Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yorumlamama yardım edin.

PlatonFX

New member
Esenlikler, Lord Thotu'un gücü ritüelini yapıp uyuduktan sonra rüyamda 2. kez Lord Thoth u gördüm. İlk gördüğümde "Lord Thoth, sen misin?" demiştim o da "Evet." demişti ve burda kesilmişti rüya. Dün akşam ritüelimi yaptım ve uyudum. Bir anda rüyamda Lord Thoth belirdi. Yanına gittim heyecanlı bir şekilde "Lord Thoth!" dedim, o da bana "Bizi Boşverin..." dedi peşinden koştum " Nasıl yani?, bu ne demek?" dedim. Fakat o yok oldu.
Sadece bir rüya diyip geçmeli miyim? Yorumlamaya kalktığımda elimden hiçbir şey gelmedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Esenlikler, Lord Thotu'un gücü ritüelini yapıp uyuduktan sonra rüyamda 2. kez Lord Thoth u gördüm. İlk gördüğümde "Lord Thoth, sen misin?" demiştim o da "Evet." demişti ve burda kesilmişti rüya. Dün akşam ritüelimi yaptım ve uyudum. Bir anda rüyamda Lord Thoth belirdi. Yanına gittim heyecanlı bir şekilde "Lord Thoth!" dedim, o da bana "Bizi Boşverin..." dedi peşinden koştum " Nasıl yani?, bu ne demek?" dedim. Fakat o yok oldu.
Sadece bir rüya diyip geçmeli miyim? Yorumlamaya kalktığımda elimden hiçbir şey gelmedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Neden biz TANRILARI hep rüyamızda görecez, ne olur bir kezde gerçekten görsek, niye göremiyoruz siz ne zamandır ritüel yapıyorsunuz neden Lord Thoth göremiyorsunuz?

Neden biz TANRILARI hep rüyamızda görecez, ne olur bir kezde gerçekten görsek, niye göremiyoruz siz ne zamandır ritüel yapıyorsunuz neden Lord Thoth göremiyorsunuz?
Yeteri kadar gelişmiş olmadığı için bahsettiğiniz durum söz konusu değil. Yeteri kadar gelişmiş kişiler Tanrı/çalar ile görüşebilir, iletişim kurabilir.

Sorunuzu tam anlamıyla anlayabilmiş değilim. Anladığıma şöyle cevap verebilirim: 1- Nasıl ki siz bir kara canlısı olarak suda yaşamanızın absürt olduğunu düşünüyorsanız. Yüksek enerji düzeyindeki (bu gücü "Tanrı" kelimesindende anlayabilirsiniz) bir varlığın insani enerji düzeyine inmesinin de ne kadar absürt bir fikir olduğunu anlayabilirsiniz. 2- Koskoca Lord Thoth'un bize olan insanlığa olan yardımlarını geçtim bir de ayağıma mı çağıracağım? Tanrılar y*hudi dinlerindeki, "melek" tasvirindeki köleler değildir. Tanrılar adı üstünde TANRIDIR.

Hangi meditasyonları yapıyorsunuz?

Sorunuzu tam anlamıyla anlayabilmiş değilim. Anladığıma şöyle cevap verebilirim: 1- Nasıl ki siz bir kara canlısı olarak suda yaşamanızın absürt olduğunu düşünüyorsanız. Yüksek enerji düzeyindeki (bu gücü "Tanrı" kelimesindende anlayabilirsiniz) bir varlığın insani enerji düzeyine inmesinin de ne kadar absürt bir fikir olduğunu anlayabilirsiniz. 2- Koskoca Lord Thoth'un bize olan insanlığa olan yardımlarını geçtim bir de ayağıma mı çağıracağım? Tanrılar y*hudi dinlerindeki, "melek" tasvirindeki köleler değildir. Tanrılar adı üstünde TANRIDIR.
Burada ayağa çağırmak terimini bir tanrı/ça davet etmek olarak değil; dünyaya gel, bana görün, yüz yüze konuşuruz tarzı bir düşünce yapısını eleştirmek için kullandım.

Esenlikler. Ben bunun bir rüya olduğunu ve endişelenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bilinçaltınızda yatan bir şeyin yansıması da olabilir bilmiyorum.

Bilinçaltınızın bir yansıması gibi duruyor.

Hangi meditasyonları yapıyorsunuz?
5 dk gözler kapalı 5 dk gözler açık boşluk meditasyonu aura temizleme çakralari temizleme 16 rrrrraaaauuummmm auraya 7 şer her bir cakraya raum titretiyorum ondan sonra Satanik mavi soluyorum enerji yükseltme koruma Aurasi 10 algiz 10 xivax 10 sowillo 10 ansuz aura koruma Birde Tanrı ritüeli yapıyordumki başımıza bela geldi, herşey altüst oldu

Bazıları bana öğüt veriyor,TANRILAR sana neden yardım etsin, o halde biz niye TANRI ritüeli yapıyoruz,bazı insanın derdi fazla olur, bazı insan hayatta çok ezilmiştir isyankâr olmuştur, hayata dair umudu bitmiştir, Tanrılar bizim bu halimizi görüyor, diyorsunuzki onlar dünya ya gelemezler boyut farkı vs , bize nasıl yardım edecekler o halde, ben adanmadan önce bana kim yardım ediyordu peki, bazen işlerin iyi gittiği oluyordu ozaman Tanrıları bilmiyordum, ozaman kim yardım ediyordu, bilmiyorum kafam karma karışık

bilinçaltı olduğunu düşünüyorum. enerji okumalarında veya spritüelde gelişirseniz eminim bilinçaltını ve enerjiyi ayırt edebileceksinizdir. enerji okumalarına odaklanın bu sayede bu rüyaları da anlayabilirsiniz.

herkese günaydın bazı konular var insan kendi üstesinden gelir, bazı konularda var doğa yasaları vs devreye girer insan birşey yapamaz, örneğin ben hava şartlarına karşı birşey yapamam, bazı olaylarda böyledir zincirleme gelişir sonuç sonuçu doğurur, şimdi şuraya gelecem, ben uygulamalarımı elimden geldiğince yaptığım halde, Tanrılardan hiç bir ses seda yok, bu kadar uğraşa karşı insanın ümidi kırılıyor bir noktadan sonra, insan açık konuşayım yok böyle birşey diyor, heleki yüksek rahibin bu son vaazları bende travma yarattı, teslisi çalmışlar, iyide ozaman bunun ucu açık herşey değişebilir, ana kaideler diye birşey yok, Şeytana tapadabiliriz secdede edebiliriz, kulda olabiliriz zaten kul köleyiz yalvarıyoruz ondan istiyoruz ritüeller yapıyoruz, ismini büyük harflerle yazıyoruz, Şeytan diyor ki beni takip etmeyenler çok pişman olacak bu bir nevi tehdit, bilinçaltına yapılmış bir tehdit, o kadar bilgili olduğunuzu iddia ediyorsunuz, bunun tehdit olduğunu anlamıyormusunuz, ben 1 yıldır buradayım o kadar meditasyonlar yaptım tamam meditasyonlar benim doğal enerji güçlerim Tanrılarla bir alakaları yok, meditasyonun bir işe yaradığıda yok aslında ancak insana odaklanmayı sağlıyor başka da birşeye yaramıyor, koruma Aurasi vs önceden koruma yapmıyordum kim koruyordu beni, adanan insan Tanrıların korumasına girer diyorlar, ben birşey görmedim hala sürünüyoruz hala sürünüyoruz bunları dürüstlükle yazdım, yüksek rahibin son vaazları ve son yaşadıklarim beni tekrar çelişkiye düşürdü

Şeytana tapadabiliriz secdede edebiliriz, kulda olabiliriz zaten kul köleyiz yalvarıyoruz ondan istiyoruz ritüeller yapıyoruz, ismini büyük harflerle yazıyoruz,
Siz, Müslüman zihniyetiyle hareket ediyorsunuz; tek farkınız "Allah" yerine "Şeytan" demeniz ve beklentilerinizi buna göre şekillendirmeniz.

İslam’da rüzgarın Allah tarafından üflendiği, yağmuru yağdıranın Allah olduğu, bir şeyin iyi ya da kötü gitmesinin doğrudan Allah’ın iradesiyle gerçekleştiği söylenir. Allah’a kul köle olup beş vakit namaz kılarsanız, yalvarırsanız, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan hayatınızın yolunda gideceği anlatılır. Bu yüzden insanlar kendileri için hiçbir şey yapmaz, sadece Allah’a bel bağlarlar.

Siz de aslında aynısını yapıyorsunuz, fakat Allah yerine Şeytan diyorsunuz. Bir şey iyi ya da kötü giderse, bunun Şeytan’dan kaynaklandığını sanıyorsunuz. Hayatınız kötüye gittiğinde, sebebinin Şeytan olduğunu düşünüyor ve ona yalvarıyorsunuz. Kendinizi köle ilan ediyorsunuz. Meditasyon yapıyorsunuz ama bunu neden yaptığınızı sorgulamıyorsunuz bile; tıpkı Müslümanların neden namaz kıldıklarını düşünmemeleri gibi.

Bir baba, çocuğunun güçlü ve bağımsız bir birey olması için ona her zaman müdahale etmez. Çocuk yürürken tökezleyip düştüğünde, eğer baba her seferinde onu kaldırırsa, çocuk kendi başına ayağa kalkmayı öğrenemez. Zorluklarla başa çıkma becerisi gelişmez ve sürekli babasına bağımlı hâle gelir. Hatta bir süre sonra, kendi dikkatsizliği veya dış etkenler nedeniyle düşse bile suçu babasına atabilir.

Bu noktada baba, ebeveynlik görevinde başarısız olmuş olur ve çocuk hiçbir zaman yetkin bir birey olamaz. Bu yüzden bilinçli bir baba, çocuğunun düşmesine ve zorluklarla karşılaşmasına izin verir. Müdahale edebileceği durumlarda bile, çocuğun deneyim kazanması için geri durur. Çünkü asıl hedef, çocuğun kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi ve hayatındaki engelleri tek başına aşabilmesidir.

Şeytan’ın istediği de budur. O, insanların zorlukları aşarak gelişmesini, kendi yollarını çizmelerini ve bu yolda güçlü bir şekilde ilerlemelerini ister. Şeytan, sizin kul köle olmanızı, Müslümanların Allah’a yalvardığı gibi kendisine ritüellerle yalvarmanızı istemez. Aksine, kendi gücünüzü keşfetmenizi ve dışarıdan birine bağımlı olmadan yaşamınızı şekillendirmenizi ister.

Elbette, tıpkı bilinçli bir baba gibi, Şeytan da ekstrem durumlara müdahale eder. Bir baba, çocuğunun ölümüne izin vermez ve gerçekten başa çıkamayacağı engeller karşısında ona destek olur. Fakat siz, hayatınızdaki her şeyi Şeytan’dan bekliyorsunuz. Yaptığınız ve yapacağınız her şeyi onun yönlendirmesi gerektiğini sanıyorsunuz.

Aptal Müslümanların Allah’a yalvarıp köle olması, aptal Hristiyanların İsa’ya yalvarıp köle olması, kendileri için hiçbir şey yapmamaları ve hayatlarının tamamen dışsal bir gücün iradesine bağlı olduğunu sanmaları… Kötü bir şey olduğunda “Allah/İsa bilir, bildiği vardır” diyerek kaderlerine boyun eğmeleri, iyi bir şey olduğunda ise “Allah’a/İsa’ya şükürler olsun” diyerek her şeyi ona atfetmeleri… Bu, tamamen kölece bir zihniyetin ürünüdür.

Siz şu an aynısını yapıyorsunuz, tek farkla: Allah ya da İsa yerine Şeytan’ı koyuyorsunuz. Ancak Şeytan bunu kesinlikle istemez, hatta bundan nefret eder. O, sizin başınızı eğip medet uman bir köle olmanızı değil, kendi kaderinizi şekillendiren güçlü bir birey olmanızı ister.

Şeytan diyor ki beni takip etmeyenler çok pişman olacak bu bir nevi tehdit, bilinçaltına yapılmış bir tehdit, o kadar bilgili olduğunuzu iddia ediyorsunuz, bunun tehdit olduğunu anlamıyormusunuz
Şeytan kimseyi zorla kendi peşine takmaz. Burada asıl anlaşılması gereken, Şeytan’ın, Satya'nın yani “Ebedi Gerçek”in takip edilmesi gereken yol olduğudur. Bu yoldan sapıldığında, kişi gerçekten pişman olabilir. Ancak bu, Şeytan’ın ona zarar vereceği anlamına gelmez; aksine, kişinin kendine zarar vermesi anlamına gelir.

Tıpkı bir hastalık sırasında ilaç almazsanız hastalığınızın kötüleşmesi gibi… Burada sorumlu ilaç değil, hastalığın kendisidir. İlaç alınmadığında hastalık ilerler; ancak burada sorun ilacın yokluğudur. Şeytan için de aynısı geçerlidir; pişmanlık da buradan doğar.

Bu yüzden korkmanıza gerek yok. İsterseniz Şeytan’ı takip etmeyi bırakıp, öncesinde nasıl yaşıyorsanız o hayata dönebilirsiniz. Emin olun, Şeytan sizi zorla yanında tutmaz; eğer istiyorsanız sizi yalnız bırakır ve siz de eski hayatınıza geri dönersiniz.

ben 1 yıldır buradayım o kadar meditasyonlar yaptım tamam meditasyonlar benim doğal enerji güçlerim Tanrılarla bir alakaları yok, meditasyonun bir işe yaradığıda yok aslında ancak insana odaklanmayı sağlıyor başka da birşeye yaramıyor, koruma Aurasi vs önceden koruma yapmıyordum kim koruyordu beni, adanan insan Tanrıların korumasına girer diyorlar, ben birşey görmedim hala sürünüyoruz hala sürünüyoruz bunları dürüstlükle yazdım, yüksek rahibin son vaazları ve son yaşadıklarim beni tekrar çelişkiye düşürdü
Çünkü meditasyonun neden ve ne için yapıldığını gerçekten düşünüp sorgulamadınız. Bir senedir buradasınız, fakat inatla aynı şeyleri yapıyorsunuz. Size araştırmanız, sormanız gerektiği defalarca söylendi, ancak buna bile tenezzül etmediniz. Aynı şeyleri yapmaya devam ettiniz ve başka bir sonuç beklediniz. İşte burası sizin ana sorununuz oluyor.

Aynı şeyi yapıp farklı bir sonuç bekleyen kimse aptaldır. Siz de aynısını yapıyorsunuz. İsterseniz bir sene daha sadece koruma aurası yapın, gerçekten bir şeyin değişeceğini mi sanıyorsunuz? Ya da “sürünüyorum” diyorsunuz ama gerçekten günlük olarak farklı yaptığınız tek bir şey oldu mu? Hayır, sanmıyorum. Sabah kalkıyorsunuz, işinize gidiyorsunuz, “sürünüyorsunuz” ve akşam eve gelip ertesi gün yine aynı döngüyü tekrarlıyorsunuz. Bunun bir şeyleri değiştireceğini mi sanıyorsunuz?

Değişmez. Ama önemli değil. Size bu kaç defa söylendi bilmiyorum, ancak siz yine de aynı şekilde devam edecek ve sadece şikâyet edeceksiniz. Çünkü siz bunu tercih ediyorsunuz.

“Koruma” bağlamında, başınıza gelenlerden ziyade başınıza gelmeyenlere odaklanmalısınız. Çoğu zaman, farkında bile olmadığınız tehditlerden korunuyorsunuz.

Ancak unutmayın ki her şey sadece koruma aurası yapmaya veya Tanrıların korumasına güvenmeye bağlı değildir. Eğer aptalca kararlar alır, yanlış insanlarla muhatap olur, kendinize dikkat etmez ve umursamaz bir tavır içinde olursanız, kötü ve tehlikeli şeyler yaşamanız kaçınılmazdır. Koruma, sadece dışsal bir kalkan değil, aynı zamanda bilinçli hareket etmek, akıllıca seçimler yapmak ve kendinizi her anlamda güçlendirmekle ilgilidir. Akıllı ve dikkatli olmak elzemdir.

Şahsen size bir senedir sürekli anlatıyorum, ancak kendimi tekrar etmekten öteye gidemiyorum. Sürekli aynı şeyleri konuşuyor, aynı uyarıları yapıyorum. Siz de inatla aynı şeyleri söylüyor, forumda sadece şikâyet edip isyan ediyorsunuz.

Artık bir karar verin. Gerçekten değişip gelişecek misiniz, yoksa aynı şekilde devam edip sadece söylenmeye mi devam edeceksiniz?

Karar sizin.

Bir Erkek Olarak Gelişebilmek

Bazıları bana öğüt veriyor,TANRILAR sana neden yardım etsin, o halde biz niye TANRI ritüeli yapıyoruz,bazı insanın derdi fazla olur, bazı insan hayatta çok ezilmiştir isyankâr olmuştur, hayata dair umudu bitmiştir, Tanrılar bizim bu halimizi görüyor, diyorsunuzki onlar dünya ya gelemezler boyut farkı vs , bize nasıl yardım edecekler o halde, ben adanmadan önce bana kim yardım ediyordu peki, bazen işlerin iyi gittiği oluyordu ozaman Tanrıları bilmiyordum, ozaman kim yardım ediyordu, bilmiyorum kafam karma karışık
Yaşadığınız her iyi ve kötü olay "ilahi bir şekilde" gerçekleşmiyor. Kötü bir olay yaşamış olmanız Tanrı/ça'ların sizi cezalandırdığını değil, sizin gerekli önlemleri almadığınızı gösteriyor.

Tanrı/ça'ları görüp hissedebilmeniz için astral-psişik duyularınızı geliştirmeniz gerekiyor. Kendi deneyimlerimde koruyucum ve Lord Baalzebul'ı onlarca kez hissettim, fakat kendilerini görebilmem için iyice odaklanmam gerekiyor. Emin olun ki forumlarda O'nları net bir şekilde görüp iletişim kurabilenler var. Gerçekte göremiyoruz sadece rüyalarımızda görüyoruz gibi bir durum yok.

Rünik tekrarlarınızı düşürmenizin bitkinliğinizi azaltacağını daha önce söylemiştim ve azalttığınızı görüyorum. Burada sormak istediğim ise rünlerin enerjilerini düzgün bir şekilde yönlendirdiğinizden emin misiniz? Enerji soluma ve yogik nefes çalışmalarıda çok önemlidir ve kesinlikle programınızda olmalı. Koruma auranıza yüklenirken diğer meditasyonları es geçemezsiniz.

Koruma auranız içinde günde 1 veya birkaç günde 1 kez yapabileceğiniz çok güçlü bir çalışma var, sizin için yazacağım.

20x Algiz
20x Sowilo
20x Tyr

Algiz, Sowilo ve TYR'ın enerjileri etrafımda, beni her zaman her türlü zarar ve olumsuzluktan koruyan aşılmaz, yenilmez bir koruma aurası ile sarmalıyor. Beni lanetleyen, bana zarar vermeye kalkışan ya da benden nefret edip, bana olumsuz bir şey yapmaya çalışan herkes, bunun karşılığını her şekilde on misliyle görecektir.
AUM

Son olarak eklemek istediğimde Tanrı/ça ritüellerini bu anlayışla yapmamanız. Tanrı/ça ritüelleri veya buradaki hiçbir çalışmayı bir tür "namaz" olarak ele almamalısınız.

Siz, Müslüman zihniyetiyle hareket ediyorsunuz; tek farkınız "Allah" yerine "Şeytan" demeniz ve beklentilerinizi buna göre şekillendirmeniz.

İslam’da rüzgarın Allah tarafından üflendiği, yağmuru yağdıranın Allah olduğu, bir şeyin iyi ya da kötü gitmesinin doğrudan Allah’ın iradesiyle gerçekleştiği söylenir. Allah’a kul köle olup beş vakit namaz kılarsanız, yalvarırsanız, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan hayatınızın yolunda gideceği anlatılır. Bu yüzden insanlar kendileri için hiçbir şey yapmaz, sadece Allah’a bel bağlarlar.

Siz de aslında aynısını yapıyorsunuz, fakat Allah yerine Şeytan diyorsunuz. Bir şey iyi ya da kötü giderse, bunun Şeytan’dan kaynaklandığını sanıyorsunuz. Hayatınız kötüye gittiğinde, sebebinin Şeytan olduğunu düşünüyor ve ona yalvarıyorsunuz. Kendinizi köle ilan ediyorsunuz. Meditasyon yapıyorsunuz ama bunu neden yaptığınızı sorgulamıyorsunuz bile; tıpkı Müslümanların neden namaz kıldıklarını düşünmemeleri gibi.

Bir baba, çocuğunun güçlü ve bağımsız bir birey olması için ona her zaman müdahale etmez. Çocuk yürürken tökezleyip düştüğünde, eğer baba her seferinde onu kaldırırsa, çocuk kendi başına ayağa kalkmayı öğrenemez. Zorluklarla başa çıkma becerisi gelişmez ve sürekli babasına bağımlı hâle gelir. Hatta bir süre sonra, kendi dikkatsizliği veya dış etkenler nedeniyle düşse bile suçu babasına atabilir.

Bu noktada baba, ebeveynlik görevinde başarısız olmuş olur ve çocuk hiçbir zaman yetkin bir birey olamaz. Bu yüzden bilinçli bir baba, çocuğunun düşmesine ve zorluklarla karşılaşmasına izin verir. Müdahale edebileceği durumlarda bile, çocuğun deneyim kazanması için geri durur. Çünkü asıl hedef, çocuğun kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi ve hayatındaki engelleri tek başına aşabilmesidir.

Şeytan’ın istediği de budur. O, insanların zorlukları aşarak gelişmesini, kendi yollarını çizmelerini ve bu yolda güçlü bir şekilde ilerlemelerini ister. Şeytan, sizin kul köle olmanızı, Müslümanların Allah’a yalvardığı gibi kendisine ritüellerle yalvarmanızı istemez. Aksine, kendi gücünüzü keşfetmenizi ve dışarıdan birine bağımlı olmadan yaşamınızı şekillendirmenizi ister.

Elbette, tıpkı bilinçli bir baba gibi, Şeytan da ekstrem durumlara müdahale eder. Bir baba, çocuğunun ölümüne izin vermez ve gerçekten başa çıkamayacağı engeller karşısında ona destek olur. Fakat siz, hayatınızdaki her şeyi Şeytan’dan bekliyorsunuz. Yaptığınız ve yapacağınız her şeyi onun yönlendirmesi gerektiğini sanıyorsunuz.

Aptal Müslümanların Allah’a yalvarıp köle olması, aptal Hristiyanların İsa’ya yalvarıp köle olması, kendileri için hiçbir şey yapmamaları ve hayatlarının tamamen dışsal bir gücün iradesine bağlı olduğunu sanmaları… Kötü bir şey olduğunda “Allah/İsa bilir, bildiği vardır” diyerek kaderlerine boyun eğmeleri, iyi bir şey olduğunda ise “Allah’a/İsa’ya şükürler olsun” diyerek her şeyi ona atfetmeleri… Bu, tamamen kölece bir zihniyetin ürünüdür.

Siz şu an aynısını yapıyorsunuz, tek farkla: Allah ya da İsa yerine Şeytan’ı koyuyorsunuz. Ancak Şeytan bunu kesinlikle istemez, hatta bundan nefret eder. O, sizin başınızı eğip medet uman bir köle olmanızı değil, kendi kaderinizi şekillendiren güçlü bir birey olmanızı ister.

Şeytan kimseyi zorla kendi peşine takmaz. Burada asıl anlaşılması gereken, Şeytan’ın, Satya'nın yani “Ebedi Gerçek”in takip edilmesi gereken yol olduğudur. Bu yoldan sapıldığında, kişi gerçekten pişman olabilir. Ancak bu, Şeytan’ın ona zarar vereceği anlamına gelmez; aksine, kişinin kendine zarar vermesi anlamına gelir.

Tıpkı bir hastalık sırasında ilaç almazsanız hastalığınızın kötüleşmesi gibi… Burada sorumlu ilaç değil, hastalığın kendisidir. İlaç alınmadığında hastalık ilerler; ancak burada sorun ilacın yokluğudur. Şeytan için de aynısı geçerlidir; pişmanlık da buradan doğar.

Bu yüzden korkmanıza gerek yok. İsterseniz Şeytan’ı takip etmeyi bırakıp, öncesinde nasıl yaşıyorsanız o hayata dönebilirsiniz. Emin olun, Şeytan sizi zorla yanında tutmaz; eğer istiyorsanız sizi yalnız bırakır ve siz de eski hayatınıza geri dönersiniz.

Çünkü meditasyonun neden ve ne için yapıldığını gerçekten düşünüp sorgulamadınız. Bir senedir buradasınız, fakat inatla aynı şeyleri yapıyorsunuz. Size araştırmanız, sormanız gerektiği defalarca söylendi, ancak buna bile tenezzül etmediniz. Aynı şeyleri yapmaya devam ettiniz ve başka bir sonuç beklediniz. İşte burası sizin ana sorununuz oluyor.

Aynı şeyi yapıp farklı bir sonuç bekleyen kimse aptaldır. Siz de aynısını yapıyorsunuz. İsterseniz bir sene daha sadece koruma aurası yapın, gerçekten bir şeyin değişeceğini mi sanıyorsunuz? Ya da “sürünüyorum” diyorsunuz ama gerçekten günlük olarak farklı yaptığınız tek bir şey oldu mu? Hayır, sanmıyorum. Sabah kalkıyorsunuz, işinize gidiyorsunuz, “sürünüyorsunuz” ve akşam eve gelip ertesi gün yine aynı döngüyü tekrarlıyorsunuz. Bunun bir şeyleri değiştireceğini mi sanıyorsunuz?

Değişmez. Ama önemli değil. Size bu kaç defa söylendi bilmiyorum, ancak siz yine de aynı şekilde devam edecek ve sadece şikâyet edeceksiniz. Çünkü siz bunu tercih ediyorsunuz.

“Koruma” bağlamında, başınıza gelenlerden ziyade başınıza gelmeyenlere odaklanmalısınız. Çoğu zaman, farkında bile olmadığınız tehditlerden korunuyorsunuz.

Ancak unutmayın ki her şey sadece koruma aurası yapmaya veya Tanrıların korumasına güvenmeye bağlı değildir. Eğer aptalca kararlar alır, yanlış insanlarla muhatap olur, kendinize dikkat etmez ve umursamaz bir tavır içinde olursanız, kötü ve tehlikeli şeyler yaşamanız kaçınılmazdır. Koruma, sadece dışsal bir kalkan değil, aynı zamanda bilinçli hareket etmek, akıllıca seçimler yapmak ve kendinizi her anlamda güçlendirmekle ilgilidir. Akıllı ve dikkatli olmak elzemdir.

Şahsen size bir senedir sürekli anlatıyorum, ancak kendimi tekrar etmekten öteye gidemiyorum. Sürekli aynı şeyleri konuşuyor, aynı uyarıları yapıyorum. Siz de inatla aynı şeyleri söylüyor, forumda sadece şikâyet edip isyan ediyorsunuz.

Artık bir karar verin. Gerçekten değişip gelişecek misiniz, yoksa aynı şekilde devam edip sadece söylenmeye mi devam edeceksiniz?

Karar sizin.

Bir Erkek Olarak Gelişebilmek
Anlatiyorsunuz benim zaten bildiğim şeyleri anlatıyorsunuz, tamam acı çile çekecez gelişecez onu sokaktaki çocukta biliyor, farklı birşey yok aynı şeyleri anlatıyorsunuz, ben bu yaşıma koruma Aurasi yaparak gelmedim, koruma aurasinin bana ne yararı var, ozamanki hayatımla bu zamanki hayatım hemen aynı, sslik bana ne kattı ? ikincisi Şeytan istemeyen gidebilir diyor, burada ŞEYTAN bize yol vererek istemeyen gitsin diyerek mahfolacagimizi bilerek izin veriyor, karışmıyor vs yok olacağımızı bile bile bunu yapıyor engel olmuyor, nerde çocuklarına karşı engin merhamet, Tanrı ritüelleri ne için var, bize bir yararı yoksa, sizden farklı birşey duymak isterim, üçüncüsü teslis inancı ben zaten bu inançtan geldim, çaldılar diyorsunuz kulluğun çalınmadığını nerden bilecez, insan herşeyi bilemez sizde bilemezsiniz, hayatın ne getireceğini bilemeyiz, sitede yazılan birşey bir zaman sonra değişiyor, yani bazı şeyler muallakta şüphede net değil, sitede Tanrıların merhametli olduğu söyleniyor, peki gerçekten öylemi, teslis inancı diyorsunuz, işte burda insan Tanrıların methametinden süphe duyuyor,

Anlatiyorsunuz benim zaten bildiğim şeyleri anlatıyorsunuz, tamam acı çile çekecez gelişecez onu sokaktaki çocukta biliyor, farklı birşey yok aynı şeyleri anlatıyorsunuz,
Sürekli aynı konuları dile getirdiğimin farkındayım. Ancak, bildiğiniz hâlde anlamaya çaba göstermiyor ve davranışlarınızı buna göre düzenlemiyorsunuz. Buna rağmen tekrar tekrar gelip şikâyet ediyorsunuz.

ben bu yaşıma koruma Aurasi yaparak gelmedim, koruma aurasinin bana ne yararı var
Kendinize özen göstermez, sağlıklı beslenmez ve hijyene dikkat etmezseniz, hastalanmanız kaçınılmazdır. Ancak, bunlara dikkat ettiğinizde hastalık riskiniz azalır ve hastalansanız bile süreci çok daha hafif atlatırsınız. "Zaten eskiden de sık hasta olmuyordum ve iyileşiyordum" diyebilirsiniz; bu doğru olabilir. Ancak yılda 30 kez hastalanıyorsanız, gerekli önlemleri alarak bunu 10’a, hatta 5’e indirebilir; iyileşme sürenizi bir haftadan birkaç güne düşürebilirsiniz.

Koruma Aurası da aynı prensiple çalışır. Sizi karşılaştığınız tehlikelere karşı korur. Fakat siz, dikkatsizliğiniz ya da umursamazlığınız yüzünden yaşadığınız birkaç olayı bahane ederek tüm önlemleri bir kenara atmayı düşünüyorsunuz.

Seçim sizin. İsterseniz yapmayın.

ozamanki hayatımla bu zamanki hayatım hemen aynı, sslik bana ne kattı ?
Spiritüel Satanizm, gerekliliklerini yerine getirmediğiniz sürece size hiçbir şey kazandırmaz. Söylemlerinizden anlaşıldığı üzere, siz zaten bir Spiritüel Satanist gibi değil, bir Müslüman gibi yaşadınız ve hareket ettiniz. Neden meditasyon yaptığınızı anlamadan yalnızca yaptınız, Şeytan’a yalvararak namaz kılar gibi ritüeller gerçekleştirdiniz ve hayatınızı değiştirmek adına hiçbir adım atmadınız. Bunun yerine sadece şikâyet ettiniz.

Oysa Spiritüel Satanist olup da hayatı kökten değişen insanlar var. Bunu forumda da açıkça görebilirsiniz.

ikincisi Şeytan istemeyen gidebilir diyor, burada ŞEYTAN bize yol vererek istemeyen gitsin diyerek mahfolacagimizi bilerek izin veriyor, karışmıyor vs yok olacağımızı bile bile bunu yapıyor engel olmuyor, nerde çocuklarına karşı engin merhamet
Siz bir bireysiniz, iradeniz var ve seçim hakkına sahipsiniz. Önceden "Şeytan beni zorla burada tutmaya çalışıyor! Gitmeyeni cezalandıracağını söylüyor!" diyerek saçmalıyordunuz. Böyle bir şeyin olmadığını söylediğimde ise bu kez "Şeytan, mahvolacağımı bilerek gitmeme izin veriyor! Nerede onun engin merhameti?" diyerek başka bir saçmalığa sığındınız.

Biz burada Ebedi Gerçeği sunuyor ve insanları onu takip etmeye davet ediyoruz. Ancak herkesin, sizin de, kendi iradesi vardır ve dilediği yolu seçebilir. Seçin ya da seçmeyin, bu tamamen sizin kararınız. Buna rağmen hâlâ Şeytan’ı suçlayacak bir bahane arıyor olmanız, zaten nasıl bir düşünce yapısında olduğunuzu gösteriyor.

Tanrı ritüelleri ne için var, bize bir yararı yoksa, sizden farklı birşey duymak isterim
Tanrı ritüelleri, insanlık ile Tanrılar arasındaki bağı güçlendirir ve bizleri onlara daha da yakınlaştırır. Tanrıları dünyaya geri getirmemize olanak tanır ve genel anlamda kutsamalar getirir. Bunun yanı sıra, çeşitli ek etkileri de vardır; örneğin, Valefor’un Gücü Ritüeli sağlığa iyi gelirken, Thoth’un Gücü Ritüeli zihinsel keskinliği artırır. Bunların ötesinde, ruhun derinliklerinde kişiye büyük bir destek sağlar. Ancak, bu ritüeller namaz kılar gibi yaptığınız bir şey değildir.

üçüncüsü teslis inancı ben zaten bu inançtan geldim, çaldılar diyorsunuz kulluğun çalınmadığını nerden bilecez
"Kölelik, bir insanın başka birinin malı ve mülkü olması. Başka bir kişinin malı ve mülkü olan kişiye köle, memlûk veya kul; köle sahibine ise efendi veya mevla denir."

Bunu gerçekten açıklamak zorunda olduğuma inanamıyorum. Özgürlüğü elinden alınmış, insan olarak bile görülmeyen bir köle mi olmak istiyorsunuz? Eğer öyleyse, Yahudilere koşabilirsiniz; çünkü Şeytan’ın ve Tanrıların kölelere ihtiyacı yoktur.

Onlar, bu yolu bilinçli bir iradeyle yürüyüp gereklilikleri yerine getirerek yükselecek, kendi güçlerini geliştirerek Tanrı olacak bireyler istiyorlar.

insan herşeyi bilemez sizde bilemezsiniz, hayatın ne getireceğini bilemeyiz, sitede yazılan birşey bir zaman sonra değişiyor, yani bazı şeyler muallakta şüphede net değil
Her şey aslında oldukça net; yalnızca zaman içinde farklı yönlerini keşfediyoruz. Her şeyin bir yeri ve zamanı var, Tanrılar da bazı bilgileri ancak vakti geldiğinde bizimle paylaşıyorlar.

Eğer isterseniz, yüzyıllardır "değiştirilmediği" iddia edilen Kur’an’a inanabilirsiniz, çöl sahabelerinin körü körüne bağlandığı saçmalıklarla devam edebilirsiniz. Seçim sizin.

sitede Tanrıların merhametli olduğu söyleniyor, peki gerçekten öylemi, teslis inancı diyorsunuz, işte burda insan Tanrıların methametinden süphe duyuyor,
Tanrılar son derece merhametlidir. Aptalca tüm suçu onlara atmanıza rağmen başınıza bir şey gelmiyorsa, bu da onların merhametinin bir göstergesidir.

Asıl amacınız, hesap soracak ve suçlayacak birilerini aramak. Çünkü siz kendinizi kusursuz sanıyorsunuz, her şeyi mükemmel yaptığınıza inanıyorsunuz, ancak tüm dünya size karşıymış gibi davranıyorsunuz. Bir an olsun kendinizi sorgulamayı, söylediklerimi düşünmeyi bile istemiyorsunuz; çünkü doğanız bu.

Sözleşme imzalamayı akıl etmeyip paralarınızı kaybediyorsunuz, sonra da gelip Şeytan’ı suçluyorsunuz. Paranız olursa her şey yolunda, ama işler ters giderse din yalan öyle mi?

Bir yıldır aynı konular tekrar tekrar konuşuluyor ve artık bu saçmalıklara tahammül etmeyeceğim. Bu tarz gönderiler artık onaylanmayacak.

Ne yaparsanız yapın. İsterseniz isyan edin, kendinizi paralayın; isterseniz aklınızı başınıza alıp düşünün. Spiritüel Satanist olun ya da olmayın, burada yalnızca kendinizi etkiliyorsunuz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back