Xerxes547
Member
Ben sizin dostunuzum neden bana yardım eli uzatmıyorsunuz, Aşırı kötü bir durumdayım. İçimde anlamlandıramadım bir acı ve keder var napmalıyım bana yardım edin, forumdaki kadınları anladım belirli olaylar yüzünden benden pek haz etmiyorlar. ama siz neden yardım etmiyorsunuz? Günden güne içimdeki ateş daha da harlıyor çok kötü bir duruma geliyorum napmalıyım? Büyü yarıda bırakırsam çok mu kötü olur biryerde okumuştum.bu kötü olma olayı ilk 20 günde yoktu son birkaç gündür kötüye gidiyorum nefes alamayacak haldeyim,bu olaylar gece vardiyasında pazar günü başladı onu bir arkadaşımla baya sohbet ederken içli dışlı gördüm.
Bir kaç dk sonra fenalaştım müdürden izin alıp önce lavaboya sonra vardiyadan çıktım. O gündür bugündür kötüye gidiyorum, özelikle boş kaldım da aklıma geliyor büyü tersimi işledi acaba? napmalıyım lütfen yardım edin eskisi gibi forumlarda görmezsiniz beni çürüyorum hiç kimsenin umrunda değilim nasıl yol haritası çizeceğimi bilmiyorum. Adminlerden bu konu hakkında yardım istediğimde mesajımı onaylamıyorlar.kıza açıl felan derseniz maalesef türkiyede mobing kültürü var. ben bunu kaldıramam sonum galiba beli, bu sarmalı bir türlü kıramıyorum. bana detaylı bir şekilde yardımcı olun çürüyorum dayanıcak mecalim kalmadı.
Esenliklerle
Bir kaç dk sonra fenalaştım müdürden izin alıp önce lavaboya sonra vardiyadan çıktım. O gündür bugündür kötüye gidiyorum, özelikle boş kaldım da aklıma geliyor büyü tersimi işledi acaba? napmalıyım lütfen yardım edin eskisi gibi forumlarda görmezsiniz beni çürüyorum hiç kimsenin umrunda değilim nasıl yol haritası çizeceğimi bilmiyorum. Adminlerden bu konu hakkında yardım istediğimde mesajımı onaylamıyorlar.kıza açıl felan derseniz maalesef türkiyede mobing kültürü var. ben bunu kaldıramam sonum galiba beli, bu sarmalı bir türlü kıramıyorum. bana detaylı bir şekilde yardımcı olun çürüyorum dayanıcak mecalim kalmadı.
Esenliklerle