Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yaptıklarımızın karșılığını ne zaman alırız?

Alexguardra

Member
Esenlikler,

Öncelikle yanlıș anlașılma olmasın, bir çeșit serzeniște bulunmuyorum sadece merak etmeye ve sabırsızlanmaya bașladım.

Kimilerimiz çok yıllardır bu topluluğun bir parçası, kimilerimiz ise aramıza henüz yeni katıldılar(hoșgeldiniz🙂) öyle veya böyle tanrılarımızın davasını güden bir topluluğun türkiyedeki temsilcileriyiz ve bir süredir haklı bir mücadele veriyoruz. Evet bundan mücadele diye söz ediyorum çünkü gerek kendimizi bazen bir hamur gibi yoğurarak șekillendiriyor, çeșitli șüphe ve kavrayıș eksikliklerimizle uğrașıyor, kendimizi geliștirmek ve topluluğa katkı sağlamak adına ter döküyoruz.

Elbette bu emeklerimiz boșa gitmiyor ve topluluğumuzla beraber günün sonunda biz de gelișmiș ve evrilmiș oluyoruz fakat bunun meyvesini tam olarak ne zaman yiyeceğiz?

Tamam belki atina okulunu yeniden kurmak, iskenderiye kütüphanesini eskisi gibi derlemek vakit alıyor olabilir ama en azından "ToZ Türkiye ekibi karadeniz turu" gibi birșeyi de ölmeden görür müyüz?

Burada sitem ettiğim kimse yok herkesin bu hususta hevesli olduğunu biliyorum fakat bir tahmini olan varsa buyursun tartıșalım, sizce ne zaman topluluk olarak huzurla bir arada yașamaya bașlarız?
Çocuğumuzun öğretmenleri ne zaman bizden biri olacak?
Ne zaman bizden birinin fırınına gidip poğaça alacağız?
Ne zaman bir mahalle tiyatrosunda bizim tragedyalarımız yeniden oynayacak?
Ne zaman ekmek için çalıșmak zorunda kalmayacağız?
Ne zaman köy kahvesinin birinde oturan herkes gerçekten kaliteli șeyler hakkında sohbet ediyor olacak?
Ne zaman kendimizi dıșardaki topluma ait hissedeceğiz?
Ne zaman dıșardaki toplum biz olacağız?
Sıkıldım artık bu özlem bir ızdıraba dönüșmeye bașladı.

Gönül ister hep beraber ritüeller yapalım yan yana fakat Türkiye gibi bir ortamda bu zor.

Sebebi ise islam coğrafyasının ana sancağı bu ülkede olması. Köklü tarikatlar mevcut. Hatta devlet yapılanmasında da rol oynuyorlar. Kimin askerde nereye gideceğini kararlaştıran tarikatlar (menzil , süleymancılar vs) yaygınken aşırı zor .

Türkiye’deki kardeşlerimizin özellikle bir gün bile güç meditasyonlarını aksatmaması lazım.

Kendimden örnek vereyim çalıştığım yerde menzil tarikatına mensup bir üstüm var. Tarikat diyip es geçmemek gerekir mürit falan dersiniz ama bazıları gerçekten sizin enerjinizi hissedebiliyor . Müslümanmışım gibi rol yapmak mecburiyetindeyim .

Bu gibi insanları ruhani savaşta ezebiliriz lakin dediğim gibi benim durumumda olan birisini ele alırsak kendimi açık etmem hatta dindar değilim demem bile o adamı bana musallat etmeye yetecektir .

Beraber böyle takılmayı toplanmayı bırak sadece cenazelerimizi bile satanik usüllere göre düzenleyebilmek beni aşırı mutlu ederdi. Fakat bu ülkede azınlığız .

Bu ülkede gay olduğunu söylemek ateist olduğunu söylemekten daha kolayken düşünemiyorum ki satanistim diyen birine ne yaparlar . Kaldı ki Müslüman müslümanı bile kırdı geçirdi bu ülkede. Alevi Sünni çatışmalarını anlatmayalım şimdi.

Zor bir coğrafyada dünyaya gelmiş olmamız canımızı sıkmasın . Bu kanıtıdır ki en zor yerde başlamamız şeytan’ın bize güveniyor . Yapmamız gereken gelişmeye devam etmek . insanlara öyle güzel örnek olmalıyız ki bizim yolumuza gelecek hevesleri olsun .

İstediklerin elbette gerçek olacak buna bende inanıyorum lakin henüz değil. Bizim şuan yapabileceğimiz güçlenmek ve toplumda iyi yerlere gelmek. Arif tekin , turan dursun gibi islamı ifşalamak adına eserler yazabiliriz . Genç nesile özellikle ilham kaynağı olmalıyız.

Esen kalın iyi geceler .

Eskiden bu konuda üzülüyordum, o günleri göremeyeceğim diye. Ama öldükten sonra Magnum Opus hedefini tamamlamadığımızda, belli bir süre sonra reenkarnasyon olduğumuz için bu yaşamda olmasa bile, bir dahaki yaşamımızda görebiliriz bence. Hatta şu an forumda konuşuyoruz, belki bir dahaki yaşamda buradaki herkes yan yana, gülerek, eğlenerek vakit geçirecek. Geçmişte forumda konuştuğumuzu bile hatırlamayacağız büyük ihtimalle, ama görebiliriz. Her şey mümkün. Ama en önemlisi burada kendimizi ve kardeşlerimizi kurtarmak. En kötü ihtimalle, bu dünyada olmasa da, Du'at da oluruz. Herkes hedefine ulaştığında.

Gerçekten bıktım. Yaptıklarımız, içinde olduğumuz yol bir hakikat. Ama artık iyi bir şeyler olsun. Özellikle bu ülkede kafayı yememeye çalışıyorum. Psikolojim çok kötü

Gün doğmadan neler doğar,
Belkide yeni bir Ramses doğar. belkide Lord Hitler doğar, bu yavaş dönüşüm ozaman hızlanır, belkide herşey aniden olur, belkide düşman kendi sonunu kendi hazırlar, ben sabit durmaya ve istikrarlı olmaya çalışıyorum, ve sen ben böyle istikrarlı devam edersek, birşeyler olacağı aşikar, ne yapacaksın karadeniz turunu, sen astral turuna çıkmaya bak, onlar basit işler, bir şarkıda ne biz seninle rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz, Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back