Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yardima ihtiyacım var

h3llucination

New member
Esenlikler,Bir buçuk sene sonra geri döndüm çalışmalara baştan başlayabilmek ve de gerçekten ilerleme kaydedebilmek için yardımcı olabilecek birini arıyorum böyle bir şey mümkünse. Bu siteden tam bir şey çıkaramıyorum nereye soru sorup nereden cevap alacağımı şaşırdım yazılar bazen yeterli olmuyor. Sorularım felsefik değil meditasyon büyü kişisel ruhani gelişimle ilgili olacaktır. Her türlü dönüt için şimdiden teşekkürler.

Esenlikler,Bir buçuk sene sonra geri döndüm çalışmalara baştan başlayabilmek ve de gerçekten ilerleme kaydedebilmek için yardımcı olabilecek birini arıyorum böyle bir şey mümkünse. Bu siteden tam bir şey çıkaramıyorum nereye soru sorup nereden cevap alacağımı şaşırdım yazılar bazen yeterli olmuyor. Sorularım felsefik değil meditasyon büyü kişisel ruhani gelişimle ilgili olacaktır. Her türlü dönüt için şimdiden teşekkürler.
Esenlikler, tekrardan hoşgeldiniz. Spirituel Satanizm sayfasını okumaya başlayabilirsiniz, zaman zaman burada het türlü soruyu sorup özet ve net şekilde cevabını alırsınız. Zamanla geliştikçe daha çok şeyi idrak edecek, anlayacaksınız bunlar çok normal şeyler.

Esenlikler, sitede eğer cevap bulamıyorsanız forumlara sorabilirsiniz. Forum üyeleri olarak biz size yardımcı oluruz. Meditasyon, büyü ve kişisel ruhani gelişim ile alakalı tüm sorularınızı yazdığınız bir başlık açın.

Esenlikler, sitede eğer cevap bulamıyorsanız forumlara sorabilirsiniz. Forum üyeleri olarak biz size yardımcı oluruz. Meditasyon, büyü ve kişisel ruhani gelişim ile alakalı tüm sorularınızı yazdığınız bir başlık açın.
Esenlikler,

Başlıkla alakasız şekilde, Dijital çizimler için procreate mi kullanıyorsunuz acaba? Ya da kullandığınız uygulama başkaysa önerebilir misiniz? İmzanızdaki çizimler harika.

İyi günler diliyorum.

Esenlikler,

Başlıkla alakasız şekilde, Dijital çizimler için procreate mi kullanıyorsunuz acaba? Ya da kullandığınız uygulama başkaysa önerebilir misiniz? İmzanızdaki çizimler harika.

İyi günler diliyorum.
Procreate kullanmıyorum fakat almak ile almamak arasında gidip geliyorum. Dijital çizime yeni başladım ve konudan epey uzaktım bu sebeple procreate uygulamasının gerçek anlamda 600 TL olduğunu bilmiyordum. Şu anda Adobe Fresco isimli ücretsiz uygulamayı kullanıyorum. Şahsen resimlerim için yeterli olduğunu düşünüyorum ancak Procreate uygulamasının çok daha iyi olduğu net bir gerçek. Profesyonel çizim için kesinlikle Procreate daha başarılı.

Yine de zaten çizim yapabildiğim bir uygulamam varken aynı amaçta başka bir uygulamaya 600 TL vermektense bu parayı JoS'a bağışlamayı tercih ederim. En azından bağışçı platformundaki muazzam ruhani bilgilere ve özel büyü çalışmalarına erişimim olmuş olur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back