel bir cezaya dönüşüyordur. Mesela benim başıma bela olan kertenkele fena cezalandırıldı, fakat sizin düşmanınız bambaşka bir şekilde cezalandırılabilir. Bu yüzden benim yazdığım şeyler, o kişiden ne kadar nefret ediyorsanız edin iştahınızı açmasın. Çünkü muhtemelen sizin düşmanınız, içinde bulunduğu duruma göre bir ceza alacak. Bunu da yalnızca siz, içinde bulunduğunuz durumu derince analiz ederek öğrenebilir/tahmin yürütebilirsiniz.
Ayrıca tekrar söyleyeyim, kimse bir Sataniste yamuk yapamaz. Böyle şeyleri yeni çağcı kanca burunluların istediği gibi tozpembe görüp kara büyü yapmaktan çekinmeyin. Eğer benim gibi korkunç bir durumdaysanız da gününüzün belli bir vaktini çalışmalarınıza ayırıp karşı tarafa saldırın. Bunu bazıları zaman kaybı olarak görebilir fakat eğer bu çalışmaları yapmamış olsaydım şuan çok ama çok daha kötü bir durumda olabilir, belki de sevdiğim insana zarar geldiğini görmek zorunda kalabilirdim. Yersiz merhamete gerek yok, bırakın karşı taraf cezasını çeksin; her şeyini kaybetsin, bir yerlerini kırsın ve gerekiyorsa da geberip gitsin.
İyi geceler.
Kayre Şeytan!
Kayre Andras!