Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Çeviri] Oyalanma Vakti Doldu - Kahramanlara İhtiyaç Var

Maelstorm

Member
Bu vaaz, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Herkese esenlikler,

Gördüğünüz üzere Zeus’un Tapınağı’ndaki büyük değişiklikler devam ediyor - güncellemeler ve diğer her şey. Bunlar sonuçlandırılacak ve Zeus’un Tapınağı tamamlanmış olacak.

Yukarıdakilerden bağımsız olarak, bazı oldukça ciddi kararlar aldım. ZT’nin büyük bir güçlendirmeyi hak ettiğine ve bunu yapacağımıza karar verdim.

Birçok insanın henüz doğrudan bir teşvik görmediğini anladığım için, hepsini doğrudan uygulanabilir hâle getirecek bir şey yapmaya karar verdim. İnsanların doğrudan kanıt görmek istediklerini biliyorum. Osiris'in Salonu'nda, Kutsal Ritüel bölümünde bazı güncellemeler yaptık - bunlar nihai silahlar ve inkar edilemeyecek en gerçek güç biçimleridir.

Bunların herkes için olmadığını kesinlikle anlıyorum. Ancak buradaki çağrı, gerekli büyük hamleleri yapabilenler içindir. Ben bunların çoğunu daha önce yaptım; ancak başkaları da bu göreve katılmalıdır.

Yaşam Uzatma Meditasyonları ve diğer güçlü bilgiler gibi şeyler orada ortaya çıkacaktır. Hayır, burası için önemli bir şey feda etmeyenler bunu kendiliğinden hak etmiyorlar; bunu yapanlar, sıradan âlemin tamamıyla dışında olan bazı bilgilere sahip olacaklar. Ve yakın gelecekte, uzun zamandır beklenen bir şey olacak.

Bunun acı verici olabileceğinin farkındayım. Kendimizden daha büyük şeyler inşa etmek zorunda kaldığımızda gerçeklik oldukça acı vericidir. Artık sadece oturup Altın Çağ'ın gerçekten inşa edenlere ve belirli kahramanca görevleri yapmak isteyen insanlara ihtiyaç duyacağını anlatmaya çalışmam mümkün değil. Bunun herkes için olmayabileceğini anlıyorum, ancak belirli yeteneklere sahip olanlar harekete geçmelidir; eğer yetenek varsa, Tanrılar tarafından iyi düşünülmüş nedenlerle oradadır.

Bunun arkasındaki düşünce basittir: ZT’ye maddi yaşam verenler, en üst düzey seviyede olan ve sadece seçilmiş varlıkların, Tanrıların ve diğerlerinin ellerinde bulunan bazı bilgileri zamanı geldiğinde alacaklardır.

Ancak bu süreç ortalama bir insanın onlarca yıl boyunca oyalanabileceği bir süreç olduğundan, bunun hızlandırılmasına izin veriyorum. Bu herkesin özgür iradesine bağlıdır. Yaptığım şeyi yapmayı ben seçtim, kimse beni zorlamadı.

Benim adıma oyalanma dönemi sona ermiştir; ZT “gerçekleşmesi gereken” bir aşamadadır. Bu konularda ne kadar uzun süre oyalanırsak, bu ne Tanrılar için ne de kendimiz için iyi olur. Bunu anlamayanlar da daha sonra, büyüklüğün nihayet yayıldığını ve amaçlara nihayet ulaşıldığını gördüklerinde anlayacaklardır. Size de muazzam bir şekilde yardım edilecektir.

ZT’yi güçlendirmeyi ve Tanrıların amaçlarına ulaşılmasına işlevsel olarak yardımcı olmayı seçmeye hazır olan bireyleri, kendilerine sağlanacak bilgilerle yaşayan süper varlıklara dönüştüreceğim. Çünkü siz ilerledikçe burası da başarılı olacaktır.

Eğer bu yolu seçenler olursa, o zaman harika. Gelecekte bakabileceğimiz harikulade bir geleceğimiz olacak. Hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Hepimiz sınırlamalarımızın üstesinden gelmeliyiz ki bu, sadece bize yardımcı olmakla kalmayıp yeryüzündeki Zeus’un Tapınağı’nı da sağlamlaştıracaktır. Bunu yapmayan olursa Tanrıların önünde sorumlu tutulmayacağım, bunun gerçekleşmesi için şimdiden kaldırabileceğimden 100 kat fazlasını yaptım.

Büyük oyuncuların ortaya çıkma ve büyük şeylerle ödüllendirilme zamanı geldi. Büyük olun, büyüklüğü alın. Evet, bunun herkes için mümkün olmadığının farkındayım; ancak bu insanlar için doğrudan uygulanabilir olmadıkça, hiçbir şey gelmeyecektir. Konuşmak görevimizi tamamlamamıza yardımcı olmayacaktır. Eylemler yardımcı olacaktır.

Tanrılar tarafından burası için belirlenen amaçlar ve bunun gerekliliğinin tarihselliği büyüktür. Bunu herhangi bir birey için sınırlayamam ve büyük hamleleri yapabilecek belirli bireyler bunları yapmak zorundadır.

Bu başarı ve kazanımın dışında başka bir seçenek yok. Diğer tüm potansiyel yollardan geçtim ve şunu anladım ki, ya kilometrelerce yol kat edecek ve burası için gerekli olan Büyük Varlıklar olacak bazı insanlar olacak ya da hiçbir şey olmayacak.

Bu başarı maddi olarak garanti altına alındığında, bu şeylerin çoğunun ya tam olarak elde edilmesi mümkün olmayacak ya da direkt elde edilmesi imkansız hâle gelecektir. Herkes Osiris’in Salonu'yla ilgili bu bölüme göz atmaya davetlidir ve işe koyulmalıyız; geri kalan her şey boş ayrıntılar ve boş gürültüden ibarettir.

Zaman aralığı sonsuza kadar sürmeyecektir çünkü artık bu şeylerin gerçekleşmesi gerekmektedir. Bu benim tarafımdan değil, zaman ve tarihsel gereklilikler tarafından dayatılmaktadır.

Zafer tacını hak edenlere bu fırsatları verdikten sonra, başkalarının yapmayacağı şeylerden Tanrıların önünde sorumlu tutulmayacağım.

Yakında yeni Tanrı Ritüelleri geliyor. İnsanların harekete geçmesi ve bunu anlaması çok önemli. Bu kişisel bir şey de değil. Sadece oyalanma zamanı sona erdi. Yücelik için yürüyenler, onu almalıdır.

-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back