Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yardiminiza ihtiyacim var

orobas

New member
Merhaba umarim iyisinizdir direk konuya gireyim ilk baslaeda iyi bir sekilde meditasyon yapabiliyordum ama bu siralar yapmiyorum buna ragmen cokta zayifladigimi dusunmuyorum ve parazit saldirilarida yasamadim herneyse asil konuya doneyim ben ask buyuus yapiyorum bunu cogunlukla ay saatinde yapiyorum ve bununla beraber meditasyonlarımıda yapmaya basladim aslinda venus de askla alakali bir gezegenmis onun saatlerindede gapmaya calisicgim ama venus icin mart ve haziran arasi uygun degilmis ve bu ask buyusunu hep duzenli bir sekilde yapiyorum runler titretiyorum olumlamalarda yapiyorjm meditasyonlarda yapiyorum ama bu sureci hizlandirmak icin neler yapmaliyim baska nasil alternatifler yapmaliyim?her zaman iyi olun okuduysaniz tesekkur ederım❤️

Seytan nasil var oldu evren nasıl oldu ve gelisti pekiya hersey nasil basladi gercekten bunun bir cevabı varmı eger varsa bile bilincimiz yetmez mi ve seytan bizi hatalarimizdan dolayi kin besleyebilir mi veya her defasindsa affeder mi ve koruyucularimiz bizi neden ne nasıl seciyorlar son olarakta cakralarimizi actigimiz zaman ne kadar sure acik kalabiliyor kotu bisey yasamadigi surece mesela bir gun hepsini actik ama ertesi gun hicbirini acmadik buyuk bir sorun olur mu ve ay saatlerinde ask buyuleri icin sadece kalp cakrasini acarsakda ise yarar mi cevaplarsaniz cok sevinirim Seytan sizinle olsun kendinize cok dikkat edin cevaplarsaniz cok sevinirim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back