Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çakışan çalışma zamanlaması

unforgiven

Member
Thersthara said:
Esenlikler,

Önümdeki büyü takvimim oldukça dolu fakat çok güzel tarihler olması nedeniyle eklemek istediğim büyüler var.

Şimdi forumlarda okuduğum kadarıyla 2 alakasız kare birbirinin etkisini düşürürmüş. Fakat aynı veya benzer amaçlar ile yapıldığı zaman birbirlerini söndürmediklerini de biliyorum. Peki bir kare ile uğraşırken 40 günlük bir büyü yapsak yine aynı anda olduğu için etkisini azaltır mı?

Aynı anda iki kare yapıyorum şu anda, Jupiter ve Güneş karesi. İkisi de doğum haritam üzerine yaptığım kareler, bu nedenle ikisinin de enerjisi birbirlerini söndürmüyorlar.

Fakat 2 hafta sonra 15 nisan tarihinde Aşk ile alakalı bir 40 günlük bir çalışma yapmak istiyorum ve bu tarihler çakıştığı için çalışmlar nasıl etki eder bilemiyorum. Görüşleriniz ve fikirleriniz nelerdir? Aynı anda farklı bir amaç için kare yaparken yine farklı bir amaç için büyü yaparsam birbirlerini söndürürler mi?
Esenlikler,

Büyük ihtimalle enerjiler azalacaktır. Daha fazla etki için biraz daha sabredip, farklı zamanlarda yapmanızı tavsiye ederim. Fakat ruhunuz yeterince güçlüyse etkiyi yine de çok güzel alabilirsiniz.

İyi günler.

Esenlikler,

Tam olarak nerede geçti? Ben çünkü hatırlamıyorum. Bildiğim kadarıyla enerjiler düzgün programlanıp arada 1 saat bırakıldıktan sonra bir sorun çıkmaz, ancak Yüksek Rahip veya başka gelişmiş üyeler bir şey dediyse bilmek isterim.

İyi akşamlar.

Thersthara said:
Slyscorpion isimli bir kullanıcı bahsetmişti, Linki bu: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?p=182144#p182144

Tabi ne kadar doğru bilemem. Doğrusu umarım yanlıştır, heves ettiğim çok fazla çalışmam bulunmakta.

Esenlikler,

Anladım, teşekkürler. Ancak kişisel görüşüm, kişiden kişiye değişebileceği yönünde. Bir keresinde 3 farklı amaç için 3 farklı kare yapıp her birinden de güzel sonuçlar almıştım. Tabii ki herkeste aynı olacağını iddia edemem.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back