Pammy said:
Ποσειδών666 said:
İyi akşamlar/İyi günler
Yaratılışımız üzerine elinde bir vaaz, detaylı bir yazı veya bilgisi olanınız varsa rica edebilir miyim lütfen.
Teşekkürler!
https://satanisgod.org/www.angelfire.com/empire/serpentis666/CREATION.html
Galiba “Satan on the creation of human” adlı bir tane daha vardı ama bulamadım.
Teşekkür ederim, harikasınız.
Fakat aklıma takılmış olan şey başka. Daha önce sıkça söylediğimiz ve bildiğimiz bir şey vardı. Tanrılar Dünya'yı keşfettikten sonra primat atalarımız üzerinde genetik çalışmalar yaparak var olan evrimlerine ivme kazandırmışlardı. Bu, vücudumuzda bulundurduğumuz, atalarımızdan kalan körelmiş organların varlığıyla mantıksal olarak örtüşürdü.
Ama durumun böyle olmadığını, aslında laboratuvar ortamında üretilmiş, doğal olmayan, bir nevi suni bir tür olduğumuzu öğrendik. Ve neden hala bu hurda genleri taşıyoruz pek mantığıma yatıramadım.
Evet belki de Şeytan, daha önce yaşamış ve yok olmuş insansıları göz önünde bulundurarak eğer onlar hala yaşamaya devam etseydi bu şekilde evrilirlerdi gibisine düşünerek bizi tasarlamış olabilir diyebilirsiniz. Lakin Şeytan bizi zaten en mükemmel olacak şekilde tasarlamadı mı? O halde neden suda yaşamış olan atalarımızın DNA'larını halen barındırıyoruz ki?
Aslına bakarsanız Baba'nın böylesine önemli bir konuyu neden yüksek rahiplere aktarmamış, veya yüksek rahipler öğrenme gereği duymamış anlamadım.