Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yorgunluk

nothingness

New member
Herkese esenlikler diliyorum. Sizlere bir şey sormak istiyorum, meditasyonlarıma disiplinli bir şekilde devam ettiğimde,üzerimde yorgunluk, bıkkınlık,anlamsızlık oluyor, meditasyonlarımı aksattığımda ise bu etkileri daha az hissediyorum, ama bu seferde aşırı derecede içsel huzurum kaçıyor, geçenlerde koruma auramı aksatmıştım ve gece bununla ilgili bir rüya görmüştüm. Disiplinli bir şekilde devam etmeye çalıştığımda ise uyuya kalma sorunu ile karşılaşıyorum, kendime söz verip tutamadığım için öz saygım azalıyor, Tanrılara karşı ise çok mahcup hissediyorum. Önerileriniz nelerdir?

Meditasyon rutininizi yazabilir misiniz? Uyuya kalmanız kendinize aşırı yüklenmeniz sonucu olabilir. Gördüğünüz rüya ve hissettiklerinizde bilinçaltınıza yaptığınız kodlamalarla alakalıdır.

Bu yazıyı okumak isteyebilirsiniz.

Vücudunuz ve zihniniz yeni bir alışkanlığa direniyor. Bütün bu anlattıklarınız; düzenli olarak meditasyon yapmaya değil de spora başlasaydınız örneğin, yine kendini gösterecekti.

Aksattığınız meditasyonlara veya meditasyonlara dair rüyalar görmeniz bilinçaltı kodlamalarının ötesinde gerçek bir ihtiyaç göstergesi olabilir, özellikle koruma aurası durumunda.
Yalnızca devam edin, hissettiğiniz mahcubiyet ile pişmanlığı aynı hataları tekrarlamamak adına göstereceğiniz özen aracılığıyla yönlendirin.

Öneri yalnızca devam etmek. Uykulu veya yorgun mu hissediyorsunuz? Ara verin, soğuk su ile elinizi yüzünüzü yıkayın, meditasyonu yatağınızda değil de sert bir zemin üzerinde yapın. Nane aromalı veya benzer biçimde sizi, zihninizi ayık tutacak tütsüler kullanın, meditasyon öncesinde yoga veya nefes egzersizlerine yönelin. Bir şekilde, kırk günlük meditasyon programının başında da söylendiği gibi, -yanlış hatırlıyor olabilirim-, "iki eliniz kanda da olsa devam edin".

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back