Xaji
Member
Öncelikle özür dileyerek başlamak istiyorum çünkü belki konu dışı bir yazı olacak ama bu sevinçimi sizinle paylaşmak istedim. Bu, büyük bir hayalimdi çünkü uzun zamandır çocukluktan beri Myrmidon zırhı giymek istemiştim hep. bu mümkün olmadı benim için, fakat Centurion zırhı giymeyi başardım. Daha önce sadece miğfer vardı ama bu sefer sonunda tam set yapabildim. Belki komik gelebilir ama o kıyafetlerle daha rahat hissettim. Ne kadar kafamda bir kaskın 2-3 katı ağırlığında bir miğfer olsa da benim için çok güzel bir deneyimdi. Hatta geceleyin balkona çıktığımda, yağmur yağarken, o yağmur damlacıklarının üzerime gelip demire düşmesi, o hissiyat ve ses çok güzeldi gerçekten. Umarım karşı komşu beni o halde görmemiştir
. Ayrıca Romalı zırhlarında ve miğferlerinde semboller bulunur bu miğfer, yüzbaşıyı temsil ediyordu, yanlış bilmiyorsam. Bu da ufak bir anıydı, anlatmak istedim. Teşekkür ederim.
Soruma gelecek olursak, Romalıların arasında söylenen Tanrı isimlerinden biri olan Jüpiter, babamızı mı simgeler, yani Zeus anlamına mı gelir?
Soruma gelecek olursak, Romalıların arasında söylenen Tanrı isimlerinden biri olan Jüpiter, babamızı mı simgeler, yani Zeus anlamına mı gelir?