Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yeni İsim ve Yeni Logo

Sonne

Moderator
Satanik ailemize esenlikler,

Joy of Satan isminin "Joy of Satanas" olarak değiştirilmesinin ardından, bu değişikliği "Satanas'ın Sevinci" şeklinde Türkçeye uyarlama kararı almış bulunmaktayız.

Bu değişikliğin ardından, akıllara şu soru gelebilir: "Şeytan’a Şeytan mı demeliyiz, yoksa Satanas şeklinde mi hitap etmeliyiz?"

"Şeytan" kelimesi, İngilizcedeki "Satan" kelimesinin doğrudan çevirisidir. Dolayısıyla, Satanas ile Satan arasında bir ayrım yapılabilmesi adına, çevirilerimizde "Şeytan" kelimesini kullanmaya devam edeceğiz. Ancak, kişisel kullanımda tercihinizi serbestçe yapabilir; Şeytan’a ister "Şeytan" ister "Satanas" şeklinde hitap edebilirsiniz.

Bu isim değişikliğinin yanı sıra, bir logo değişikliği de gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Logomuzu, yeni çeviriye uygun şekilde uyarlamayı tercih ederek, sitemizdeki mevcut logoyu Satanas'ın Sevinci'nin yeni logosu ile değiştirmiş bulunuyoruz.

Sizlerden ricamız, organizasyonumuza "Satanas'ın Sevinci" şeklinde hitap etmeniz ve bu kullanımın yaygınlaşmasına katkıda bulunmanızdır.

Tüm bu konular hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için ilgili duyuruyu okumanızı tavsiye ederiz: Yaklaşan Satanas'ın Sevinci Logosu ve Web Sitelerinin Estetik Güncellemesi Hakkında

Sizlere yeni logomuzu takdim etmekten mutluluk duyuyorum:

1735232723069.png

Şeref ve Güç Ebediyen Satanas'a Atfolsun!

Satanik ailemize esenlikler,

Joy of Satan isminin "Joy of Satanas" olarak değiştirilmesinin ardından, bu değişikliği "Satanas'ın Sevinci" şeklinde Türkçeye uyarlama kararı almış bulunmaktayız.

Bu değişikliğin ardından, akıllara şu soru gelebilir: "Şeytan’a Şeytan mı demeliyiz, yoksa Satanas şeklinde mi hitap etmeliyiz?"

"Şeytan" kelimesi, İngilizcedeki "Satan" kelimesinin doğrudan çevirisidir. Dolayısıyla, Satanas ile Satan arasında bir ayrım yapılabilmesi adına, çevirilerimizde "Şeytan" kelimesini kullanmaya devam edeceğiz. Ancak, kişisel kullanımda tercihinizi serbestçe yapabilir; Şeytan’a ister "Şeytan" ister "Satanas" şeklinde hitap edebilirsiniz.

Bu isim değişikliğinin yanı sıra, bir logo değişikliği de gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Logomuzu, yeni çeviriye uygun şekilde uyarlamayı tercih ederek, sitemizdeki mevcut logoyu Satanas'ın Sevinci'nin yeni logosu ile değiştirmiş bulunuyoruz.

Sizlerden ricamız, organizasyonumuza "Satanas'ın Sevinci" şeklinde hitap etmeniz ve bu kullanımın yaygınlaşmasına katkıda bulunmanızdır.

Tüm bu konular hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için ilgili duyuruyu okumanızı tavsiye ederiz: Yaklaşan Satanas'ın Sevinci Logosu ve Web Sitelerinin Estetik Güncellemesi Hakkında

Sizlere yeni logomuzu takdim etmekten mutluluk duyuyorum:

View attachment 5181

Şeref ve Güç Ebediyen Satanas'a Atfolsun!
Esenlikler, Sitedeme değişti abi

Bende değiştirilmesi gerektiğini düşünüyordum , çünkü Satan kelimesi genellikle şeytanı kötüleyenler tarafından kullanılıyor bu da rahatsız hissettiriyordu.

Esenlikler, Sitedeme değişti abi
Sitemizden bir ekran görüntüsü paylaştım. Neden sitemize girip kontrol etmek yerine burada sorma ihtiyacı hissettiniz ki?

çünkü Satan kelimesi genellikle şeytanı kötüleyenler tarafından kullanılıyor bu da rahatsız hissettiriyordu.
"Satan" yerine "Satanas" isminin kullanılmasının ardında başka sebepler yatıyor. Birkaç kendini bilmez, çeşitli iftiralarla kötüleme yapıyor diye Şeytan'dan ve Tanrılardan taviz mi vermeliyiz? Bu tarz zayıf iradeli yaklaşımların ne kadar uygunsuz olduğundan bahsetmeye bile gerek yok.

Daha fazla bilgi edinmek için bu duyuruyu okumalısınız: Yaklaşan Satanas'ın Sevinci Logosu ve Web Sitelerinin Estetik Güncellemesi Hakkında

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back