Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yalnızlıgı çok sevmek, bu durumdan kurtulmam gerekli mi?

Dlna485

Member
Ben kendimi bildim bileli hep yalnızım, yalnız bir şeyler yaparken daha mutlu oluyorum, ilişkilerim uzun ömürlü olmuyor nedense ve bir şekilde kötülük görüyorum her ne kadar elimden geldiğini yapsam bile. Bunun nedeni duygularımı dışa yansıtmamam olabilir mi? Karşımdakına güven vermiyorum gibi geliyor bilmiyorum belkide yanılıyorum. İnsanların yanında çok duramıyorum, dursam bile hep yalnız kalmam gerekmiş gibi zaman arıyorum. Bendeki bu durum çakradakı tıkanıklık sonucu olabilir mi? teşekkür ederim.

Ben kendimi bildim bileli hep yalnızım, yalnız bir şeyler yaparken daha mutlu oluyorum, ilişkilerim uzun ömürlü olmuyor nedense ve bir şekilde kötülük görüyorum her ne kadar elimden geldiğini yapsam bile. Bunun nedeni duygularımı dışa yansıtmamam olabilir mi? Karşımdakına güven vermiyorum gibi geliyor bilmiyorum belkide yanılıyorum. İnsanların yanında çok duramıyorum, dursam bile hep yalnız kalmam gerekmiş gibi zaman arıyorum. Bendeki bu durum çakradakı tıkanıklık sonucu olabilir mi? teşekkür ederim.
Esenlikler,
Bu yalnızlığı siz seçtiyseniz bu olağan bir şeydir ya da iç sesiniz sizi uyarıyor olabilir oranın size göre olmadığına dair. Bazen yalnızlık etrafınızda bir sürü kişi olmasından daha iyidir düşüncenizin aksine yalnız insanlar daha çok güven verir çünkü dinleyip dinlenmeye ihtiyaçları vardır. Belki de dışarıdan soğuk duruyorsunuzdur insanları bu çekindiriyor olabilir mi? Bakışlarınız serttir konuşmak isteseler bile korkuyorlardır. Meditasyonlarınızı düzgün yapıyor musunuz auranız temiz mi çakralarınız denge de mi belki de bunları yapmıyorsanız dışarıya negatif bir enerji veriyor olabilirsiniz. Her şeyi bırakın lütfen pozitif kalın içinizde yaşadığınız kaygı,sorun,stres ne olarak adlandırıyorsanız bunu azaltmaya bakın Yüksek Rahibe Lydia'nın duygusal beden temizliği yazısını okuyun ve deneyin. Meditasyonlarınızı düzenli yapın eminim düzelecektir, düzelmezse benimle iletişime geçin başka bir yol arayalım

Elementlerle ilgili olabilir. Bende sanırsam ateş elementi çok az, sorun çıkıyor. Kare yapmadığım sürece kolay kolay düzelmez diye biliyorum.

Gösterilmeyen duygular hiç hükmünde olabilirler,insanlar onlara değer verdiğimizi, güvendiğimizi,keyifli vakit geçirdiğimizi görmek isterler, çoğumuz sevildigimizi, değer gördüğümüzü bilmek isteriz. Sevdiğiniz insalara bunu yansıtmaya başlarsanız daha olumlu tepkiler alabilirsiniz. İnsanların yanında duramıyor oluşunuz, değişimden kaynaklı olabilir kendinize uygun çevre ortamı oluşturmadığınızda yalnız kalmayı tercih edersiniz,bu keyifli gibi gözüksede uzun süreçlerde bu bir sorun haline gelir. Ortak özelliklerlerinizin daha fazla olduğu insanlar ile iletişiminizi kuvvetlendirirseniz bu bir sorun olmaktan çıkar.

Elementlerle ilgili olabilir. Bende sanırsam ateş elementi çok az, sorun çıkıyor. Kare yapmadığım sürece kolay kolay düzelmez diye biliyorum.
Evet ateş elementi bende de yok haritada, progress haritada ateş elementinin bulunması her hangi bir etki ediyor mu? kare tam olarak nedir? burada bir çok yazıda gördüm.

Bu sizin kişiliğiniz ile alakalı. Doğum haritanız ve ruhunuzun pozitif ve negatif karmaları sizin benliğinizi oluşturuyor. Yalnızlığı sevdiğiniz için çakralarınız tıkanık veya ruhunuz dengesiz değil. Herkesin mizacı ve kişiliği farklı olabilir.

Esenlikler,
Bu yalnızlığı siz seçtiyseniz bu olağan bir şeydir ya da iç sesiniz sizi uyarıyor olabilir oranın size göre olmadığına dair. Bazen yalnızlık etrafınızda bir sürü kişi olmasından daha iyidir düşüncenizin aksine yalnız insanlar daha çok güven verir çünkü dinleyip dinlenmeye ihtiyaçları vardır. Belki de dışarıdan soğuk duruyorsunuzdur insanları bu çekindiriyor olabilir mi? Bakışlarınız serttir konuşmak isteseler bile korkuyorlardır.
Ruhum daralıyor sanki, yanlaeında kendimi olduğum kişi gibi göstermeyince yorgun hissetmeye başlıyorum. Aslında yalnız olunca işlerim daha iyi gidiyor gibi. İnsanlara karşı güven sorunum var her ne kadar samimi ve dürüst dursalar bile.
Meditasyonlarınızı düzgün yapıyor musunuz auranız temiz mi çakralarınız denge de mi belki de bunları yapmıyorsanız dışarıya negatif bir enerji veriyor olabilirsiniz. Her şeyi bırakın lütfen pozitif kalın içinizde yaşadığınız kaygı,sorun,stres ne olarak adlandırıyorsanız bunu azaltmaya bakın Yüksek Rahibe Lydia'nın duygusal beden temizliği yazısını okuyun ve deneyin. Meditasyonlarınızı düzenli yapın eminim düzelecektir, düzelmezse benimle iletişime geçin başka bir yol arayalım
Aslında yaşadığım yer bir az müsait değil ama elimden geleni yapıyorum. Pozitif kalmaya çalışıyorum tabi başarabildiğim kadar. Auramın temiz olmadığını tam olarak nasıl anlayanilirim? Teşekkür ederim yardım odaklı yorum için.

Gösterilmeyen duygular hiç hükmünde olabilirler,insanlar onlara değer verdiğimizi, güvendiğimizi,keyifli vakit geçirdiğimizi görmek isterler, çoğumuz sevildigimizi, değer gördüğümüzü bilmek isteriz. Sevdiğiniz insalara bunu yansıtmaya başlarsanız daha olumlu tepkiler alabilirsiniz. İnsanların yanında duramıyor oluşunuz, değişimden kaynaklı olabilir kendinize uygun çevre ortamı oluşturmadığınızda yalnız kalmayı tercih edersiniz,bu keyifli gibi gözüksede uzun süreçlerde bu bir sorun haline gelir. Ortak özelliklerlerinizin daha fazla olduğu insanlar ile iletişiminizi kuvvetlendirirseniz bu bir sorun olmaktan çıkar.
Teşekkür ederim, etrafımda öyle bir çevrem yok, oluncada bana uygun olmuyor dedikoducu kıskanç tipler oluyor böylelerinin yanında bulunmaktansa yalnız kalmak daha iyi, bir süre sonra beni de etkilemeye başlıyorlar çünki. Aslında sevdiğim insanlar var mı bilemiyorum sevdiğim kişilerden darbe yedikten sonra sorguladım bunu, sadece bilgili, gelişime açık, içi kalbi temiz insanları seviyorum başka sevdiğim kimse yok.

Bu sizin kişiliğiniz ile alakalı. Doğum haritanız ve ruhunuzun pozitif ve negatif karmaları sizin benliğinizi oluşturuyor. Yalnızlığı sevdiğiniz için çakralarınız tıkanık veya ruhunuz dengesiz değil. Herkesin mizacı ve kişiliği farklı olabilir.
Bazıları "çakralarınız tıkalı olduğunda bu yaşadığınız ilişkilere de yansır" diyor ondan dolayı böyle düşünüyorum.

Evet ateş elementi bende de yok haritada, progress haritada ateş elementinin bulunması her hangi bir etki ediyor mu? kare tam olarak nedir? burada bir çok yazıda gördüm.
Gel kardeşim beraber kare yapalım. Başka çare yok benim hep böyleymiş, gerçekten ruhani şeyler var zaten biliyorum. Ama çok zor yol.

Bazıları "çakralarınız tıkalı olduğunda bu yaşadığınız ilişkilere de yansır" diyor ondan dolayı böyle düşünüyorum.
İnsanlar ile iletişim kurmak istediğiniz halde kuramıyorsanız bu sizi negatif yönde etkileyen bir karmadır. Karma kırma çalışması yaparak bu problemden kurtulabilirsiniz. Bu süreçte Boğaz ve Kalp çakralarınızda bulunan blokajlar üzerine meditasyon yapabilir ve bu çakraları tamamen açıp temizlemek için ek çalışmalar da yapabilirsiniz.

Eğer İnsanlar ile iletişim kurmak istemiyorsanız burada bir problem bulunmuyor, sadece kişiliğiniz böyle, ki bu da karma ve ruhunuzdaki enerjiler ile alakalıdır, ancak sizi negatif etkilemediği sürece üstüne çalışma yapmanız gerekmiyor.

İnsanlar ile iletişim kurmak istediğiniz halde kuramıyorsanız bu sizi negatif yönde etkileyen bir karmadır. Karma kırma çalışması yaparak bu problemden kurtulabilirsiniz. Bu süreçte Boğaz ve Kalp çakralarınızda bulunan blokajlar üzerine meditasyon yapabilir ve bu çakraları tamamen açıp temizlemek için ek çalışmalar da yapabilirsiniz.

Eğer İnsanlar ile iletişim kurmak istemiyorsanız burada bir problem bulunmuyor, sadece kişiliğiniz böyle, ki bu da karma ve ruhunuzdaki enerjiler ile alakalıdır, ancak sizi negatif etkilemediği sürece üstüne çalışma yapmanız gerekmiyor.
Teşekkür ederim, insanlarla iletişim kurabiliyorum ama bazen buna engel olan bir düşünceler oluşuyor içimde, birilerini rahatsız ederim düşüncesi. Biliyorum bunu yanlış düşünce olarak kodlamış durumdayım ama bir türlü çıkmıyor bu düşünce aklımdan.

Eskiden boğaz çakramda blokaj vardı ve düşüncelerimi dile getiremiyordum, sanırım bu problemi çözdüm kalp çakrasına odaklanacağım.

Gel kardeşim beraber kare yapalım. Başka çare yok benim hep böyleymiş, gerçekten ruhani şeyler var zaten biliyorum. Ama çok zor yol.
Kare yapmak ne anlama geliyor bilmiyorum, astrolojide kare anlamını biliyorum ama kare neden yapılır nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Bu forumda çokca gördüm ama hala anlamış degilim.

Kare yapmak ne anlama geliyor bilmiyorum, astrolojide kare anlamını biliyorum ama kare neden yapılır nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Bu forumda çokca gördüm ama hala anlamış degilim.

Bu yazıyı okuyabilirsiniz; ayrıca boş zamanlarınızı sitemizdeki yazıları okuyarak değerlendirmeniz faydalı olacaktır, zira Satanizm, araştırma ve gelişim üzerine temellenmiştir.

Haritamızda eksik olan noktaları tespit edip o konu üzerinde çalışma yapılıyor. Mesela benim ateş elementi yok(evet hiç yok neredeyse). Ve gerçekten işlere harekete geçme-başlama-bitirme noktasında zorluk yaşıyorum. Keşke fake olsa.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back