Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çakralar

Çakralarınızı yeterince hissetmiyor iseniz yeterli farkındalık düzeyinde olmayabilirsiniz, pratikleri günbegün yapmaya devam edin. Çakralarınızın sitede anlatılan konumlarında enerjisel yoğunluğu hissetmeniz gerek. belirli bir süre yaptıktan sonra emin olacağınız düzeyde yüksek bir enerjiyi hissedersiniz. 40 günlük programı tavsiye ederim.
Esenlikler.

Çakralarınızı yeterince hissetmiyor iseniz yeterli farkındalık düzeyinde olmayabilirsiniz, pratikleri günbegün yapmaya devam edin. Çakralarınızın sitede anlatılan konumlarında enerjisel yoğunluğu hissetmeniz gerek. belirli bir süre yaptıktan sonra emin olacağınız düzeyde yüksek bir enerjiyi hissedersiniz. 40 günlük programı tavsiye ederim.
Esenlikler.
Çakralarımı oldukça iyi şekilde hissediyorum aslında tam tersine. Döndürme sırasında oldukça yoğun titreşimler hissediyorum. Bazen gün içinde de çakralarımın kendi kendilerini döndüğünü hissediyorum.

Bir ağrı hissi yoksa çakralarınız sıkıntısız çalışıyor demektir, ağrı var ise de çalışmayla zaman içinde düzelir. Yolumuz Babanın yolu olsun. Esenlikler dilerim. ^^

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back