Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ölümden korkuyorum

anonymous042

Member
Sonuçta nereye gidicez napıcaz neyin ne olduğundan emin bile değiliz. bunları düşünüp kafayı yiyorum. ya kötü şeyler olursa eziyet acı çekersem , hapsedilirsem vs. ve hatta en kötüsü öldükten sonra sevdiklerimizi göremiyicez onlarla aynı yerde olamıyıcaz. şaka bir yana ölümün her türlüsü çok kötü. Cidden iyice kafayı yiyorum. Ve hatta ya yanlış yoldaysam diye düşünüp triplere giriyorum.

Dostum kendini boşuna strese ve düşünceye sokuyorsun ilk olarak öteki hayat yerine şuan ki yaşamına odaklan sana bildiğim tek bir gerçeği söyliyim onunda diğer dinlerin yalan olduğu o zamanlarda bile insanları kandırırlardı askerlere derlerdi eeee işte siz cennette en iyi kadınlara sahip olacaksınız 70 tane huri olacak şuanda bile okullarda çocukların beyni yıkanıyor aptal olan da inanıyor işte hadi çocukları anlıyorum ama 40 yaşına gelmiş adam yani hiç mi sorgulamadın be adam açıkçası bunların dini gerçek olsaydı bile yine inanmazdım itaat etmezdim bırak yanayım demek ki insanoğlu allahtan çok daha zeki ve yaratıcı en kötü ihtimal SS liğin gerçek olmadığını düşünelim gideceğin yer sonsuz karanlık olur ben bir Tanrı ile konuşmadım ve görmedim de fakat yüce Thoth un yardım ettiğini hissettim bu yüzden gelişip öğrenmeye çalışıyoruz iletişim kurmaya çalışıyoruz bence bir kaç hafta bunlardan uzak dur hayatını yaşa sonra karar ver hangi yoldan gideceğine

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back