Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yardıma ihtiyacım var

Satan's passenger

New member
Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Hayatımı sürdürmekte ve "hayatta kalmakta" güçlük çekiyorum. Nasıl davranmam gerektiğini, ne olması gerektiğini, ne yapmam gerektiğini ve nasıl düzeni oturtabileceğimi hiç bilmiyorum. Meditasyonlara her başladığımda yeniden duygu krizlerim tuttuğu an istemsioyzce bırakıyorum. Meditasyonlarda imgeleme gücüm neredeyse %80 azalmış. Eskiden çok egoist biriydim, şimdi ise çok özgüvensiz ve vasıfsız biri olduğumu düşünüyorum. Sanayide çalışıyorum. Bir çoğumuz bilir sanayi ortamı cidden kötüdür. Etrafımda sapık, narsist, egoist ve zorba yaklaşık 10 kişi ile çalışıyorum. Çalışmadığım zamanlar (yani tatil günleri veya işten sonra akşamlar hep düşünüyorum ne yapmam gerektiğini. Ama hiçbir kanıya varamıyorum. Nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. 2 haftadır da antidepresan kullanıyorum. Bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Kafamda hâlâ intihar düşünceleri dolanıp duruyor. İntihara her an hazırım.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Hayatımı sürdürmekte ve "hayatta kalmakta" güçlük çekiyorum. Nasıl davranmam gerektiğini, ne olması gerektiğini, ne yapmam gerektiğini ve nasıl düzeni oturtabileceğimi hiç bilmiyorum. Meditasyonlara her başladığımda yeniden duygu krizlerim tuttuğu an istemsioyzce bırakıyorum. Meditasyonlarda imgeleme gücüm neredeyse %80 azalmış. Eskiden çok egoist biriydim, şimdi ise çok özgüvensiz ve vasıfsız biri olduğumu düşünüyorum. Sanayide çalışıyorum. Bir çoğumuz bilir sanayi ortamı cidden kötüdür. Etrafımda sapık, narsist, egoist ve zorba yaklaşık 10 kişi ile çalışıyorum. Çalışmadığım zamanlar (yani tatil günleri veya işten sonra akşamlar hep düşünüyorum ne yapmam gerektiğini. Ama hiçbir kanıya varamıyorum. Nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. 2 haftadır da antidepresan kullanıyorum. Bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Kafamda hâlâ intihar düşünceleri dolanıp duruyor. İntihara her an hazırım.
Yazım yanlışlarım için kusura bakmayın molada acele ile yazıyorum.

Tanrılara içtenlikle dua edin. Sanaiyeden çıkmanın rasyonel bir yolunu arayın, sorun soruşturun yakınlardan illa biri çıkar yardım edecek. Dükkan veya lokantalarda çalışabilirsiniz bir süre. Kendinize hakim olun. Ciddi anlamda.
Bu durumda diyebileceklerim bunlar. Umarım hayatınız istediğiniz gibi olur.

Öncelikle kendinize "Beni ne mutlu eder?" sorusunu sorun ve ona yönelin. Ben de çok stresli ve psikolojik olarak zorlayıcı bir işte çalışıyorum. Eve gelince stres atmak için bir şeyler yaparım: oyun oynarım, cosplay yaparım, spor yaparım. Sevdiğim biri olsa, buz pateni ile dans etmek isterdim.
Daha önce sanayide çalışan bir dostum vardı, o da çok stresliydi. Daha sonra barista işine geçti. Baristalık, çok sosyal ve insanlarla tanışabileceğin bir iş olduğu için rahatlamasına yardımcı oldu. Meditasyon, bazen ne kadar zor ve üşendirici gelse de aslında sadece yarım saatimizi alıyor. Üstüne de 30 dakika spor yapsan, evde harika olur. Olur sana 1 saat.
Umarım her şey iyi olur sizin için ve diğer Zevistler için.

Tanrılara içtenlikle dua edin. Sanaiyeden çıkmanın rasyonel bir yolunu arayın, sorun soruşturun yakınlardan illa biri çıkar yardım edecek. Dükkan veya lokantalarda çalışabilirsiniz bir süre. Kendinize hakim olun. Ciddi anlamda.
Bu durumda diyebileceklerim bunlar. Umarım hayatınız istediğiniz gibi olur.
Maalesef sanayiden ayrılıp da başka yerde çalışabileceğime güvenmiyorum. İşi de git gide öğreniyorum bir yandan o yüzden salmak istemiyorum. Desteğiniz için minnettarım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back