Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yardımınıza çok ihtiyacım var...

sxynch

New member
Esenlikler,

Gerçeklerle ve Şeytan babayla 4-5 yıl önce tanıştım. Pandemi dönemiydi bu yüzden tamamen boştum, kendime özel bir alanım vardı ve meditasyonlarımı bir süre boyunca aksatmadan yaptım, elimden geldiğince sitedeki yazıları okudum o dönemde. Fakat kısa bir süre sonra okulum başladı, başta güzeldi yine meditasyonlarımı yapıyordum, araştırıyordum. Ama bir süre sonra bu düzenimi kaybettim, yazıları nadiren de olsa okumaya devam ettim, meditasyonlarımı ise çok ama çok aksattım. Benim için çok sarsıcı bir dönemdi, hayat dolu bir insandan her gün ağlayan, çok ağır bir depresyon yaşayan birine dönüştüm. Daha sonra hayatıma biri girdi, bana çok destek oldu. Şu an mental olarak daha iyi durumdayım, yine sitede vakit geçiriyorum, meditasyonlara tekrardan başladım. Okulum dolayısıyla bir yurtta kalıyorum, 2 kişilik bir odadayım. Oda arkadaşım Hristiyan, son zamanlarda çok sıkıntı yaşadık/yaşıyoruz ve ne zaman o odadayken meditasyon yapsam sürekli odağım dağılıyor, aklıma onunla ilgili düşünceler akıyor sanki. Pes etmiyorum, güç de olsa meditasyonlarımı tamamlıyorum ama tam verimi alamadığımı hissediyorum. Öncesinde oda değiştirmiştim ve oradaki deneyimlerim hiç hoş değildi, tekrar değiştirmemin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back