Esenlikler meditasyon yaparken ayakta uyuyorum arkadaşlar.Ozelikle gece meditasyonunda otururken dalıyorum öyle uykum geliyorki uyuyorum
Bunları haliyle spor ve uygun beslenmeyle kendinizde gerçekleştirebilirsiniz. Hatta bu konuda ihtiyacınız olan disiplin için kullanabileceğiniz Nauthiz gibi runeler bile var. Bunun dışında ben burada geçen "şekil değiştirme" ifadesini -doğru bir ifade olur mu emin değilim fakat- ruhun anatomisini değiştirmek olduğuna inanıyorum.Şekil değiştirme tam olarak ne oluyor Lord Marbas've Lord Zepar'da, yazan bilgilere göre kişinin şekil değiştirmesini sağlar diyor bu şey mi? Hani fiziksel görünümü değiştirebilme, misal örnek veriyim daha estetik durması için kaslarınızı büyütme veya boy uzatma ten rengini değiştirme vs. Böyle bişey mi yoksa daha derin bir anlamı mı var.
Esenlikler,Bunları haliyle spor ve uygun beslenmeyle kendinizde gerçekleştirebilirsiniz. Hatta bu konuda ihtiyacınız olan disiplin için kullanabileceğiniz Nauthiz gibi runeler bile var. Bunun dışında ben burada geçen "şekil değiştirme" ifadesini -doğru bir ifade olur mu emin değilim fakat- ruhun anatomisini değiştirmek olduğuna inanıyorum.
Düşman varlıkların bu yoldaki pek çok insanı kandırmak için sevdiklerinin, kaybettiklerinin ve hatta tanrıların görünüşlerine bile bürünmeyi denediklerini okumuştum. Yeterli güçte bir varlık ruhunu farklı varlıklara benzetebilir; güçlü bir varlık çok daha fazlasını da yapabilir. Ve buna insanlar da dahil.
Bunun dışında JoS'ta tasvir edilen tanrıların görünüşlerinin gerçeği yansıttığına inanıyorum, zira gerçek mükemmelliğin kapıların ardına saklanmasına gerek yoktur.
Her halükarda, kendiniz için çalışmaya devam etmeniz şimdilik sizin için en sağlıklısı olacaktır.
Esenlikler, yeterince gelişmiş bir kişi için vücutta küçük çaplı fiziksel değişiklikler yapmak mümkündür. Fakat o sayfalarda bahsi geçen şekil değiştirmeyi anlamak için Astral Bilinci Başka Varlıklarla Birleştirmek isimli yazıyı okumayı ve burada bahsedilen meditasyonları yapmanız lazım. Ustalaşması zor bir şey olsa da Astral Bilincinizi hayvanlar ve insanlarla birleştirdiğinizde, karşınızdaki varlıkla bir bütün olursunuz. Bunu bir insana yaptığınızda onun zihnine fikirler yerleştirebilir, sahip olduğu düşüncelere (mesela sizin hakkında düşündüklerine) ulaşabilirsiniz.Şekil değiştirme tam olarak ne oluyor Lord Marbas've Lord Zepar'da, yazan bilgilere göre kişinin şekil değiştirmesini sağlar diyor bu şey mi? Hani fiziksel görünümü değiştirebilme, misal örnek veriyim daha estetik durması için kaslarınızı büyütme veya boy uzatma ten rengini değiştirme vs. Böyle bişey mi yoksa daha derin bir anlamı mı var.
Esenlikler, zaten Jos'hariç her hangi bir sayfaya bakmıyorum. Jos'a güvenim tam.Esenlikler, yeterince gelişmiş bir kişi için vücutta küçük çaplı fiziksel değişiklikler yapmak mümkündür. Fakat o sayfalarda bahsi geçen şekil değiştirmeyi anlamak için Astral Bilinci Başka Varlıklarla Birleştirmek isimli yazıyı okumayı ve burada bahsedilen meditasyonları yapmanız lazım. Ustalaşması zor bir şey olsa da Astral Bilincinizi hayvanlar ve insanlarla birleştirdiğinizde, karşınızdaki varlıkla bir bütün olursunuz. Bunu bir insana yaptığınızda onun zihnine fikirler yerleştirebilir, sahip olduğu düşüncelere (mesela sizin hakkında düşündüklerine) ulaşabilirsiniz.
Ben adandım adanalı bu meditasyona zaman ayırdığım için kayda değer bir seviyeye ulaştığımı ve bu becerilerin gerçekten günlük hayatta dahi işinize yarayacağını söyleyebilirim. Yazının altında zaten bu meditasyondan kazanılabilecek yetenekler açıklanıyor, bunların hepsi paha biçilmez olsa da benim en çok işime yarayan şey elektronik aletlerdeki sorunları tespit edebilmek oldu. Eğer bunu yapamıyor olsaydım, belki de şuan kullandığım bilgisayarı saçma sapan bir sebepten ötürü çöpe atmak zorunda kalacaktım.
Ayrıca forumlarda bazen, şekil değiştirmenin kelimenin tam anlamıyla şekil değiştirmek olduğunu söyleyen kişiler görüyorum. Hatta birisi Joseph Goebbels'e dönüştüğünü yazmış. Bilmediğim konuda yorum yapmaktan her zaman çekinsem de böyle bir şey gerçek olsa dahi inanılmaz bir ruhani gelişmeye ihtiyaç duyulacağı kanısındayım. Göz renginin tonunu değiştirmeyi, saçların uzamasını ve ten renginin beyazlaşmasını sağlamayı anlayabilirim ama %100 bir fiziksel değişim kulağa çok ekstrem geliyor.
Kendi ihtiyaçlarınıza göre meditasyon programı hazırlayabilirsiniz Bahar Hanım. Eğer bu konuda kafanız karışıksa bana mesaj gönderebilirsiniz.Esenlikler. 40 günlük meditasyonu bitirdikten sonra günlük rutinimiz ne olmalı? Nasıl devam etmeliyiz?
Teşekkür ederimKendi ihtiyaçlarınıza göre meditasyon programı hazırlayabilirsiniz Bahar Hanım. Eğer bu konuda kafanız karışıksa bana mesaj gönderebilirsiniz.
Kara büyünün, lanetin geri dönmesi ve üç kat yasası gibi şeyler yeni çağcı saçmalıklardır. Lakin karşı taraf da sizi lanetlerse, bir yanılsamaya inanıp lanetin size geri döndüğünü düşünebilirsiniz. Aura Temizleme ve Koruma Aurası çalışmalarını da bunu yaşamamak için yapıyor, korunuyoruz.Esenlikler. Bana zararı dokunmuş insanlar için lanet okuyorum bazen. Canım çok yanmış oluyor. Çevremde sürekli beni beddua etme sana döner şeklinde uyarıyorlar. Var mı böyle bir şey bizim inancımızda? Bunları diyenler muslumanlar çünkü.
Onların yaptığı büyüler sadece çocukları korkutur o kadar, SS ruhuna ise zarar veremezler. Yine de Aura'ya kötü enerjiler olarak yapışabilirler, onları temizleyip size yollayanlara gerisin geri postaladığınızda ise hiç bir sorun kalmaz. Şuan çalışma yazabilecek kadar müsait değilim, ama size biraz daha dikkatli olmanızı söyleyebilirim. Evinize girip çıkan kişilere dikkat edin, eğer büyüyü yazan kişiyi keşfederseniz de ona karşı bağlama büyüsü veya kara büyü çalışmalarına başlayabilirsiniz.Esenlikler. Muslumanlarin yaptığı büyüler tutar mı? Yakın zamanda evimizde kağıda sarılmış bir şey bulduk yazılar filan vardı.Anneme suya atmasını söyledim. Birinci soru bu büyüler bizi etkilemiş midir? Etkilediyse ne yapmamız lazım. Bilmediğimiz başka şeyler de olabilir bulamadığımız, genel bir temizlenme ve korunma ritüeli önerir misiniz. Teşekkürler.
Teşekkür ederimOnların yaptığı büyüler sadece çocukları korkutur o kadar, SS ruhuna ise zarar veremezler. Yine de Aura'ya kötü enerjiler olarak yapışabilirler, onları temizleyip size yollayanlara gerisin geri postaladığınızda ise hiç bir sorun kalmaz. Şuan çalışma yazabilecek kadar müsait değilim, ama size biraz daha dikkatli olmanızı söyleyebilirim. Evinize girip çıkan kişilere dikkat edin, eğer büyüyü yazan kişiyi keşfederseniz de ona karşı bağlama büyüsü veya kara büyü çalışmalarına başlayabilirsiniz.
Esenlikler, hoşgeldiniz.Esenlikler, Ben uzun zamandır müslüman değilim ve spiritualizm konusunda kitaplar okuyorum. Ancak spiritualizm'in bu boyutunu bu siteden gördüm ve okumalar yaptım sonra zamanlarda gerçekten bahsedilen ruhların / tanrıların şeytan ile alakalı oldugunu düşünmeye ve inanmaya başladım. Adanma ritüeli yapmak istiyorum ama açıkcası korkuyorum. Yani daha önce mistik deneyimlerim oldu genelde bu durumdan ürperiyorum. Forumda okudugum bazı yerlerde sesler duyanlar, metafizik olaylar yaşadığını anlatanlar var bunlardan uzak durarak kendimi tanrılara adayabilirmiyim. Birde şunu çok merak ediyorum evet bu inanç meselesi ama gerçekten tanrıların size yardım ettiğine emin misiniz? Yanlış anlamayın bu tarz şeylere tabi ki inanıyorum ama ciddi manada yardım ettiklerinden bahsediyorsunuz. Bu nasıl oluyor yardım edenin şeytan tarafında oldugunu nasıl anlıyorsunuz?
Teşekkürler
Ben de atanmadan önce çok korkuyordum. Yıllarca musluman olduğum için bizi inanılmaz korkutmuşlar. Adandigim zaman rahatsız edileceğimi, korkutulacagimi sanıyordum. Bir yıl boyunca adanmaya korktuğum için adanma rituelini yapmadım. Sonra adandım ve hiçbir şey olmadı. Korkmayın.Esenlikler, Ben uzun zamandır müslüman değilim ve spiritualizm konusunda kitaplar okuyorum. Ancak spiritualizm'in bu boyutunu bu siteden gördüm ve okumalar yaptım sonra zamanlarda gerçekten bahsedilen ruhların / tanrıların şeytan ile alakalı oldugunu düşünmeye ve inanmaya başladım. Adanma ritüeli yapmak istiyorum ama açıkcası korkuyorum. Yani daha önce mistik deneyimlerim oldu genelde bu durumdan ürperiyorum. Forumda okudugum bazı yerlerde sesler duyanlar, metafizik olaylar yaşadığını anlatanlar var bunlardan uzak durarak kendimi tanrılara adayabilirmiyim. Birde şunu çok merak ediyorum evet bu inanç meselesi ama gerçekten tanrıların size yardım ettiğine emin misiniz? Yanlış anlamayın bu tarz şeylere tabi ki inanıyorum ama ciddi manada yardım ettiklerinden bahsediyorsunuz. Bu nasıl oluyor yardım edenin şeytan tarafında oldugunu nasıl anlıyorsunuz?
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi 40 günlük meditasyona başlayacağım.Esenlikler, hoşgeldiniz.
"Forumda okudugum bazı yerlerde sesler duyanlar, metafizik olaylar yaşadığını anlatanlar var bunlardan uzak durarak kendimi tanrılara adayabilirmiyim."
Ruhaniyet gerçek olsada, her zaman bu tarz deneyimler yaşadıklarını söyleyen insanların anlattığı gerçek olmamakta. Bazı insanlar kendilerini kandırma konusunda çeşitli özelliklere sahip olabiliyor. Bazen kişinin çeşitli zihinsel rahatsızlıklarıda olabiliyor. Ancak bunlardan bağımsız olarak ruhani deneyimler yaşamak mümkün ve yaşayan bir çok insanda var...
Korkmanızı gerektiren bir durum yok. İlk kez Satanizm'i keşfettiğim zamanlarda benimde bir çok sorum vardı. Bir şey bilmediğim için ya korkutucu deneyimler yaşarsam dediğimde oldu. Zamanla meditasyonlarımı yaparak, Tanrıların rehberliğini anlamaya çalışarak, kalbimi onlara açarak ve kendimi geliştirerek bu korkuların oldukça anlamsız olduğunu fark ettim.
Tanrılarımız zaten sahip oldukları güç ve bilgelik ile bize bu tarz konularda yardım ediyorlar. Kötücül varlıklar, sorun etmeniz gereken bir durum değil.
"Birde şunu çok merak ediyorum evet bu inanç meselesi ama gerçekten tanrıların size yardım ettiğine emin misiniz?"
Bunu bilmek aslında çokta zor değil. Siz bu dünyayı fiziksel duyularınız ile algılıyorsunuz. Bu duyuların yetersiz kaldığı yerlerde de çeşitli teknolojik aletler, bilimsel yollar kullanıyoruz fiziksel dünyada. Ruhaniyette böyledir. Sezgiler, akıl ve deneyim ile gerçekleri algılamak mümkündür ancak ruhun gelişimi ile bir şeyleri daha kolay anlayabilir, görebiliriz.
En basitinden büyü yaptığınızda ve başarılı olduğunuzda, enerjinin nasıl çalıştığına dair bir deneyim elde ediyorsunuz. Meditasyon yaptıkça zihniniz ve ruhunuzun geliştiğini fark ediyorsunuz. Böyle küçük küçük deneyimler elde ederek, dünya hakkında bilgi edinerek gerçekleri daha kolay görebiliyorsunuz.
Türkçe siteyi temel yazılardan itibaren okuyarak, bir çok sorunuza cevap bulabilirsiniz:
Spiritüel Satanizm – Gerçek Sorgulanmaktan Korkmaz
Astroloji, demonlar, büyüler, meditasyonlar, rünler, ritüeller, Nasyonal Sosyalizm ve pek fazlası Türk SS topluluğu Spiritüel Satanizm'de!spirituelsatanizm.org
40 Günlük Meditasyon Programına başlamadıysanız, başlamanızı tavsiye ederim yakın bir zamanda. Adanmak istiyorsanız bu oldukça önemli ve güzel bir adımdır. Sizi tebrik ederim.
Ay boşlukta iken başlamayın.Her hangi bir kareye, ay boşlukta iken yanlışlıkla veya zorunlu olarak başlarsak (devam ettirirsek) bir sorun olur mu? Çünkü bazen ay tamamen 1 günü boşlukta geçirebiliyor ve bu baya sıkıntılı oluyor.
Artık sitemizi okumanız gerekiyor çünkü sorduğunuz tüm soruların cevapları orada mevcut.İngiliz Kraliyet Ailesi Sürüngenlerden mi Olabilir mi
Esenlikler.Ay boşlukta iken başlamayın.
Sadece başlangıçlar önemlidir.Esenlikler.
Yok zaten ay boşlukta iken asla başlamam. Demek istediğim şu misal bir karenin 40. Günündeyiz ve ay tamamen boşluğa girdi (maximum bir gün) ve tek bir gün bile aksatmama sı için kareyi ay boşlukta iken yaptı birisi (ayın boşlukta olmadığı saatleri kaçırdı). Çalışma dan çok ta bir verim alınamaz fakat bu da çalışmayı bozmaz öyle değil mi? Site de bunun hakkında bir yazı yoktu, başkaları da eğer bu soruyu sorarsa diye yazıyım dedim.
Buna benzer bir şey tek meditasyonlarda olumlamada geçerli diye düşünüyorum. Çünkü sitede bir ara koruma aurası olumlaması negatif enerjileri sahiplerine geri göndermeyle alakalıydı. Bu tür olumlamalar kullanan birisi için karşı taraf düşünmesi gerekiyor bunu. Ben birisine negatif enerji gönderiyorum, karşı taraf ise negatif enerjileri sahibine göndermek için aurasını programlamış, sonuçta o negatif enerji bana sekiyor.Esenlikler. Bana zararı dokunmuş insanlar için lanet okuyorum bazen. Canım çok yanmış oluyor. Çevremde sürekli beni beddua etme sana döner şeklinde uyarıyorlar. Var mı böyle bir şey bizim inancımızda? Bunları diyenler muslumanlar çünkü.
Esenlikler, güzel bir verim alabilirsiniz. Elbette Ay'ın büyümekte olması bir şeyleri yaratma, arttırma; küçülmekte olması bir şeyleri yok etme, azaltma ile ilgili olsada. Kareler konusunda rahat olabilirsiniz.Satanik Takvim'de 30 Agustos günü Venüs Karesi'için uygun bir gün var. Fakat Ay'küçülmekte yine de başlasak güzel bir verim alır mıyız?
Evren her açıdan sonsuzdur. Şu anki algı seviyeniz ile bunu idrak edemezsiniz.Evren sınırsız mı? Eğer öyleyse bile bunu nasıl idrak edebiliriz?
Evren her açıdan sonsuzdur. Şu anki algı seviyeniz ile bunu idrak edemezsiniz.
Benim de aklıma direkt takılan bu nokta oldu aslında. Bu mantıkta, evren sınırsız ve genişliyorken Şeytan’ın bu sınırsız evrene yeten bir gücü var. Bu manada ise Şeytan evrensel manada bir sezgi ve farkındalığa sahip oluyor.Kitab-ı celve'de geçen:
Evrende varlığımın bilinmediği yer yoktur.
Kısmı nasıl mümkün oluyor evren sonsuz ise?
Eklemek istediğim bir şey var. Bu sonucu bahsi geçen metnin yer aldığı full metinden çıkardım. Yani kitabın birinci bölümü.Benim de aklıma direkt takılan bu nokta oldu aslında. Bu mantıkta, evren sınırsız ve genişliyorken Şeytan’ın bu sınırsız evrene yeten bir gücü var. Bu manada ise Şeytan evrensel manada bir sezgi ve farkındalığa sahip oluyor.
Çünkü Şeytan, Evren'in sunduğu saf işlenmemiş bilgiyi işleyebilendir. Mitolojide de benzer şekilde, Enki [Şeytan] ve Enlil [Baalzebul], Anu'nun evlatlarıdır. Anu ise bir Tanrıyı temsil etmekten öte, Eteri; Evren'in sürekliliğini sağlayan temel doğa ilkesini simgelemektedir. Eski Yunan filozoflarının bahsettikleri şey de budur.
Zaman ve mekanı Şeytan mı yarattı?Çünkü Şeytan, Evren'in sunduğu saf işlenmemiş bilgiyi işleyebilendir. Mitolojide de benzer şekilde, Enki [Şeytan] ve Enlil [Baalzebul], Anu'nun evlatlarıdır. Anu ise bir Tanrıyı temsil etmekten öte, Eteri; Evren'in sürekliliğini sağlayan temel doğa ilkesini simgelemektedir. Eski Yunan filozoflarının bahsettikleri şey de budur.
Burada birçok şey basitleştiriliyor, zira gerçek cevabı duyanlar anlamakta güçlük çekiyor.
Size şöyle bir örnek verebilirim:
"Ben vardım, şimdi de varım ve hiçbir zaman sonum gelmeyecek." —Şeytan
A kişisi: "Ama Şeytan önceden ölümlü değil miydi? Nasıl her zaman vardı?"
Tanrıların varlığı, bizim üç boyutlu varoluşumuzdan çok daha farklı bir düzlemdedir. Şeytan’ın yarattığı ve içerisinde doğduğu boyutların ne bir başlangıcı ne de bir sonu vardır. O vardı, vardır ve var olacaktır; bu, sonsuz defa gerçekleşmiş ve gerçekleşmeye devam etmektedir. Şeytan’ın öncesinde var olmadığı bir başlangıç yoktur.
Örneğin bunu anlamakta güçlük çekeceksiniz, anlayabildiğinizi düşünseniz bile bu sadece bir bakış açısını az buz kavramaktan ibaret kalacaktır.
Burada yapılması gereken en önemli şey, meditasyon yaparak algı seviyenizi genişletmektir. Siz geliştikçe, daha fazlasını görebilecek ve anlayabilecek bir bilinç düzeyine ulaşacaksınız.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan