Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çakra Açma Sırası Hakkında

Bengi

New member
Esenlikler;
Uzun zaman sonra tekrardan meditasyonlara başlamaya karar verdim. 40 günlük meditasyonu uygulayacağım. Ancak ingilizce bölümünde gezinirken doğruluğundan emin olmadığım farklı bir bilgi okudum.

3. göz için meditasyon yaptıktan sonra taç çakrasını değil de 6. çakra meditasyonuna geçin yazıyordu. İlk 40 günlük meditasyonu yaptığımda 3. gözden sonra taç çakrasını yaptım, en son bütün ana çakralarımı açtıktan sonra 6. çakramı açmıştım.

Ben hangisini yapmalıyım? Eğer ikisi de yanlışsa doğru olan nedir?

Vakit ayırıp okuduğunuz/cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

Esenlikler,

40 günlük programı talimatlara uygun yaptıysanız, TÇM içinde yukarıdan aşağıya inebilirsiniz. Yani Taç -> Altıncı -> Boğaz -> Kalp -> Güneş -> Sakral -> Kök sırasında.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

40 günlük programı talimatlara uygun yaptıysanız, TÇM içinde yukarıdan aşağıya inebilirsiniz. Yani Taç -> Altıncı -> Boğaz -> Kalp -> Güneş -> Sakral -> Kök sırasında.

İyi akşamlar.

Bright Truth, Esbat arınmasıyla ilgili, ayın 1 de gece başladım, ertesi gün çok yorgun olduğumda uyukalmışım yapamadım, ama dün devam ettim. Tmm runlerde 1 gün atlamak bişey olmuyor 48 saat geçerse etkisi kaybediyor demiştiniz. Bu esbat arınmasıyla ilgili olduğundan bunda da geçerlimi acaba? Devam edeyimmi?

Perla said:
Bright Truth, Esbat arınmasıyla ilgili, ayın 1 de gece başladım, ertesi gün çok yorgun olduğumda uyukalmışım yapamadım, ama dün devam ettim. Tmm runlerde 1 gün atlamak bişey olmuyor 48 saat geçerse etkisi kaybediyor demiştiniz. Bu esbat arınmasıyla ilgili olduğundan bunda da geçerlimi acaba? Devam edeyimmi?

Esenlikler,

Büyük bir problem çıkaracağını sanmıyorum. İyi kötü tamamlamanız daha iyi olabilir. 30 Nisan'da Beltane var, tekrar yaparsınız en kötü.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back