Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yeni iș kurmak

Mali

New member
Esenlikler,
Arkadașlar yeni bir iș kuruyorum, ay hangi burçtayken bașlamak uygun olur veya dikkat etmem gereken bașka birșey var mı?

Esenlikler,
Arkadașlar yeni bir iș kuruyorum, ay hangi burçtayken bașlamak uygun olur veya dikkat etmem gereken bașka birșey var mı?
Ay büyüyorken başlamak genel olarak en iyisi olacaktır. Bunun dışında yaptığınız için ne olduğuna göre değişse de genel olarak Ay Yay, Boğa, Aslan, Terazi, Yengeç, Başak gibi burçlarda başlamanız faydalı olacaktır.

Ayın boşlukta olmaması ve özellikle Merkür ve Venüs olmak üzere gezegenlerden herhangi birinin retroda olmamasına dikkat edebilirsiniz.

Esenlikler,
esenlikler
5 şubat para,finans açısından doğru bir konumda ayın burcu boğa,

Akıl fikir danışma ofisi aç, bu işi kimse yapmıyor bakın arkadaşlar, dünya da böyle dükkanlar yok, akıl verilir dert dinlenir, şu anda böyle bir dükkan açılsa çok rağbet olur, hatta yanınızda eleman bile alırsınız, ben bunu çok düşündüm, böyle bir dükkan açmayı, insanlar gelecek sizden akıl fikir alacak, fiyatı da ucuz olacak, yani dert dinleme saati 200 lira, böyle dükkanları mahalle aralarına açmak lazım

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back