Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

yahudilik kavrami

ZehraM.

New member
aklima bir sey takildi su aralar. atiyorum birinin genlerinde yahudilik geni var ama kendisi bu sekilde davranmiyor hatta haberi bile yok bundan. o zaman hala dusman sayilir mi? mesela annesi yahudi ama kendisi bunlari tamamen reddetmis. o zaman durum ne oluyor? kendini turk hissedersen turksun gibi bir durum mu?

Benim şahsi düşünceme göre. Tanrılar böyle birini bu yüzden suçlayıp düşman belirlemez. eğer gerçekten değilse. ama belki bilmediğimiz şeyler vardır

Yahudiler, Yahudi olduklarını %99.9 bilirler. İyi olanını çok nadir görürüz ve fikrimce o da büyük ihtimalle çevresel koşulların etkisiyle iyi olmuştur. Ne olursa olsun onların her bir ferdi düşmandandır ve Tanrılardan gelen ilahi adaletle karşılaşacaktır çünkü Tanrılar, kendilerine ve evlatlarına düşman olanlara karşı hiddetlidir. Tanrılar kötü anlamda acımasız olmadığından iyi olanlara Tanrıların merhametsiz davranmaması, onların ceza verilmeksizin yok edilmesi veya gezegenimizden gönderilmesi de bir ihtimaldir.

aklima bir sey takildi su aralar. atiyorum birinin genlerinde yahudilik geni var ama kendisi bu sekilde davranmiyor hatta haberi bile yok bundan. o zaman hala dusman sayilir mi? mesela annesi yahudi ama kendisi bunlari tamamen reddetmis. o zaman durum ne oluyor? kendini turk hissedersen turksun gibi bir durum mu?
Öyle birşey yok, kabul etmese bile o kişi Yahudidir. Onun öyle bir lüksü yok.

Evet. Farkında olmamak ya da ‘reddetmek’ durumu değiştirmez. O bir Yahudi olarak kalır.

Düşman sayılıyor diye biliyorum. Çünkü halen yahudi genini taşıyor. Kendisi reddedebildiyse ne güzel fakat yahudilerin kötü karmalarından dolayı bunu yapabileceklerini sanmıyorum. Ruhları da centil ruhlarından epey farklı, kendilerine ait ruhsal sistemleri mevcut. ToZ üzerinde olan yahudi karşıtlığı ise karşıtlıktan çok gerçekleri söylemekten geçiyor. Çünkü, binlerce yıldır insanlığı ve dünyayı mahvetmişler. Normal birer centil değiller.

Türk kavramı Türkiye'de üst kimlik olarak kullanılıyor yani bir millet adı ve bu millete dahil olanlara ise Türk deniyor. Böylece ırk, din fark etmeksizin Türkiye'de yaşayan insanlara ayrımcılık yapılmaz, yapılamaz. Ancak sorduğunuz soruya cevap olarak, Yahudi ruhları centil ruhlarına dönemeyeceğinden bu mümkün olamaz.

Zerrenin zerresi Yahudilik varsa dahi o kişi bir Yahudidir ve DÜŞMANDIR.

Bir kişinin Yahudi olması, o kişiyi Centil olmaktan çıkarır ve Centil olmadıkları için, bir Centil gibi davranamazlar.

Centil davranışları gösteren Yahudilerin ya kafası karışıktır ya da rol yapıyorlardır.

Bazen forumlara Yahudi olmalarına rağmen bunun tam olarak farkında olmayan, kendilerini iyi zanneden kişiler gelir. Bu kişilere Yahudiliğin ne olduğu anlatıldığında ve kabul edilmeyecekleri söylendiklerinde, delirirler, Zeus'a saldırırlar ZİRA onlar bir Yahudidir ve özleri gereği her zaman Yahudilik yapacaklardır!

Zerrenin zerresi Yahudilik varsa dahi o kişi bir Yahudidir ve DÜŞMANDIR.

Bir kişinin Yahudi olması, o kişiyi Centil olmaktan çıkarır ve Centil olmadıkları için, bir Centil gibi davranamazlar.

Centil davranışları gösteren Yahudilerin ya kafası karışıktır ya da rol yapıyorlardır.

Bazen forumlara Yahudi olmalarına rağmen bunun tam olarak farkında olmayan, kendilerini iyi zanneden kişiler gelir. Bu kişilere Yahudiliğin ne olduğu anlatıldığında ve kabul edilmeyecekleri söylendiklerinde, delirirler, Zeus'a saldırırlar ZİRA onlar bir Yahudidir ve özleri gereği her zaman Yahudilik yapacaklardır!
Söyledikleriniz tamamen doğru, geçmişte 2 tane Yahudi bana zorbalık yapmaya kalkışmıştı. Ağızları o kadar pis ki, ben söylediklerinden zerre etkilenmeyip dalga geçince "Baksana gitmiyor, güçlü," dediler. Rezil şeyler.

Bakınız:

Bu post altında paylaşılan bir metin vardı, onu okumuştum. Yüksek Rahip HoodedCobra, sivrisineklerden örnek vermişti. Benim bu metinden yaptığım çıkarım şu olmuştu: Erkek sivrisinekler insanı sokmaz, bu nedenle iyi gibi gözükür. Dişi sivrisinekler ise insanları sokup kanlarını içerler. Erkek sivrisinekler her ne kadar iyi gözükse de dişilerle çiftleşerek nüfuslarının devamlılığını sağlar, çiftleşirler ve yeni dişiler doğar.

Bu metin gerçekten de çok anlamlı ve doğruydu. Bazı yahudiler iyi gibi görünmeli ki centilleri kötülüklerini görmemeleri için kör edebilsinler.

Söyledikleriniz tamamen doğru, geçmişte 2 tane Yahudi bana zorbalık yapmaya kalkışmıştı. Ağızları o kadar pis ki, ben söylediklerinden zerre etkilenmeyip dalga geçince "Baksana gitmiyor, güçlü," dediler. Rezil şeyler.
umarim hak ettikleri karsiligi vermissinizdir, gercekten cok arsiz oluyorlar. igrenc bir egolari var. (sanki tum dunyayi katip karistirmaya calismamislar gibi.)

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back